פרסום ראשון: מיקרוסופט משיקה את האקס-בוקס 360 בישראל
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
http://tech.walla.co.il/?w=%2F4%2F2561854
"לוואלה! TECH נודע כי שש וחצי שנים לאחר שהושקה בארצות הברית, הקונסולה של מיקרוסופט ושירותי האונליין הנלווים בדרך לארץ"
מוטב מאוחר מאשר אף פעם?
"לוואלה! TECH נודע כי שש וחצי שנים לאחר שהושקה בארצות הברית, הקונסולה של מיקרוסופט ושירותי האונליין הנלווים בדרך לארץ"
מוטב מאוחר מאשר אף פעם?
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
וואלה! טוענים לפרסום ראשון, אבל כבר לפני שבועיים התחילו להתרוצץ שמועות לגבי העניין.
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 06,00.html
אמנם מאוחר, אבל עדיין יותר טוב מסוני וה PS3.
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 06,00.html
אמנם מאוחר, אבל עדיין יותר טוב מסוני וה PS3.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
הם הכריזו לפני שנים שזה יגיע לארץ.
יש לי הרגשה שהם מנסים לכוון לאירוע של באולמרט בארץ בנובמבר...
יש לי הרגשה שהם מנסים לכוון לאירוע של באולמרט בארץ בנובמבר...
-
Huber
- חבר במועדון HT

יהיה ממש פדיחה מבחינתם אם גם הפעם לא ישיקו את זה מסודר. את האמת, את הפדיחה הם כבר עשו ב 2007 כשבאלמר היה בארץ והבטיח להסדיר את הנושא.
ד"א, למי שמחכה לדור הבא, כרגע הצפי שהוא יגיע רק לקראת 2014. ברגע שיהיה יבוא מסודר לדור הנוכחי זה גם סלול את הדרך ליבוא מסודר ותמיכה רשמית לדור הבא.
ד"א, למי שמחכה לדור הבא, כרגע הצפי שהוא יגיע רק לקראת 2014. ברגע שיהיה יבוא מסודר לדור הנוכחי זה גם סלול את הדרך ליבוא מסודר ותמיכה רשמית לדור הבא.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לפי הלו"ז הזה, הדור הבא יגיע לכאן ב-2021...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
באלמר לא הבטיח לסדר כלום, שאמרו לו את זה הוא הוציא פנקס ורשם משהו וכולם חשבו שהוא יטפל בזה, הוא לא אמר כלום, מי שאמר שזה יגיע לארץ תוך כמה חודשים זה מנכל מיקרוספט ישראל
ואף אחד לא מבטיח לנו גם את הדור הבא עקב השקה של הדור הזה
ואף אחד לא מבטיח לנו גם את הדור הבא עקב השקה של הדור הזה
-
Huber
- חבר במועדון HT

puma1 - בשביל יבוא מסודר צריך ערוצי הפצה מסודרים (יבואן רציני, מערך שירות, תמיכה לארץ ב XBOX LIVE וכו), מה קיומה של תשתית מסודרת ודי מבטיח יבוא מסודר גם של הדור החדש (אינטרס של היבואן למשל שידחוף את הנושא).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מי אמר בכלל שיהיה יבואן ? יכול להיות שמיקרוסופט ישראל יפיצו את זה דרך חנויות כמו באג וכו ותהיה להם מעבדה כמו לישפארHuber כתב:puma1 - בשביל יבוא מסודר צריך ערוצי הפצה מסודרים (יבואן רציני, מערך שירות, תמיכה לארץ ב XBOX LIVE וכו), מה קיומה של תשתית מסודרת ודי מבטיח יבוא מסודר גם של הדור החדש (אינטרס של היבואן למשל שידחוף את הנושא)....
אני בספק שיהיה איזשהו שירות תמיכה, וגם בLIVE אין הרבה מה לעשות פה, מה יעשו יוסיפו תמיכה בכרטיס אשראי ישראלי ?
ובכל מקרה שום דבר לא מבטיח יבוא של הדור הבא, בטח לא בסמוך להשקה, ואם זה יהיה כמו הפעם, הרי שזה לא שווה כלום
-
Huber
- חבר במועדון HT

puma1 - אם חברה מול מיקרוסופט תחליט לייבא את זה מסודר לארץ זה היה מול גוף רציני (כן, גם באג גוף שכזה) שיקבל מהם תמיכה וכל מה שמסביב. וכן, בשביל יבוא מסודר צרך להסדיר הכל כולל הרשמה ל LIVE עם כתובת ישראלית וכרטיס אשראי ישראלי וכו'.
לי בניגוד להרבה חברי פורום אחרים יש ניסיון בתחום, עבדתי אצל יבואנים רשמיים ואני מכיר יבואנים מורשים של מיקרוסופט מספיק בשביל להבין במה זה כרוך - ולכן מה שאמרתי בעינו עומד.
לי בניגוד להרבה חברי פורום אחרים יש ניסיון בתחום, עבדתי אצל יבואנים רשמיים ואני מכיר יבואנים מורשים של מיקרוסופט מספיק בשביל להבין במה זה כרוך - ולכן מה שאמרתי בעינו עומד.
מה שאמרת זאת דעתך האישית בלבד, ולא מובטח שום דבר
ולא מבין מה הקשר לאיפה עבדת או לא עבדת, כל עוד אין לך מידע פנימי על ההשקה הזאת שאנחנו עוד לא יודעים עליה כלום ( ואתה כבר החלטת שזה מבטיח את ההשקה של הדור הבא ) בטח שאתה לא יודע מה יהיה עם הדור הבא שגם הוא בגדר שמועה ואף אחד בכלל לא יודע מתי הוא יצא
ולגבי קבלת כרטיס אשראי ישראלי בלייב, זה מיקרוסופט צריכה להסדיר כי הם אלה שמקבלים את התשלום, וממש השקעה גדולה, מיליונים שישקיעו בזה
ולא מבין מה הקשר לאיפה עבדת או לא עבדת, כל עוד אין לך מידע פנימי על ההשקה הזאת שאנחנו עוד לא יודעים עליה כלום ( ואתה כבר החלטת שזה מבטיח את ההשקה של הדור הבא ) בטח שאתה לא יודע מה יהיה עם הדור הבא שגם הוא בגדר שמועה ואף אחד בכלל לא יודע מתי הוא יצא
ולגבי קבלת כרטיס אשראי ישראלי בלייב, זה מיקרוסופט צריכה להסדיר כי הם אלה שמקבלים את התשלום, וממש השקעה גדולה, מיליונים שישקיעו בזה