שלום,
אני מעוניין לקנות פלזמה בין 40 ל 43 אינטש לחדר השינה.
מרחק צפיה כ 2.7 מטר.
אני אצפה בעיקר בערב והחדר דיי חשוך כך שפלזמה תהיה טובה
(בסלון יש לי פלזמה 50 של סמסונג עם תמונה טובה מאוד כשחשוך יחסית, אבל בבוקר הסלון מאוד מואר ורואים פחות טוב, בלשון המעטה...).
אני אצפה בעיקר בתוכניות טלביזיה וסדרות, קצת סרטים.
יתרון לאפשרות לחיבור מדיה חיצונית לסרטים (USB)
יתרון לחיבור רשת (או אפילו smart tv אם נכנס לתקציב....)
מעדיף FULL HD (האם יש הבדר משמעותי מ HD READY? במחינת הצפיה בתכני HD?)
התקציב סביב 3000 (+/- 500).
אודה מאוד לעוזרים
ר
שלום, מבקש עזרה בהחלטה על דגם לקניית פלזמה 40-43.... הנה קצת פרטים: :)
טוב, אז ההודעה שלי לא הייתה מהפופולריות, אבל אני עדיין מבקש עזרה, כי יש קצת התפתחויות:
אז ככה: לגמא הגיעו 3 דגמים: 42X50 של פנסוניק, ושני דגמים של סמסונג, ה E450 וה E490.
אבל אז, עלתה אפשרות לתיקון טעות היסטורית (שעשיתי פני כשנה וחצי), ורציתי לשמוע חוות דעת...
כמו שאמרתי, בסלון יש לי פלזמה 50" של סמסונג, תמונה טובה מאוד, כולל של שידורים שהם לא HD. אבל הסלון מאוד מאוד מואר ועם חלונות גדולים. למעשה אפשר להנות ממנה רק בערב, והילדים שצופים יותר ממני ובעיקר בשעות אור, דיי "סובלים" ממנה.
אז חשבתי אולי להעביר אותה לחדר השינה.
האם 50" זה לא יותר מדי לכ-2.7 מ, מרחק צפיה?
אם המהלך הזה יצליח, זה אומר שאצטרך טלביזיה חדשה לסלון, וברור לי שעם תקציב של 3000 ש"ח, ועם הצורך ב LED, (לאור האור הרב והחלונות בסלון) אצטרך לרדת מ 50"...
אז אם אכן תתבצע ההחלפה - אז התקציב יעלה ל 4000, ואני מחפש LED טובה בסכום הזה, עדיף 46".
רואים בה בעיקר שידורי ב SD, חשוב שתדע לנגן DIVX.
אנא חוות דעתכם ועזרתכם
ר
אז ככה: לגמא הגיעו 3 דגמים: 42X50 של פנסוניק, ושני דגמים של סמסונג, ה E450 וה E490.
אבל אז, עלתה אפשרות לתיקון טעות היסטורית (שעשיתי פני כשנה וחצי), ורציתי לשמוע חוות דעת...
כמו שאמרתי, בסלון יש לי פלזמה 50" של סמסונג, תמונה טובה מאוד, כולל של שידורים שהם לא HD. אבל הסלון מאוד מאוד מואר ועם חלונות גדולים. למעשה אפשר להנות ממנה רק בערב, והילדים שצופים יותר ממני ובעיקר בשעות אור, דיי "סובלים" ממנה.
אז חשבתי אולי להעביר אותה לחדר השינה.
האם 50" זה לא יותר מדי לכ-2.7 מ, מרחק צפיה?
אם המהלך הזה יצליח, זה אומר שאצטרך טלביזיה חדשה לסלון, וברור לי שעם תקציב של 3000 ש"ח, ועם הצורך ב LED, (לאור האור הרב והחלונות בסלון) אצטרך לרדת מ 50"...
אז אם אכן תתבצע ההחלפה - אז התקציב יעלה ל 4000, ואני מחפש LED טובה בסכום הזה, עדיף 46".
רואים בה בעיקר שידורי ב SD, חשוב שתדע לנגן DIVX.
אנא חוות דעתכם ועזרתכם
ר