מכונת קפה אוטומטית - מה דעתכם על זו?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
התקשרו והציעו לי את המכונה הבאה עם 30 קפסולות ב 699 שח:
http://www.espresso-club.co.il/?Categor ... 114&Page=1
או את המכונה הבאה (ללא מקציף) עם 100 קפסולות ב 399 ש"ח:
http://www.espresso-club.co.il/?Categor ... 136&Page=1
מה דעתכם? מישהו מכיר את המותג? יודע להגיד עליו משהו לחיוב או לשלילה? האם כדאי לרכוש ללא מקציף ולרכוש מקציף בנפרד?
זו המכונה הראשונה שלי, אני חובב מוחלט ולא צרכן כבד (אולי 2 קפסולות ביום בלחץ) כך שאנני צריך משהו מקצועי.
http://www.espresso-club.co.il/?Categor ... 114&Page=1
או את המכונה הבאה (ללא מקציף) עם 100 קפסולות ב 399 ש"ח:
http://www.espresso-club.co.il/?Categor ... 136&Page=1
מה דעתכם? מישהו מכיר את המותג? יודע להגיד עליו משהו לחיוב או לשלילה? האם כדאי לרכוש ללא מקציף ולרכוש מקציף בנפרד?
זו המכונה הראשונה שלי, אני חובב מוחלט ולא צרכן כבד (אולי 2 קפסולות ביום בלחץ) כך שאנני צריך משהו מקצועי.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אספרסו קלאב מוכרים והם בסדר - יש מבחר קפסולות גדול.
תבדוק על הדגם ללא מקציף (השני) עם מקציף נפרד - זה הכי קל לעבודה. אם יהיה על אז זה דיל זה הכי טוב
תבדוק על הדגם ללא מקציף (השני) עם מקציף נפרד - זה הכי קל לעבודה. אם יהיה על אז זה דיל זה הכי טוב
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
Huber
- חבר במועדון HT

תודה על התגובה
אז אתה אומר ללכת על הדגם ללא המקציף ולרכוש מקציף בנפרד - קיבלתי. מה דעתך על המקציף הזה?
http://www.espresso-club.co.il/?Categor ... 193&Page=1
מוכר לך? יש משהו יותר טוב בטווח מחיר שלו?
אז אתה אומר ללכת על הדגם ללא המקציף ולרכוש מקציף בנפרד - קיבלתי. מה דעתך על המקציף הזה?
http://www.espresso-club.co.il/?Categor ... 193&Page=1
מוכר לך? יש משהו יותר טוב בטווח מחיר שלו?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
במחיר הזה עדיף טוויסטר פרו - http://www.htcafe.co.il/vt173382.%D7%A9 ... 7%99%D7%A3
אלא אם יציעו לך סט במבצע משתלם.
אלא אם יציעו לך סט במבצע משתלם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
Huber
- חבר במועדון HT

תודה על התגובה והלינק.
הנציג יצור קשר היום בערב, נשמע מה יש לו להציע ונחליט.
הנציג יצור קשר היום בערב, נשמע מה יש לו להציע ונחליט.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

שזה טוב? רע?
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
היתה לנו נאוטילוס במשרד. בשימוש של כ 10-15 כוסות ביום היא התקלקלה תוך פחות משנה.
אינני יודע אם התופעה מקרינה על איכות ועמידות כל הנאוטילוס או שמדובר במקרה פרטי.
אינני יודע אם התופעה מקרינה על איכות ועמידות כל הנאוטילוס או שמדובר במקרה פרטי.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
בקשר לדיל, הוא לא משתלם.yanivol כתב:היתה לנו נאוטילוס במשרד. בשימוש של כ 10-15 כוסות ביום היא התקלקלה תוך פחות משנה.
אינני יודע אם התופעה מקרינה על איכות ועמידות כל הנאוטילוס או שמדובר במקרה פרטי....
הם מוכרים גם ב400 שקל את אותה מכונה כשממש מתעקשים איתם.
כבר פעמיים בגרופון היה את הדיל של נאוטילוס ב400 שקל.
בנוסף, חבר שלי התקשר אליהם והם לא היו מוכנים לתת לו ב400 שקל. אך יום אחרי חזרו אליו ואמרו לו "שרק היום יש דיל במיוחד בשבילו ב400 שקל".
כך שאם ממש לוחצים עליהם, הם מאפשרים לתת ב400 שקל את הנאוטילוס.
בגלל המשחק השיווקי הזה הוא באותו יום כבר קנה נספרסו. כשחזרו אליו זה כבר לא היה רלוונטי. אם היו נותנים לו את המחיר שהוא ידע שהם יכולים לתת בלי משחקים, כנראה שהוא היה קונה את הנאוטילוס.
במחשבה לאחור, הוא מרוצה שבגללם הוא קנה בסוף נספרסו ולא נאוטילוס.
דבר נוסף, לי יש נאוטילוס כבר 15 חודשים. לצערי הרב נכוותי מההתחלה עם אספרסו קלאב. אני היום שוקל מעבר לנספרסו בגלל שהמכונה אצלי לאחרונה התקלקלה גם. השימוש שעשיתי בה לא היה יותר מ400 קפסולות. כך שמדובר על ממוצע של פחות מקפסולה ביום.
נשארו לי במקרר עוד למעלה מ200 קפסולות. אך בגלל שאני כל כך מאוכזב מהם, אני החלטתי לעבור ולספוג את ההפסד של הקפסולות שיש לי במקרר.
מצד שני, חבר שלי שקנה בגללי גם מכונה דרכם מרוצה. הוא שתה איתה כבר למעלה מ2000 קפסולות (קנינו ביחד את המכונות). למיטב ידיעתי לא הייתה לו תקלה במכונה נכון להיום.
בקשר לקפסולות, לדעתי קפסולות של נספרסו טעימות יותר. הארומה שלהן טובה יותר.
בקשר לחוזק, לא שמתי לב להבדלים בחוזק בכך שהנספרסו חלש יותר. אם כי, אף פעם לא עשיתי בדיקה ראש בראש. אני היתי קונה באספרסו קלאב בעיקר את הקפסולות החזקות שלהם (קרם קפה, טאנגו, מוקה, סופר אורו, גראנד וכדו).
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- TsurTriger
- כתב צילום

עדכון על השרות שאני מקבל (ולא רוצה יותר לקבל) מאספרסו קלאב עם המכונה קפיטאלי נאוטילוס.
היום, לאחר שלא עזר מה שהטכנאי הציע לי לעשות, חזרו אלי מאספרסו קלאב ואמרו לי שאין כבר אחריות (המכונה בת שנה וחודשיים, עשתה אולי 400 קפסולות וגם זה לא בטוח) ויש לי שתי אפשרויות: לתקן בעלות או לחדש אחריות בעלות של 250 שח.
על הדרך הנציגה הציעה לי מכונה חדשה ב300 שח, מבצע ללקוחות קיימים.
אם זה לא יחס מעצבן, אז אני לא יודע מה כן.
אני את שלי סיימתי עם החברה הזו.
מכונה לא אמינה.
שירות לוקה בחסר.
מנסים לדחוף ללקוח משהו שהוא לא צריך.
זה לא בשבילי.
פשוט אין מילים על היחס הזה.
היום, לאחר שלא עזר מה שהטכנאי הציע לי לעשות, חזרו אלי מאספרסו קלאב ואמרו לי שאין כבר אחריות (המכונה בת שנה וחודשיים, עשתה אולי 400 קפסולות וגם זה לא בטוח) ויש לי שתי אפשרויות: לתקן בעלות או לחדש אחריות בעלות של 250 שח.
מכונה לא אמינה.
שירות לוקה בחסר.
זה לא בשבילי.
פשוט אין מילים על היחס הזה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
האמת שאני לא כל כך מבין מה הבעיה, המכונה התקלקלה - קורה. כנראה שהיא לא שיא האיכות. האחריות נגמרה. הציעו לך תיקון ב 250 שח או חדשה ב 300 שח. סביר מאוד. המכונות של נספרסו עדיפות - סביר להניח. הקפה לדעתי לא (גרוע באותה מידה, מנסיון). המחיר של נספרסו - המכונה פי 3, הקפסולות בעשרות אחוזים יותר.triger772 כתב:עדכון על השרות שאני מקבל (ולא רוצה יותר לקבל) מאספרסו קלאב עם המכונה קפיטאלי נאוטילוס.
מכונה לא אמינה.
שירות לוקה בחסר.
זה לא בשבילי.
פשוט אין מילים על היחס הזה....
כנראה שלא אהבת את הגישה שלהם, וזה לצערי משותף לרוב נותני השירות הישראלים .
- TsurTriger
- כתב צילום

פתחתי שרשור חדש שבו יש את כל ההשתלשלות האירועים מרגע שקיבלת את המכונה מהם ועד היום.
אתה מוזמן לראות מאיפה כל "המטען" הזה שלי עליהם.
אני מצפה מנותן שירות שיקח אחריות על המוצרים שלו. מכונה שמתקלקלת חודשיים מתום האחריות שהשימוש בה היה ביתי ומועט זה קצת לא מריח טוב.
אני מצפה מנותן שירות שיגדיל ראש ויספוג את הכמה עשרות שקלים האלה כדי להוציא לקוח מרוצה או טיפה להמתיק את המרירות והמצב הלא נעים שנוצר.
מה אתה מעדיף? לאבד לקוח?
או שמא אולי להרוויח לקוח שיכסה לך את ההשקעה הזו שעשית בו בקפסולות בהמשך?
בינינו, הרווח האמיתי הוא מהקפסולות ולא מהמכונה. כפי שקורה בשוק המדפסות.
דוגמה: לפני שנה הייתה לנו רנו מגאן שאחרי חודשיים מתום האחריות נהרס חיישן תיבת ההילוכים שלה, עלות תיקון כ2000 שח. היבואן בלי לחשוב פעמיים אמר שהוא סופג 90% מעלות התיקון אפילו שהאחריות עברה. והתיקון עלה לנו לבסוף רק כ200 שקלים.
מה היבואן הרוויח?
הוא הרוויח לקוח שחזר בסוף השנה וקנה רכב חדש ממנו.
אם הוא לא היה לוקח אחריות, כנראה שלא הינו חוזרים לקרסו ולא רוכשים דרכו רכב חדש.
זה הכל עניין של גישה.
לחנות זה יתכן יעלה כמה עשרות שקלים.
אך באותה נשימה הם יכולים להרוויח לקוח שיכניס להם אלפי שקלים בשנה.
ובחזרה לנושא המכונה, היא לא אמרה לי שזה במיוחד בשבילי. אלא זה מבצע שיש לכל הלקוחות כרגע. כך שזה לא שהם באו לקראתי או משהו בסגנון.
ונעזוב את המצב שבגללי חבר שלי קנה מהם מכונה ועשה מנוי ל3000 קפסולות. ובגלל שאותו חבר קנה, אז עוד 2-3 אנשים מהמשפחה שלו גם קנו מכונה שלהם.
ויתכן, כי אותו חבר (אחרי שהוא יסיים את הקפסולות שלו) יעבור גם הוא אחרי לנספרסו.
בקשר למחיר הקפסולות, זה לא נכון. הקפסולות באספרסו קלאב עולות 2 שקלים. אחרי הנחות אולי תגיע ל1.8 ש"ח וגם זה בקושי ובהזמנה של כמות רצינית.
בנספרסו המחיר הוא כ2 שקלים לקפסולה. הבדל מזערי לדעתי.
אתה מוזמן לראות מאיפה כל "המטען" הזה שלי עליהם.
אני מצפה מנותן שירות שיקח אחריות על המוצרים שלו. מכונה שמתקלקלת חודשיים מתום האחריות שהשימוש בה היה ביתי ומועט זה קצת לא מריח טוב.
אני מצפה מנותן שירות שיגדיל ראש ויספוג את הכמה עשרות שקלים האלה כדי להוציא לקוח מרוצה או טיפה להמתיק את המרירות והמצב הלא נעים שנוצר.
מה אתה מעדיף? לאבד לקוח?
או שמא אולי להרוויח לקוח שיכסה לך את ההשקעה הזו שעשית בו בקפסולות בהמשך?
בינינו, הרווח האמיתי הוא מהקפסולות ולא מהמכונה. כפי שקורה בשוק המדפסות.
דוגמה: לפני שנה הייתה לנו רנו מגאן שאחרי חודשיים מתום האחריות נהרס חיישן תיבת ההילוכים שלה, עלות תיקון כ2000 שח. היבואן בלי לחשוב פעמיים אמר שהוא סופג 90% מעלות התיקון אפילו שהאחריות עברה. והתיקון עלה לנו לבסוף רק כ200 שקלים.
מה היבואן הרוויח?
הוא הרוויח לקוח שחזר בסוף השנה וקנה רכב חדש ממנו.
אם הוא לא היה לוקח אחריות, כנראה שלא הינו חוזרים לקרסו ולא רוכשים דרכו רכב חדש.
זה הכל עניין של גישה.
לחנות זה יתכן יעלה כמה עשרות שקלים.
אך באותה נשימה הם יכולים להרוויח לקוח שיכניס להם אלפי שקלים בשנה.
ובחזרה לנושא המכונה, היא לא אמרה לי שזה במיוחד בשבילי. אלא זה מבצע שיש לכל הלקוחות כרגע. כך שזה לא שהם באו לקראתי או משהו בסגנון.
ונעזוב את המצב שבגללי חבר שלי קנה מהם מכונה ועשה מנוי ל3000 קפסולות. ובגלל שאותו חבר קנה, אז עוד 2-3 אנשים מהמשפחה שלו גם קנו מכונה שלהם.
ויתכן, כי אותו חבר (אחרי שהוא יסיים את הקפסולות שלו) יעבור גם הוא אחרי לנספרסו.
בקשר למחיר הקפסולות, זה לא נכון. הקפסולות באספרסו קלאב עולות 2 שקלים. אחרי הנחות אולי תגיע ל1.8 ש"ח וגם זה בקושי ובהזמנה של כמות רצינית.
בנספרסו המחיר הוא כ2 שקלים לקפסולה. הבדל מזערי לדעתי.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
כתבתי כבר בשרשור חדש על השירות הגרוע שלהם.
לי יש את המכונה ללא המקציף ואיתה כרגע אין לי בעיות (פחות מחצי שנה) אצל חברה שלי יש נטוליאוס (כמעט שנה) ללא בעיות כלל.
מה שכן המקציף שלהם עושה את העבודה אבל הוא לא אמין בעליל.
יש להיזהר איתו מאוד בשטיפה והניקיון שלו ממש מסובך, כבר מספר פעמים נוצרה אצלי שכבה של חלב שלא יורדת והייתי צריך לשטוף בניגוד להוראות היצרן... בנוסף הלך תוך חודשיים הראש עם המנוע שהצריך כניסה למעבדה ותוקן בהתאם לאחריות יצרן.
אני ממתין ששלי ישבוק חיים ואז אני יעבור ל twister pro.
ממליץ על הקפה שלהם והמכונה אך רק למי שלא אכפת לו משירות גרוע.
לי יש את המכונה ללא המקציף ואיתה כרגע אין לי בעיות (פחות מחצי שנה) אצל חברה שלי יש נטוליאוס (כמעט שנה) ללא בעיות כלל.
מה שכן המקציף שלהם עושה את העבודה אבל הוא לא אמין בעליל.
יש להיזהר איתו מאוד בשטיפה והניקיון שלו ממש מסובך, כבר מספר פעמים נוצרה אצלי שכבה של חלב שלא יורדת והייתי צריך לשטוף בניגוד להוראות היצרן... בנוסף הלך תוך חודשיים הראש עם המנוע שהצריך כניסה למעבדה ותוקן בהתאם לאחריות יצרן.
אני ממתין ששלי ישבוק חיים ואז אני יעבור ל twister pro.
ממליץ על הקפה שלהם והמכונה אך רק למי שלא אכפת לו משירות גרוע.