לפני מספר חודשים, אחרי מה שחשבתי שהיה תקלה במגבר, הוסבר לי על ידי הטכנאי שהבעיה היא בסאב שמקצר (או משהו כזה), ומאז הרמקולים מנותקים. כעת אני מעוניין לחזור לשמוע כמו שצריך, ואני תוהה האם כדאי לשלוח את הסאב לתיקון, מה שעלול בוודאי להיות יקר, או לקנות חדש. ואם חדש, אז האם בכלל אפשר להחליף סאב שכזה, או שצריך לקנות רמקולים קידמיים חדשים ריצפתיים מכיוון שאין לי סאב. ואם חדשים, אז כיצד להתאים אותם לסנטר ולאחוריים כך שזה ישמע טוב, או שצריך כבר להחליף גם אותם? ואם כן, אז האם מישהו רוצה לקנות מערכת Jamo עם סאב מקולקל...
לתקן או לקנות חדש
ברשותי מערכת רמקולים של Jamo, שנמצאים ברשותי למעלה מעשר שנים. סנטר, שני רמקולים אחוריים, ושני רמקולים קידמיים (סאטס) אשר מחוברים למערכת דרך סאב פסיבי.
לפני מספר חודשים, אחרי מה שחשבתי שהיה תקלה במגבר, הוסבר לי על ידי הטכנאי שהבעיה היא בסאב שמקצר (או משהו כזה), ומאז הרמקולים מנותקים. כעת אני מעוניין לחזור לשמוע כמו שצריך, ואני תוהה האם כדאי לשלוח את הסאב לתיקון, מה שעלול בוודאי להיות יקר, או לקנות חדש. ואם חדש, אז האם בכלל אפשר להחליף סאב שכזה, או שצריך לקנות רמקולים קידמיים חדשים ריצפתיים מכיוון שאין לי סאב. ואם חדשים, אז כיצד להתאים אותם לסנטר ולאחוריים כך שזה ישמע טוב, או שצריך כבר להחליף גם אותם? ואם כן, אז האם מישהו רוצה לקנות מערכת Jamo עם סאב מקולקל...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
הכל זה פונקציה של כסף ? תבדוק קודם כל מה עלות התיקון אל מול עלות קנייה חדשה.
אם אהבת ואתה עדיין אוהב את הסאונד שיש להם, אז תתקן ואם יקר, אז תקנה חדש.
אם אין לך נקודת בסיס כלשהי, לדעתי יהיה קשה קצת לתת התייחסות..
אם אהבת ואתה עדיין אוהב את הסאונד שיש להם, אז תתקן ואם יקר, אז תקנה חדש.
אם אין לך נקודת בסיס כלשהי, לדעתי יהיה קשה קצת לתת התייחסות..
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.