עזרה בבחירת הטלוויזיה החדשה שלנו בסלון - "LED 55
שלום חברים,
עברנו בשעה טובה לבית חדש ומרווח והLG 42 קצת קטנה עלינו (בעיקר עליי בשידורי ספורט).
אני מחפש לקבל המלצות על טלוויזיה חדשה לסלון, שאיתן אצא לחנויות לבחון את הסחורה.
קצת נתונים:
מרחק צפייה = 4.2 מטר (גודל רצוי 55-60 אינץ')
סלון מואר מאוד עם חלונות גדולים מכל עבר (לכן LED)
אני רוצה להעביר את הסטרימר לחדר השינה ולצפות בתכנים שבNAS דרך הרשת הביתית ישירות בטלוויזיה (יש צורך בsmart-tv לשם כך?) - התכנים רובם MVK (לא מזרים בלוריי מלא).
אין לי ממש צורך בתלת-מימד או בגלישה ישירות מהטלוויזיה.
לבסוף התקציב - 10-12K כמובן שעדיף פחות אם ניתן ויש מבצעים מומלצים.
מודה על העזרה מראש.
עברנו בשעה טובה לבית חדש ומרווח והLG 42 קצת קטנה עלינו (בעיקר עליי בשידורי ספורט).
אני מחפש לקבל המלצות על טלוויזיה חדשה לסלון, שאיתן אצא לחנויות לבחון את הסחורה.
קצת נתונים:
מרחק צפייה = 4.2 מטר (גודל רצוי 55-60 אינץ')
סלון מואר מאוד עם חלונות גדולים מכל עבר (לכן LED)
אני רוצה להעביר את הסטרימר לחדר השינה ולצפות בתכנים שבNAS דרך הרשת הביתית ישירות בטלוויזיה (יש צורך בsmart-tv לשם כך?) - התכנים רובם MVK (לא מזרים בלוריי מלא).
אין לי ממש צורך בתלת-מימד או בגלישה ישירות מהטלוויזיה.
לבסוף התקציב - 10-12K כמובן שעדיף פחות אם ניתן ויש מבצעים מומלצים.
מודה על העזרה מראש.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
55LW651Y - דגם 2011 (איכות תמונה ברמה של 860, אבל אין פענוח DTS, וממשק סמארט ישן יותר).sBaB כתב:מה ההבדל בין הדגים הבאים: (מההשוואה באתר של LG לא הבנתי כל כך)
55LW651Y
55LM671Y
55LM620Y
55LS570Y
55LM860Y
האם כל דגם אחר שאני נתקל שבמק"ט שלו אין Y בסיום הנו יבוא מקביל?...
671, 620 , 860 זה דגמי 2012 עם תלת, ה 570 הוא דגם 2012 ללא תלת.
ל 860 יש מעבד כפול ליבה, כלומר סמארט מהיר יותר, ויש לה גם MCI גבוה יותר (בדומה ל MCI של ה 651Y).
ספציפית כנס פה:
http://www.lg.com/uk/smart-tvs
ותשתמש ב COMPARE להשוות נתונים.
860~860
670 ~ 671
620~620
570~570
(רק האותיות בסוף שונות).
היי integral תודה על התשובה המפורטת.
נראה ש55LW651Y הכי מתאימה לי (יכולות הסמארט פחות חשובות לי) אך מה זה אומר אין פענוח DTS? במידה ואני אחבר את הטלוויזיה לרסיבר הסאונד שיצא מהטלווזיה ויושמע ברסיבר יהיה בסטריאו בלבד?
חבר שלי קנה לא מזמן את הדגם 55LM641Y, לא מצאתי אותו, האם זהו יבוא מקביל?
נראה ש55LW651Y הכי מתאימה לי (יכולות הסמארט פחות חשובות לי) אך מה זה אומר אין פענוח DTS? במידה ואני אחבר את הטלוויזיה לרסיבר הסאונד שיצא מהטלווזיה ויושמע ברסיבר יהיה בסטריאו בלבד?
חבר שלי קנה לא מזמן את הדגם 55LM641Y, לא מצאתי אותו, האם זהו יבוא מקביל?
אני הולך לקנות את 55LM641Y - האם חבר שלך ממליץ?sBaB כתב:היי integral תודה על התשובה המפורטת.
חבר שלי קנה לא מזמן את הדגם 55LM641Y, לא מצאתי אותו, האם זהו יבוא מקביל?...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה אומר שאם תרצה לנגן דרך הטלוויזיה סרט עם DTS (דרך ה USB או ה PLEX) הטלוויזיה לא תוכל לנגן אותו. תצטרך להמיר את האודיו ל AC3 (לא סיפור גדול).sBaB כתב:היי integral תודה על התשובה המפורטת.
חבר שלי קנה לא מזמן את הדגם 55LM641Y, לא מצאתי אותו, האם זהו יבוא מקביל?...
אשמח להסבר קצר על PLEX, התוכנה כבר מותקנת על הטלוויזיה?
ממה שהבנתי בהסבר הזה: http://www.plexapp.com/medialink/files/index.html
אני מתקין את תוכנה על המחשב הנייח והוא מנהל את המידה שעל המחשב ומזרים אותה לטלוויזיה, מה קורה אם כל המידה שלי נמצאת על NAS?
ממה שהבנתי בהסבר הזה: http://www.plexapp.com/medialink/files/index.html
אני מתקין את תוכנה על המחשב הנייח והוא מנהל את המידה שעל המחשב ומזרים אותה לטלוויזיה, מה קורה אם כל המידה שלי נמצאת על NAS?
נערך לאחרונה על ידי sBaB ב 13/09/2012 16:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא עבדתי עם NAS אבל אני מניח שיש שלוש אופציות:
א. בשרת הפלקס המותקן בנייח להגדיר את תיקיות הסרטים מה NAS (מה שיאפשר שימוש ב MEDIA LINK כלומר ב JUKEBOX בטלוויזיה).
ב. לקרוא ישר מה NAS דרך ה DLNA אבל אז לא יהיה לך את ה JUKEBOX.
ג. להתקין שרת פלקס ישירות על ה NAS (כתלות ב NAS שיש לך)
http://blog.synology.com/blog/?p=1012
http://forums.plexapp.com/index.php/forum/85-linux/
א. בשרת הפלקס המותקן בנייח להגדיר את תיקיות הסרטים מה NAS (מה שיאפשר שימוש ב MEDIA LINK כלומר ב JUKEBOX בטלוויזיה).
ב. לקרוא ישר מה NAS דרך ה DLNA אבל אז לא יהיה לך את ה JUKEBOX.
ג. להתקין שרת פלקס ישירות על ה NAS (כתלות ב NAS שיש לך)
http://blog.synology.com/blog/?p=1012
http://forums.plexapp.com/index.php/forum/85-linux/
בהמשך למסע חיפושי אחר טלוויזיה, נתקלתי בדילמה או שאלה:
יש לי מערכת קולנוע ביתית (רסיבר + רמקולים 5.1), שכיום אני משתמש בסטרימר שמעביר אודיו למערכת ווידאו לטלוויזיה (הסטרימר הולך עם הטלוויזיה הישנה לחדר השינה).
אך מה יקרה כאשר אני אעביר את התכנים ישירות לטלוויזיה החכמה (מהNAS דרך הרשת הקווית ישירות לטלוויזיה), איך האודיו יועבר למערכת? כמובן שאני לא רוצה לשמוע את הסאונד של הסרט ברמקולים של הטלוויזיה אלא במערכת בסראונד
.
אשמח לשמוע איך אתם מחברים את המערכות שלכם לטלוויזיה החכמה, סדר הכבילה וכו'... תודה
יש לי מערכת קולנוע ביתית (רסיבר + רמקולים 5.1), שכיום אני משתמש בסטרימר שמעביר אודיו למערכת ווידאו לטלוויזיה (הסטרימר הולך עם הטלוויזיה הישנה לחדר השינה).
אך מה יקרה כאשר אני אעביר את התכנים ישירות לטלוויזיה החכמה (מהNAS דרך הרשת הקווית ישירות לטלוויזיה), איך האודיו יועבר למערכת? כמובן שאני לא רוצה לשמוע את הסאונד של הסרט ברמקולים של הטלוויזיה אלא במערכת בסראונד
אשמח לשמוע איך אתם מחברים את המערכות שלכם לטלוויזיה החכמה, סדר הכבילה וכו'... תודה
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
מה שהכי חשוב בשורה התחתונה שיהיו לפחות 3 שנות אחריות! אל תתפשרו על פחות מכך!
פחות מכך = חתול בשק!
סוני נותנים 5 שנות אחריות (אומנם טיפה יותר יקר אבל בכל זאת מותג על ו 5 שנים,) LG נותנים 3 שנות אחריות.
בכל אופן לא לרכוש שום טלויזיה עם שנה אחריות! זה חתול בשק! אפילו אם המחיר זול יותר!
בהצלחה.
פחות מכך = חתול בשק!
סוני נותנים 5 שנות אחריות (אומנם טיפה יותר יקר אבל בכל זאת מותג על ו 5 שנים,) LG נותנים 3 שנות אחריות.
בכל אופן לא לרכוש שום טלויזיה עם שנה אחריות! זה חתול בשק! אפילו אם המחיר זול יותר!
בהצלחה.
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
הרמקולים מסונכרנים אוטומטית (ככה זה אצלי לפחות..)
בכל אופן ממליץ לפנות לשירות הלקוחות שלהם, הם יודעים הכי טוב, ואמורה להיות תמורה מלאה לתשלום עבור המוצר, תמיכה במוצרים נלווים גם אמורים להיות בתמיכה, מכיוון שהם נוגעים ישירות למוצר, רמקולים זה חלק בלתי נפרד מהטלויזיה..
בהצלחה
בכל אופן ממליץ לפנות לשירות הלקוחות שלהם, הם יודעים הכי טוב, ואמורה להיות תמורה מלאה לתשלום עבור המוצר, תמיכה במוצרים נלווים גם אמורים להיות בתמיכה, מכיוון שהם נוגעים ישירות למוצר, רמקולים זה חלק בלתי נפרד מהטלויזיה..
בהצלחה