באתי לקנות LX85 ויצאתי בראש אחר
-
zivw
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 685
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
שמעתי היום את ה Tannoy Revolution Signature DC6T וממש אהבתי.
ההגברה היתה מגבר מנורות של Yarland והשילוב ביניהם פשוט הצית בי משהו.
זה היה הסבב הראשון שלי. אשמח לעוד כיוונים, חיזוקים על הסט הנ"ל.
התקציב נע סביב ה 15k. אפשר לגרד את ה 20 אבל לא בפעימה אחת.
המקור שלי הוא HTPC עם FLAC וגם mp3 320, כך שאני זקוק גם ל DAC.
אני שומע רוק, קצת ג'ז, נשמה.
תודה
ההגברה היתה מגבר מנורות של Yarland והשילוב ביניהם פשוט הצית בי משהו.
זה היה הסבב הראשון שלי. אשמח לעוד כיוונים, חיזוקים על הסט הנ"ל.
התקציב נע סביב ה 15k. אפשר לגרד את ה 20 אבל לא בפעימה אחת.
המקור שלי הוא HTPC עם FLAC וגם mp3 320, כך שאני זקוק גם ל DAC.
אני שומע רוק, קצת ג'ז, נשמה.
תודה
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
זה אחלה דבר שאתה פתוח לרעיונות, אבל אל תפסול עדיין את עניין הרסיבר. אם הרמקול נעם לאוזניך, נסה אותו עם רסיבר ק"ב ואולי תקבל תוצאה דומה. כך גם תרוויח אפשרות עתידית לק"ב בהוצאה כספית נמוכה יותר.
בהצלחה בתהליך, זה ללא ספק אחד החלקים המעניינים ביותר בתחביב הזה.
בהצלחה בתהליך, זה ללא ספק אחד החלקים המעניינים ביותר בתחביב הזה.
-
zivw
- חבר פעיל במיוחד

תודהavilior כתב:זה אחלה דבר שאתה פתוח לרעיונות, אבל אל תפסול עדיין את עניין הרסיבר. אם הרמקול נעם לאוזניך, נסה אותו עם רסיבר ק"ב ואולי תקבל תוצאה דומה. כך גם תרוויח אפשרות עתידית לק"ב בהוצאה כספית נמוכה יותר.
בהצלחה בתהליך, זה ללא ספק אחד החלקים המעניינים ביותר בתחביב הזה....
זה הדבר הראשון שעשיתי וההבדל היה גדול.
-
zivw
- חבר פעיל במיוחד

מממ... לא. נלך לסיבוב שני - תודה.avilior כתב:כלומר השוות ראש בראש מול הרסיבר במצב פיור דיירקט?...
מה לגבי ה Tannoy מישהו שמע, מכיר?
יש סטרימר שיכול לתת לי מענה ברמה של DAC סביר +? או להתמקד ב DAC?
- avilior
- חבר ותיק

לדעתי האישית המערכת צריכה להשמע לך טוב גם ללא dac. אם תרגיש בעתיד שתרצה לשפר את הקיים תמיד תוכל לרכוש אותו בעתיד.
אני ממליץ לך להתמקד במגבר וברמקולים יחד עם המקור הנוכחי שלך. בחנויות מתמחות לרוב יסכימו לחבר את המערכת הקיימת למקור שלך ולסיום, חשוב לזכור שהמערכת בבית עלולה להשמע אחרת מאשר בחנות.
אני ממליץ לך להתמקד במגבר וברמקולים יחד עם המקור הנוכחי שלך. בחנויות מתמחות לרוב יסכימו לחבר את המערכת הקיימת למקור שלך ולסיום, חשוב לזכור שהמערכת בבית עלולה להשמע אחרת מאשר בחנות.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אבי, סליחה על השאלה, האם שמעת שילובי דאק-סטריאו ברמות המחיר האלו? האם אתה עובד עם מערכת ק"ב?
זיו, יצא לי לשמוע כמה טאנויים, הם לא הקאפ-אוף-טי שלי, אבל זה לא אומר שום דבר על הטעם שלך.
בת'כלס, מה חלוקת השימוש שלך בין סטריאו לק"ב? ככלל אצבע, הדאק ברסיבר ק"ב תמיד יהיה נחות יותר מדאק חיצוני. הדאק הקודם-קודם-קודם שלי שעלה 1000 שקלים מאיביי אכל בלי מאמץ את הדאק של האונקיו 875 שלי. וזה היה רסיבר על בזמנו. ככלל אצבע, אגב, גם הגברה של סטריאו תהיה טובה יותר משל רסיבר ק"ב. גם ברמות העל. סדר גודל של 2500-3000 ש"ח של סטריאו אוכל את הק"ב, בסטריאו כמובן. ענה על דפוס השימוש ונוכל להמשיך.
זיו, יצא לי לשמוע כמה טאנויים, הם לא הקאפ-אוף-טי שלי, אבל זה לא אומר שום דבר על הטעם שלך.
בת'כלס, מה חלוקת השימוש שלך בין סטריאו לק"ב? ככלל אצבע, הדאק ברסיבר ק"ב תמיד יהיה נחות יותר מדאק חיצוני. הדאק הקודם-קודם-קודם שלי שעלה 1000 שקלים מאיביי אכל בלי מאמץ את הדאק של האונקיו 875 שלי. וזה היה רסיבר על בזמנו. ככלל אצבע, אגב, גם הגברה של סטריאו תהיה טובה יותר משל רסיבר ק"ב. גם ברמות העל. סדר גודל של 2500-3000 ש"ח של סטריאו אוכל את הק"ב, בסטריאו כמובן. ענה על דפוס השימוש ונוכל להמשיך.
- avilior
- חבר ותיק

רן, אתה חופשי לשאול זה דיון פתוח 
שמעתי מגבר סטריאו ואף בחנתי אותו מול רסיבר ק״ב ראש בראש והם נשמעו זהים למדי, כך שאני חולק על כלל האצבע שהצעת. לדעתי מדובר בפיקציה ועד שזיו לא ישמע הוא לא ידע. אם הוא יבחן את שניהם ולדעתו המגבר סטריאו יהיה טוב בהרבה אז מעולה, אבל לפחות פתחתי לו נקודה נוספת למחשבה. אני מאזין למוזיקה עם רסיבר ולא מרגיש חוסר כלשהוא לעומת מגבר הסטריאו הקודם שהיה לי. למען הגילוי הנאות הרסיבר שלי הוא lx82
שמעתי מגבר סטריאו ואף בחנתי אותו מול רסיבר ק״ב ראש בראש והם נשמעו זהים למדי, כך שאני חולק על כלל האצבע שהצעת. לדעתי מדובר בפיקציה ועד שזיו לא ישמע הוא לא ידע. אם הוא יבחן את שניהם ולדעתו המגבר סטריאו יהיה טוב בהרבה אז מעולה, אבל לפחות פתחתי לו נקודה נוספת למחשבה. אני מאזין למוזיקה עם רסיבר ולא מרגיש חוסר כלשהוא לעומת מגבר הסטריאו הקודם שהיה לי. למען הגילוי הנאות הרסיבר שלי הוא lx82
- ran_carney
-
- חבר ותיק

איזה מגבר סטריאו שמעת? עם איזה מקור, אם יורשה לי?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

האשם המיידי לתפיסתי הוא ה-TVIX שלך. מן הסתם, יחידת הדאק שלו מחורבנת. היא לא מיועדת לסטריאו. גם ברור לי למה נהנית יותר מהפיוניר. אם תנסה פעם לשמוע מוזיקה עם דאק ראוי, אפילו עם היוניקו סקונדו שהיה לך, תראה שהוא לועס את ה-LX82 שלך בלי להביט לאחור.
- avilior
- חבר ותיק

אני שומע דיסקים עם הps3
גם הדאק שלו מחורבן? ומה עם הדאק של הרסיבר? גם הוא מחורבן? והמגבר טוב יותר?
אני אומר לך שאני לא הבחנתי בהבדל ואתה מנסה להאשים את הדאק/מקור, למרות שאני מרוצה מאוד מהסאונד ולא זקוק לשום דאק. שמעתי המון שילובים וכרגע המצב הוא בדיוק לטעמי. טוב לך עם מגבר? אני מפרגן לך, תהנה. אבל חסוך מהפורום את כלל האצבע שהמצאת משום שאין לו חצי קשר עם המציאות.
גם הדאק שלו מחורבן? ומה עם הדאק של הרסיבר? גם הוא מחורבן? והמגבר טוב יותר?
אני אומר לך שאני לא הבחנתי בהבדל ואתה מנסה להאשים את הדאק/מקור, למרות שאני מרוצה מאוד מהסאונד ולא זקוק לשום דאק. שמעתי המון שילובים וכרגע המצב הוא בדיוק לטעמי. טוב לך עם מגבר? אני מפרגן לך, תהנה. אבל חסוך מהפורום את כלל האצבע שהמצאת משום שאין לו חצי קשר עם המציאות.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

בהחלט, הדאק של הרסיבר ושל ה-PS3 מחורבנים. למגבר סטריאו אין דאק, בגלל זה הוא מתחבר למקור. עד עכשיו לא האזנת, לפחות על בסיס הדברים שכתבת בפוסט הנ"ל, ולו לדאק "אמיתי" אחד. ברור שהשוואה לא תיתן לך אינדיקציה אמיתית לאיכות הדאק של הפיוניר.
אני עוצר את הדיון, כי משום מה אתה לוקח את זה אישית. הרבה הנאה!
אני עוצר את הדיון, כי משום מה אתה לוקח את זה אישית. הרבה הנאה!
- avilior
- חבר ותיק

אתה טועה רן, אני לא לוקח את זה אישית.
הבעיה היא שאתה רושם ״כלל״ כביכול שעלול להטעות קוראים רבים. אני בחרתי לתת לפותח השרשור נקודה למחשבה ושיקבל את ההחלטה הכי טובה עבורו, ואתה קבעת בוודאות עובדה שגם אינה נכונה וגם מייצגת את דעתך האישית בלבד.
שלא תבין אחרת, אני בטוח שלאוזניך מגבר סטריאו נשמע טוב יותר וזה לגיטימי, אבל בוא ניתן לזיו להקשיב ולהחליט, הולך?
הבעיה היא שאתה רושם ״כלל״ כביכול שעלול להטעות קוראים רבים. אני בחרתי לתת לפותח השרשור נקודה למחשבה ושיקבל את ההחלטה הכי טובה עבורו, ואתה קבעת בוודאות עובדה שגם אינה נכונה וגם מייצגת את דעתך האישית בלבד.
שלא תבין אחרת, אני בטוח שלאוזניך מגבר סטריאו נשמע טוב יותר וזה לגיטימי, אבל בוא ניתן לזיו להקשיב ולהחליט, הולך?
בטח שיצאת עם משהו אחר בראש...
אם חיפשת מגבר סטריאו ובחנת את הLX85 שהוא בכלל רסיבר ק"ב כנגד מגבר ייעודי ועוד מנורות.... ה85 מייצר מוזיקת פחים בהשוואה למגבר סטריאו שעולה שליש ממנו....
בקיצור, אם אתה לא מכוון בעיקר לק"ב אין שום סיבה שבעולם שאתה צריך לבחון רסיברים...
אם חיפשת מגבר סטריאו ובחנת את הLX85 שהוא בכלל רסיבר ק"ב כנגד מגבר ייעודי ועוד מנורות.... ה85 מייצר מוזיקת פחים בהשוואה למגבר סטריאו שעולה שליש ממנו....
בקיצור, אם אתה לא מכוון בעיקר לק"ב אין שום סיבה שבעולם שאתה צריך לבחון רסיברים...
Utopia
- ran_carney
-
- חבר ותיק

אבי, סליחה, מבלי לפגוע כלל - אבל אתה מבהיר בעצמך שלא יצא לך להאזין לדאקים, אלא רק לסטרימרים משולבי דאק או לדאק מובנה ברסיבר בק"ב. אני לעומת זאת מחזיק ברסיבר ק"ב, דגם על. עברו תחתיי 4 דאקים ושמעתי עוד כמות לא מובטלת שלהם, כמו כן עברו תחתיי אינטגרייטדים, פרה-פאוורים ועוד הרבה שטויות. אבל עזוב, בוא נבטל אותי רגע. מאיפה הבאת את השלילה הזו שקובעת שכלל האצבע שתיארתי מהווה את דעתי האישית? האם אתה רוצה דוגמאות מרחבי האינטרנט, או שתחסוך ממני את החיפוש ותבדוק בעצמך לפני שאתה מבטל את דבריי?
אבל הנה, בבקשה, כדי שלא תהיה קיצוניות חלילה - ייתכן מאוד שלאנשים רבים יספיק רסיבר ק"ב בכדי ליהנות מהסאונד. עם זאת, בתחרות ראש בראש, אין תחרות. וזה כלל אצבע שאני עומד מאחוריו. קח כל רסיבר ק"ב, בכל רמת מחיר שהיא שתרצה, תן לי את אותו התקציב למגבר סטריאו ולדאק (יחולק בין שניהם) - ואני מבטיח לך שבמבחן עיוור, או גלוי, אין לרסיבר ק"ב סיכוי. איך אני?
אבל הנה, בבקשה, כדי שלא תהיה קיצוניות חלילה - ייתכן מאוד שלאנשים רבים יספיק רסיבר ק"ב בכדי ליהנות מהסאונד. עם זאת, בתחרות ראש בראש, אין תחרות. וזה כלל אצבע שאני עומד מאחוריו. קח כל רסיבר ק"ב, בכל רמת מחיר שהיא שתרצה, תן לי את אותו התקציב למגבר סטריאו ולדאק (יחולק בין שניהם) - ואני מבטיח לך שבמבחן עיוור, או גלוי, אין לרסיבר ק"ב סיכוי. איך אני?
- avilior
- חבר ותיק

רן,
הדגשתי ששמעתי מספר שילובי - בין השאר נגנים ״ייעודיים״. אתה בא בהצהרות שלא מחזיקות מים פשוט בגלל שעבורי, למשל, זה ממש לא נכון, וזה בלבד מבטל את הכלל שלך. מה שאתה אומר במילים אחרות הוא שרק עם מקור מסוים או דאק אפשר להבחין בהבדל וזה כבר אומר דרשני. גם המספרים שהצגת מגוכחים. מגבר ב-2500 ש״ח יותר טוב מכל רסיבר, נו באמת, זה לא רציני. כל מגבר? אני מבין מזה שמה שחשוב הוא שהוא יעלה יותר מ-2500 ש״ח והבחור מסודר. תעלה טענות יותר רציניות ואז יהיה ניתן להתייחס אליהן בהתאם.
הדגשתי ששמעתי מספר שילובי - בין השאר נגנים ״ייעודיים״. אתה בא בהצהרות שלא מחזיקות מים פשוט בגלל שעבורי, למשל, זה ממש לא נכון, וזה בלבד מבטל את הכלל שלך. מה שאתה אומר במילים אחרות הוא שרק עם מקור מסוים או דאק אפשר להבחין בהבדל וזה כבר אומר דרשני. גם המספרים שהצגת מגוכחים. מגבר ב-2500 ש״ח יותר טוב מכל רסיבר, נו באמת, זה לא רציני. כל מגבר? אני מבין מזה שמה שחשוב הוא שהוא יעלה יותר מ-2500 ש״ח והבחור מסודר. תעלה טענות יותר רציניות ואז יהיה ניתן להתייחס אליהן בהתאם.
בדיוק !kipikipod כתב: בקיצור, אם אתה לא מכוון בעיקר לק"ב אין שום סיבה שבעולם שאתה צריך לבחון רסיברים......
אין צורך בסיבוב שני פיור דיירקט לא יהפוך את אופי הרסיבר למגבר סטראוzivw כתב:מממ... לא. נלך לסיבוב שני - תודה.avilior כתב:כלומר השוות ראש בראש מול הרסיבר במצב פיור דיירקט?......
אני מניח שאיכות הסרטימר/מחשב שלך לא שונה מאוד מהפופקורן שלי, חיברתי אותו לנסיון למגבר הסטראו שלי והופתעתי מכך שהוא נשמע פחות רע ממה שדמינתי אבל עדין הוא נשמע די רע...
ירון
- ran_carney
-
- חבר ותיק

אבי, סליחה, אבל אני לא הולך להמשיך לנהל את הדיון הזה. יש הבדל גדול מאוד בין מה שאני כותב לבין התשובות שלך. אתה מוזמן לקרוא שוב, לענות לעניין - ואז נוכל להמשיך. עד אז, כשאני כותב לך שאתה יכול לקחת תקציב כלשהו - לצורך העניין 30K ולקנות בו כל רסיבר ק"ב שבא לך, ואני, באותם 30K צריך לקנות מגבר סטריאו ודאק, ועל זה אני מתחייב לך שהשילוב שלי תמיד ינצח - ועל זה אתה עונה לי שכל מגבר ב-2500 ש"ח (אגב, מאיפה לעזאזל הבאת את המספר הזה?) מנצח כל רסיבר? ובכן, זה בזבוז קצת גדול מדי של הזמן.