DENON AVR 2313 מה אומרים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
aviwind פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

החלטתי לשדרג מעט את המערכת הנוכחית ולהחליף את הרסיבר שלי - 255 HARMAN
למי שלא יודע, הגיעו לארץ סידרה 13 של DENON ואני מעוניין לרכוש את הדגם AVR 2313

בימים האחרונים לפני הרכישה עשיתי סקירה בכל הפורומים ובכל ההמלצות לרסיברים ומשום מה איני רואה כל אזכור ל DENON
האם הם כבר לא נחשבים?? (פעם חשבתי שהם נחשבים כמובילים בתחום)

ראיתי הרבה אזכורים לימהה פיוניר ואונקיו אשמח לדעת אלו דגמים הם המקבילים ל 2313 של דנון שאוכל לעשות השוואה
ואשמח מאוד להמלצה חמה לרסיבר בטווח שדיברתי עליו. משתוקק לרכוש אחד בשעות הקרובות ואשמח לתשובות

השימוש שלי הוא 60% סרטים ן40% מוסיקה

תודה ושנה טובה לכולם
נערך לאחרונה על ידי aviwind ב 11/09/2012 16:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

aviwind פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

????? בבקשה התיחסות קטנה

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

במשך שנים לא מעטות הייצוג הרשמי שקיבלה חברת דנון בישראל היה פחות טוב מזה של מותגים אחרים כגון פיוניר, אונקיו וימאהה. באותו אופן אתה גם לא שומע הרבה על רסיברים של סוני, שהיא חברה לא פחות קטנה (בלשון המעטה) מכל הנ"ל...

בכל מקרה, הדנון 2313 מכשיר טוב ובהחלט ברמה גבוהה, אם כי באותו סכום אני חושב שתוכל למצוא רסיברים יותר מוצלחים אצל ימאהה (773 מקביל לו פחות או יותר, וגם ה-1010 בהחלט שווה בדיקה) ואולי אפילו אצל אונקיו (ה-717 מקביל לו מבחינת מחיר, ואפשר ללכת גם על 809 מעט יותר ותיק ועם מפרט יותר "עשיר"). בשביל הכיף הייתי בודק גם את הקיימברידג' אודיו 551R.

בכל מקרה אני ממליץ לך בחום רב לגשת לחנות מתמחה עם כמה קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב ולשמוע את הרסיברים הנ"ל במו אוזניך, רצוי מחוברים לרמקולים דומים ככל הניתן לאלה שכבר יש לך... (Y)

aviwind פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

מה שנקרא יח"צ גרוע, תודה...איפה ניתן לשמוע אונקיו?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

למיטב ידיעתי, אין רשימה של חנויות שמחזיקות אונקיו, אבל ברוב החנויות המתמחות בק"ב אפשר למצוא את דגמי אונקיו בתצוגה...

SARAS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 931
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

היי
בכל מקום שנתקלתי בסיקור על רסיברים אם זה במאמרים מקצועיים ברשת ובכלל הדנונים מהסדרה החדשה שציינת זכו לשבחים רבים.
הדגם שציינת בפרט צוין לטובה בהשוואה לכל רסיבר אחר ברמת המחיר הזו.
נכון שאין חשיפה בארץ למוצרי דנון בשנים האחרונות לעומת פיוניר,אונקיו ,ימהה וכו' אבל זה לא עושה אותם למוצרים נחותים יותר.
קו המוצרים של דנון היום זהה באיכותו וביכולתו למוצרי מרנץ החדשים (למיטב ידיעתי הם בנויים מאותם מרכיבים) שגם כן זכו לשבחים.
דווקא על אונקיו לפחות בארה"ב אני שומע על בעיות אמינות קשות עם קו המוצרים שלהם.
ימהה תמיד היו סוסי עבודה ורסיברים משובחים בכל רמת מחיר.
פה זה כבר ענין של טעם והעדפה אישית , בכל מקרה אם יש לך מחיר טוב על הדנון לך עליו בעיניים עצומות מדובר במכשיר מהליגה הבכירה.

בהצלחה
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST

aviwind פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

שלום לכולם,

התחדשתי אתמול בדנון החדש 2313
נכון לעכשיו חיברתי אליו סטרימר וממיר של הוט. תמונה מצויינת וסאונד נחמד מאוד יהיה יותר טוב בעתיד לכשאוסיף פוואר
אך נורא הופתעתי לגלות שאין אפשרות לראות וידאו ממקור אחד (HDMI1 לדוגמא) ולשמוע מוזיקה ממקור אחר (HDMI2 לדוגמא)
מה שאני נורא אוהב וברסיבר הישן שלי של הרמן זה היה אפשרי.

אני שוקל להחזיר את הרסיבר ולרכוש רסיבר עם אותם מאייפינים פלוס המאפיין שהזכרתי לעיל האם מישהו יכול להמליץ בבקשה..

SARAS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 931
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

aviwind כתב:שלום לכולם,

התחדשתי אתמול בדנון החדש 2313
נכון לעכשיו חיברתי אליו סטרימר וממיר של הוט. תמונה מצויינת וסאונד נחמד מאוד יהיה יותר טוב בעתיד לכשאוסיף פוואר
אך נורא הופתעתי לגלות שאין אפשרות לראות וידאו ממקור אחד (HDMI1 לדוגמא) ולשמוע מוזיקה ממקור אחר (HDMI2 לדוגמא)
מה שאני נורא אוהב וברסיבר הישן שלי של הרמן זה היה אפשרי.

אני שוקל להחזיר את הרסיבר ולרכוש רסיבר עם אותם מאייפינים פלוס המאפיין שהזכרתי לעיל האם מישהו יכול להמליץ בבקשה..
...
מה סדר גודל של מחיר לרסיבר הנ"ל?
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST

aviwind פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

איזור 6K

עכשיו גם לא הצלחתי להתקין את ה-access point שרכשתי היום, מישהו יכול להגיד לי מה הדך הטובה ביותר לחיבור הרסיבר לרשת?
דבר נוסף שנתקלתי ברסיבר זה שהשלט שלו לא יכול לשלוט על הטלויזיה לאחר קידודים מתאימים..אין בכלל את האפשרות הזאת
חוץ מזה אני מרוצה אבל הפיצרים האלה חשובים לי ולכן עדיין שוקל להחליף, רעיונות??

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”