המגבר במצב יחסית שמור של חברת SANYO שאני יודע שהם לא נחשבו אייאייאיי כל כך לעומת המגברים המדוברים כאן בפורום. אבל אולי בכל זאת מישהו מכיר את הדגם ויודע האם הוא נחשב לטוב ואם בכלל... תודה רבה. ארז.
אגב, הדגם הוא DCX-2300.
rick090 כתב:דוד שלי עשה סדר פסח (לקראת ראש השנה) והודיע לי לבוא לקחת מגבר אחרת הוא הולך לפח.
המגבר במצב יחסית שמור של חברת SANYO שאני יודע שהם לא נחשבו אייאייאיי כל כך לעומת המגברים המדוברים כאן בפורום. אבל אולי בכל זאת מישהו מכיר את הדגם ויודע האם הוא נחשב לטוב ואם בכלל... תודה רבה. ארז.
אגב, הדגם הוא DCX-2300....

נו, אתה לא שואל איך ניתן לחבר אותו במקביל לאיזה מגבר אחר שלך?rick090 כתב:חבר,ה, ל-SANYO הזה יש פירוט סוף!!! והוא די צלול ולא צעקני יותר מדי בגבוהים. יכול להיות שקיבלתי כאן משהו איכותי....

tomyeshuah כתב:המכשיר מהתקופה הטובה של סאניו (1973-1975 לערך) לפני המעבר להגברה ביחידות STK, דגם זה הוא מראשוני מגברי החברה בעלי טרנסיסטורים דיסקרטיים (במארז הותיק מסוג TO-3 ) ועדיין מזכיר מעט בבנייתו מגברי מנורות משנות השישים בעלי רכיבים בריאים.
אם זה לא מספיק, שווה לקחת אותו רק עבור הטיונר המסוגל לקלוט גלים קצרים (בניגוד ל-AM בלבד).
יש לי מספר רסיברים עם טיונר שתומך בקליטת גלים קצרים (SHORT WAVE/SW) ורדיו מנורות שכולל גם.מה בדיוק
אפשר לקלוט כיום בגלים קצרים? כבר שנים רבות שאין שידורים בגלים קצרים,פרט לחובבי רדיו,בכל רחבי הסקלה כשמכוונים את הטיונר על SW שומעים רק רעשים ורחשים סטטיים..התחנה הכי רחוקה שהצלחתי לקלוט כיום (ורק בשעות
הלילה כמובן) ודווקא ב-AM(או MW בטיונרים אירופאים) רגיל היא התחנה של ה-BBC..ב-SW כבר שנים רבות לא קלטתי (מתוך סקרנות) שום דבר..הרדיו בסטרימיניג ברשת הרג לגמרי את הרדיו בגלים קצרים,ולא שקודם היה ממש מה לשמוע שם.....
באמת, איך לעזאזל הוא מתחבר לאונקיו 608?נו, אתה לא שואל איך ניתן לחבר אותו במקביל לאיזה מגבר אחר שלך?
[חיוך]
הייתי חייב......

אני חייב להבין משהו...מה הסיפור עם הSTK?tomyeshuah כתב:המכשיר מהתקופה הטובה של סאניו (1973-1975 לערך) לפני המעבר להגברה ביחידות STK, דגם זה הוא מראשוני מגברי החברה בעלי טרנסיסטורים דיסקרטיים (במארז הותיק מסוג TO-3 ) ועדיין מזכיר מעט בבנייתו מגברי מנורות משנות השישים בעלי רכיבים בריאים.
אם זה לא מספיק, שווה לקחת אותו רק עבור הטיונר המסוגל לקלוט גלים קצרים (בניגוד ל-AM בלבד)....

Kosh כתב:השמועה מספרת שעם גלים קצרים אפשר כיום לשוחח עם...חייזריםtomyeshuah כתב:המכשיר מהתקופה הטובה של סאניו (1973-1975 לערך) לפני המעבר להגברה ביחידות STK, דגם זה הוא מראשוני מגברי החברה בעלי טרנסיסטורים דיסקרטיים (במארז הותיק מסוג TO-3 ) ועדיין מזכיר מעט בבנייתו מגברי מנורות משנות השישים בעלי רכיבים בריאים.
אם זה לא מספיק, שווה לקחת אותו רק עבור הטיונר המסוגל לקלוט גלים קצרים (בניגוד ל-AM בלבד).
יש לי מספר רסיברים עם טיונר שתומך בקליטת גלים קצרים (SHORT WAVE/SW) ורדיו מנורות שכולל גם.מה בדיוק
אפשר לקלוט כיום בגלים קצרים? כבר שנים רבות שאין שידורים בגלים קצרים,פרט לחובבי רדיו,בכל רחבי הסקלה כשמכוונים את הטיונר על SW שומעים רק רעשים ורחשים סטטיים..התחנה הכי רחוקה שהצלחתי לקלוט כיום (ורק בשעות
הלילה כמובן) ודווקא ב-AM(או MW בטיונרים אירופאים) רגיל היא התחנה של ה-BBC..ב-SW כבר שנים רבות לא קלטתי (מתוך סקרנות) שום דבר..הרדיו בסטרימיניג ברשת הרג לגמרי את הרדיו בגלים קצרים,ולא שקודם היה ממש מה לשמוע שם.....![]()
האמת שמעולם לא הצלחתי לקלוט כך משהו,בעבורי סתם כפתור שמוזיזים ימינה שמאלה....