האקסטרימר הלך פקקט. מה יהיה הסטרימר הבא שלי?
היי,
יש לי עדיין את ה- Xtreamer הראשון , היציאה של ה-HDMI כבר חודשים עושה לי בעיות ואתמול הוא הפסיק להוציא וידאו (מעבר לזה הוא דווקא מתפקד). חיברתי לו את היציאה של ה-S-video בינתיים אבל הגיע הזמן להחליף.
אני צריך המלצה לסטרימר טוב אך לא יקר, 3D לא מעניין אותי.
מה הולך היום?
תודה
יש לי עדיין את ה- Xtreamer הראשון , היציאה של ה-HDMI כבר חודשים עושה לי בעיות ואתמול הוא הפסיק להוציא וידאו (מעבר לזה הוא דווקא מתפקד). חיברתי לו את היציאה של ה-S-video בינתיים אבל הגיע הזמן להחליף.
מה הולך היום?
תודה
לך על סטרימר של חב' פופקורן - הם לפחות מעדכנים את הסטרימרים שלהם כל כמה זמן .
הייתי ממליץ לך (במידה ויש תקציב) ללכת על הדגם A300 שלהם .
אם אתה רוצה גם כונן בלו-ריי אז ללכת על הדגם (היקר יותר) שנקרא C300 .
ישנם עוד סטרימרים אחרים טובים כדוגמת בוקסי בוקס (לא בחנתי אותם אך שמעתי ביקורות נחמדות) .
אגב - יש באתר סקר על בעלי סטרימרים (התפלגות סוגי הסטרימרים של חברי האתר) .
הייתי ממליץ לך (במידה ויש תקציב) ללכת על הדגם A300 שלהם .
אם אתה רוצה גם כונן בלו-ריי אז ללכת על הדגם (היקר יותר) שנקרא C300 .
ישנם עוד סטרימרים אחרים טובים כדוגמת בוקסי בוקס (לא בחנתי אותם אך שמעתי ביקורות נחמדות) .
אגב - יש באתר סקר על בעלי סטרימרים (התפלגות סוגי הסטרימרים של חברי האתר) .
השימושים שלי הם קבצי MKV 720p ובעתיד כשתהיה לי טלוויזיה שתתמוך אז גם 1080p, סרטי SD ומוזיקה. כשתהיה לי טלוויזית FHD אני מאמין שאבדוק גם סרטי BluRay.
לגבי ה-a400 אני מאמין שזה יחרוג מהתקציב שלי, לא מעוניין להשקיע מעבר ל-700-800 ש"ח.
לגבי ה-a400 אני מאמין שזה יחרוג מהתקציב שלי, לא מעוניין להשקיע מעבר ל-700-800 ש"ח.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בקרוב יצאו המון דגמים חדשים של dune... ובינהם לפחות שניים שאמורים לעמוד בתקציב שלך.zilbermm כתב:היי,
מה הולך היום?
תודה...
תוכל לקרוא פרטים ראשונים בסיקור התערוכה שפורסם באתר לא מזמן.
http://www.hometheater.co.il/article03865
XTREAMER PRODIGY
ולו רק בגלל מערכת ההפעלה שלו ANDROID...
במידה ותחליט לחבר אותו לרשת הביתית תהנה ממגוון אפליקציות שימושיות כמו MAKO ו"רשת" ועוד המון ...
תוכל לצפות בסדרות שאתה אוהב פה בארץ ישירות מהסטרימר ולנגן אותם חלק בטלויזיה...
אני אישית מרוצה.. עובד לי בלי תקלות...
ולו רק בגלל מערכת ההפעלה שלו ANDROID...
במידה ותחליט לחבר אותו לרשת הביתית תהנה ממגוון אפליקציות שימושיות כמו MAKO ו"רשת" ועוד המון ...
תוכל לצפות בסדרות שאתה אוהב פה בארץ ישירות מהסטרימר ולנגן אותם חלק בטלויזיה...
אני אישית מרוצה.. עובד לי בלי תקלות...
K.I.S.S = Keep It Simple Stupid !