dragon כתב:truejoker כתב:שמע , אם יש לך הרבה תקליטים באיכות גבוהה , ואתה באמת רוצה לשמוע בפטיפון , אז למרות הדביקות בפיוניר , אני ממליץ לך למצוא משהו אחר . בין היפנים (לא יודע אם זה בתקציב שלך) זה רק הפאנאסוניק , או לצאת מהוויטאג' ולקנות חדש של פרוז'קט
...
הפיוניר הזה דווקא לא רע בכלל. לגבי ההמלצות שלך, זה לא פאנאסוניק אלא טכניקס (אם כי שניהם בסופו של דבר מותגים של אותה חברה) ולגבי פרוג'קט - אני חושש ששום דגם חדש שלהם לא ייתן תוצאות טובות מהפיוניר הישן הזה...
...
אני אתן לך סיפור קטן , היה לי את הטכניקס 1200 , והיה עליו ראש דנון 140DL , יום אחד החלטתי שהיגיע הזמן לשפר את הפטיפון . החלטתי לקנות ראש של אורטפון או ראש אחר ב1000 דולר . הלכתי לחפש , ומישהו נתן לי ראש לנסות , בא נגיד שלא שמעו שיפור מהותי
אחרי כמה זמן פגשתי את אייל , ואז הוא אמר לי שכנראה לראשים טובים צריך יותר טוב . משמע שיש לפטיפון הזה תקרת זכוכית
היות ויצא לי אז לעשות השוואה בין פטיפון טוב מאוד ובין CDP טוב , אזי ראיתי שההבדל כבר לא היה כל כך חד משמעי לטובת הפטיפון , ואז החלתטי לעזוב את התקליטים
שלא נבין לא נכון , אני עדיין חושב שפטיפון יהיה יותר טוב מCDP , אבל בשביל זה צריך מכשירים ברמה של 5K$ ומעלה , וזרוע וראש , וכמובן כיוונון .
באותו זמן שלי היו תקליטים , היו עדיין חנויות תקליטים תחת כול עץ בעיר , ושמעתי כמעט את כול היפנים , כולל את ההאירופאים , כך שאמנם לא יצא לי אף פעם לשמוע את הפיוניר , אבל לפי המוניטין שלו אז , לא ממש נראה לי שהוא ממש מתחרה של הטכניקס
ולגבי הפרוז'קט , יש להם דגמים שיש להם זרועות מצויינות , ואני לא יודע עד כמה אתה יודע , אבל חברה מסויימת חייבת כמעט את כול המוניטין שלה לזרועות של SME שהיו מתקנות עליה .
כך שאני אתפלא מאוד אם בהשוואה ישירה הפרוז'קט לא יהיה הרבה יותר טוב