טלויזיה 32 אינצ' על גבס?
-
abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
שלום , בחדרי הקירות הם גבס אין לי מושג אם יש סוגים וכל העניינים , זה מאד ישן לפחות 12 שנים
אני רוצה לתלות טלויזיה 32 אינצ LCD
האם אפשרי ?
חיפשתי בהודעות קודמות , פתחתי שרשור בגלל שהגבס מאד ישן , אולי משהו השתנה בשנים האלה
תודה רבה
אני רוצה לתלות טלויזיה 32 אינצ LCD
האם אפשרי ?
חיפשתי בהודעות קודמות , פתחתי שרשור בגלל שהגבס מאד ישן , אולי משהו השתנה בשנים האלה
תודה רבה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
יש ברגים שמיועדים לקירות גבס.
אתה לא צריך אודיופילים שיסייעו לך בנושא, אלא לגשת לחנות טמבור (למשל) ולהתייעץ על סוגי הברגים והמשקל אותו הם יכולים לשאת.
רצוי שתגיע עם התושבת שמיועדת לקיר ועם נתוני המשקל של המסך, כך יוכלו על סמך הנתונים הנ"ל לייעץ לך אם אפשרי או לא ועם אליו אמצעים.
אתה לא צריך אודיופילים שיסייעו לך בנושא, אלא לגשת לחנות טמבור (למשל) ולהתייעץ על סוגי הברגים והמשקל אותו הם יכולים לשאת.
רצוי שתגיע עם התושבת שמיועדת לקיר ועם נתוני המשקל של המסך, כך יוכלו על סמך הנתונים הנ"ל לייעץ לך אם אפשרי או לא ועם אליו אמצעים.
בעקרון אין בעיה לתלות טלויזיה על קיר גבס אם אתה תופס את המתקן על הניצבים (המוטות בתוך הקיר)
יש גם דיבלים לגבס עם כושר נשיאה משתנה (יש כאלה עד 25 קילו) במידה והמיקום המדויק של המתלה לא חוף למיקום של הניצבים.
http://homeaid.xnet.co.il/view.aspx?tid=230
יש גם דיבלים לגבס עם כושר נשיאה משתנה (יש כאלה עד 25 קילו) במידה והמיקום המדויק של המתלה לא חוף למיקום של הניצבים.
http://homeaid.xnet.co.il/view.aspx?tid=230
-
abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

ברשותי דיבלים מפלסטיק שנפתחים לאחר שאתה מכניס אותם כמו באתר למעלה " מיתד פרפר"
כתוב עומס 5 ק"ג
עכשיו זה לדיבל אחד
אם אני מחלק את התושבת שאני קונה להרבה דיבלים זה יחזיק?
כתוב עומס 5 ק"ג
עכשיו זה לדיבל אחד
אם אני מחלק את התושבת שאני קונה להרבה דיבלים זה יחזיק?
-
abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה , יש מצב שזה חתיכה אחת ואין ניצבים ?
בכל מקרה רב הסיכויים שהניצבים לא בדיוק במרכז שאני רוצה את הטלויזיה
תודה לעוזרים
בכל מקרה רב הסיכויים שהניצבים לא בדיוק במרכז שאני רוצה את הטלויזיה
תודה לעוזרים
תתעלם מהניצבים תתקין איך שהסברתי לך על הגבס עם 4 רוזטות כשאחרי שאתה מודד ומסמן תעשה חור בגבס במקומות המסומנים עם מקדח בקוטר 10
אחכ תכניס את הדיבל עם הבורג בדפיקות קלות ואז תוציא את הברגים שי את המתלה שייבות על הברגים וסגור חזק
בהצלחה
אחכ תכניס את הדיבל עם הבורג בדפיקות קלות ואז תוציא את הברגים שי את המתלה שייבות על הברגים וסגור חזק
בהצלחה