HD magic ודולבי דיגיטל- כבלים
היי,
הרגע התקינו לי את הממיר הנ"ל.
הממיר מחובר לרסיבר של פיוניר.
בעבר, בערוצים 546 ו526 הייתי שומעת בDD (הרסיבר אצלי מעודכן על זיהוי אוטומטי). מרגע שהחליפו לי לממיר הזה (ואלי עוד קודם ולא שמתי לב..) אני שומעת רק בסטריאו. כמובן שהגדרתי בהגדרות של הממיר את סוג השמע ושיניתי מסטריאו לDD. למתקין של הוט לא היה מושג.
בדקתי אם זו בעיה ברסיבר עצמו - אך סרטים מסטרימר וכיו"ב מושמעים כמו שצריך.
מישהו יודע למה זה יכול לקרות?
אני עם נציג טכני על הקו שלא מבין מהחיים שלו..
אומר לי שזה לא אמור לשדר בDD. נו באמת. בממיר HD זה עבד/נשמע יופי.
הרגע התקינו לי את הממיר הנ"ל.
הממיר מחובר לרסיבר של פיוניר.
בעבר, בערוצים 546 ו526 הייתי שומעת בDD (הרסיבר אצלי מעודכן על זיהוי אוטומטי). מרגע שהחליפו לי לממיר הזה (ואלי עוד קודם ולא שמתי לב..) אני שומעת רק בסטריאו. כמובן שהגדרתי בהגדרות של הממיר את סוג השמע ושיניתי מסטריאו לDD. למתקין של הוט לא היה מושג.
בדקתי אם זו בעיה ברסיבר עצמו - אך סרטים מסטרימר וכיו"ב מושמעים כמו שצריך.
מישהו יודע למה זה יכול לקרות?
אני עם נציג טכני על הקו שלא מבין מהחיים שלו..
אומר לי שזה לא אמור לשדר בDD. נו באמת. בממיר HD זה עבד/נשמע יופי.
matan417- גאון ,אתה גאון
. אמנם שיניתי בהגדרות כלליות(מסתבר שזה לא תופס??) , אבל עכשיו עשיתי מה שאמרת לי (לקח לי רגע לראות שצריך לרדת עם החיצים ואז מתגלה "פס קול"). הקיצר- זה עבד.
המון המון תודה!! חסכת לי ביקור טכנאי "בכיר" (חחח) למחר בערב.
המון המון תודה!! חסכת לי ביקור טכנאי "בכיר" (חחח) למחר בערב.
נערך לאחרונה על ידי sharom36 ב 09/09/2012 20:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אגלה לך סוד עצוב. גם יס וגם הוט לא משדרים 5.1 אלא רק בסטריאו. רק ערוץ nghd משדר 5.1 בארץ.
אם יש לך רסיבר מתאים תשתמשי המצב dts neo או prologic
אם יש לך רסיבר מתאים תשתמשי המצב dts neo או prologic
Ofer- כן. לצערי,הצלחתי להבין את זה. ואני לתומי חשבתי שHD כולל גם את עניין הסאונד.. (אני טועה?)
בכל מקרה, גם MTV משדר 5.1..
מה שחשוב- שעכשיו שניהם נשמעים בDD. ובא לציון גואל.
איזה מוקדנים/טכנאים יש בהוט- ה צ י לו
. מזל שיש אותכם. אתר סופר מקצועי עם אנשים סופר נחמדים (ע"פ רוב
)
תודה!!
בכל מקרה, גם MTV משדר 5.1..
מה שחשוב- שעכשיו שניהם נשמעים בDD. ובא לציון גואל.
איזה מוקדנים/טכנאים יש בהוט- ה צ י לו
תודה!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
ממליץ שוב להגדיר prologic. אני משתמש ב neo 6 music (עם כמה הגדרות שונות מברירת המחדל כמו רוחב במה). מרבית התוכן בארץ משודר עם פרולוגים מובנה.
המטרה של הפרולוג'יק זה בדיוק זה - לקחת סטריאו ולפתוח אותו ל 5.1. אם הרסיבר תומך בפרולוג'יק, אפשר להכניס לו סטריאו ולשמוע 5.1
DD זה לא 5.1. זה שם של מקודד שיכול להיות גם סטריאו וגם 5.1. הוא, כמו פרולוג'יק, שייך לחברת דולבי דיגיטל.
המתחרה של דולבי בתחום האודיאו היא חברת DTS. גם לה יש מקביל לפרולוג'יק של דולבי, שנקרא NEO:6. הוא יכול לקבל בכניסה סטרים של DTS בסטריאו, ולהוציא 5.1.
DD זה לא 5.1. זה שם של מקודד שיכול להיות גם סטריאו וגם 5.1. הוא, כמו פרולוג'יק, שייך לחברת דולבי דיגיטל.
המתחרה של דולבי בתחום האודיאו היא חברת DTS. גם לה יש מקביל לפרולוג'יק של דולבי, שנקרא NEO:6. הוא יכול לקבל בכניסה סטרים של DTS בסטריאו, ולהוציא 5.1.