בעיה עם HARMONY ONE חדש
קיבלתי שלט שהזמנתי מחו"ל. ( השלט רפרבישד אבל רואים שהוא חדש לחלוטין, בטח נפתח והוחזר).
חיבור ראשון למחשב הגדרתי את המכשירים שיש לי בסלון. טלויזיה, רסיבר, ממיר הוט מג'ק HD ואקסטרימר.
החיבור היה ראשוני על מנת לראות שהכל תקין. לאחר בדיקה כל המכשירים נדלקו אך לא בדיוק כמו שאני רוצה.
חזרתי למחשב למקצה שיפורים ועל הדרך הוא עשה עדכון תוכנה לשלט. לאחר השינויים עשיתי בדיקה ושום מכשיר לא נדלק.
גם לחיצה על HELP הוא מנסה להדליק את המסך ואין שום תגובה מהמכשירים.
חזרתי למחשב ומחקתי את כל המכשירים והמשימות. הגדרתי מחדש את כל המכשירים ועשיתי משימה פשוטה של הדלקת מסך וממיר.
שוב, אין תגובה משום מכשיר. אני ממש מבואס ואובד עצות... המכשיר מחו"ל ואין לי כל כך דרך לבדוק מה הבעיה שלו בארץ...
מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה אפשר לעשות?
תודה מראש לעונים.
חיבור ראשון למחשב הגדרתי את המכשירים שיש לי בסלון. טלויזיה, רסיבר, ממיר הוט מג'ק HD ואקסטרימר.
החיבור היה ראשוני על מנת לראות שהכל תקין. לאחר בדיקה כל המכשירים נדלקו אך לא בדיוק כמו שאני רוצה.
חזרתי למחשב למקצה שיפורים ועל הדרך הוא עשה עדכון תוכנה לשלט. לאחר השינויים עשיתי בדיקה ושום מכשיר לא נדלק.
גם לחיצה על HELP הוא מנסה להדליק את המסך ואין שום תגובה מהמכשירים.
חזרתי למחשב ומחקתי את כל המכשירים והמשימות. הגדרתי מחדש את כל המכשירים ועשיתי משימה פשוטה של הדלקת מסך וממיר.
שוב, אין תגובה משום מכשיר. אני ממש מבואס ואובד עצות... המכשיר מחו"ל ואין לי כל כך דרך לבדוק מה הבעיה שלו בארץ...
מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה אפשר לעשות?
תודה מראש לעונים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17928
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2493 פעמים
נסה לעדכן פעם נוספת את הקושחה.ewduck כתב:טוב לאחר בדיקה זה נראה שאין שידור מהאינפרה רד. יכול להיות שאחרי שימוש קצר ועדכון גרסה השלט כבר התקלקל? מה אפשר לעשות?...
עדכון,
סיצעתי עדכון גרסה נוסף לשלט, התקנת תוכנה מחדש במחשב ושם דבר לא עזר.
בבדיקה עם שירות הלקוחות של לוגיטק אין להם דרך לעזור לי כי קניתי את השלט המחודש דרך צד שלישי (איביי) ולכן במילים אחרות הם אמרו לי להיות חזק...
דיברתי עם המוכר באיביי והוא ביקש לשלוח אליו את השלט והוא יבדוק מה הבעיה שלו וישלח לי את השלט מתוקן או שהו יוחלף.. הוא משתתף בעלות המשלוח אליו.
אני מאמין שזה יסתדר רק שעכשיו אני יחכה שוב איזה חודשיים עד שהשלט התקין יחזור אליי.
תודה לעונים ואני יעדכן בהמשך.
סיצעתי עדכון גרסה נוסף לשלט, התקנת תוכנה מחדש במחשב ושם דבר לא עזר.
בבדיקה עם שירות הלקוחות של לוגיטק אין להם דרך לעזור לי כי קניתי את השלט המחודש דרך צד שלישי (איביי) ולכן במילים אחרות הם אמרו לי להיות חזק...
דיברתי עם המוכר באיביי והוא ביקש לשלוח אליו את השלט והוא יבדוק מה הבעיה שלו וישלח לי את השלט מתוקן או שהו יוחלף.. הוא משתתף בעלות המשלוח אליו.
אני מאמין שזה יסתדר רק שעכשיו אני יחכה שוב איזה חודשיים עד שהשלט התקין יחזור אליי.
תודה לעונים ואני יעדכן בהמשך.
האם הסתדרת?
איך אתה יודע שהשלט שולח את האות ??
אולי רק מופיע האיור של שליחת הפקודה אך המשדר דפוק ??
הדרך לדעת זאת היא לבצע את השלבים הנ"ל:
1. לקחת טלפון סלולארי ולהדליק את המצלמה שלו.
2. לכוון את העיינית של השלט (שמשדרת) אל המצלמה ולראות האם בזמן שאתה שולח פקודה - האם רואים משהו במצלמה ?
3. אתה אמור לראות אור אדום חלש.
אם כן זה אומר כי המכשיר אכן משדר פקודה כלשהי.
איך אתה יודע שהשלט שולח את האות ??
אולי רק מופיע האיור של שליחת הפקודה אך המשדר דפוק ??
הדרך לדעת זאת היא לבצע את השלבים הנ"ל:
1. לקחת טלפון סלולארי ולהדליק את המצלמה שלו.
2. לכוון את העיינית של השלט (שמשדרת) אל המצלמה ולראות האם בזמן שאתה שולח פקודה - האם רואים משהו במצלמה ?
3. אתה אמור לראות אור אדום חלש.
אם כן זה אומר כי המכשיר אכן משדר פקודה כלשהי.