40 תוספים מומלצים לכרום
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
עברתי לא מזמן מ FF לכרום מכיוון ש FF היה נתקע כל הזמן והיה די כבד. למזלי מצאתי את רובם המכריע של התוספים שעשו לי את החיים קלים ב FF גם בכרום. הנה רשימה של 40 תוספים מומלצים, בחלקים אני משתמש אישית:
http://www.tomsguide.com/us/pictures-st ... n-app.html
http://www.tomsguide.com/us/pictures-st ... n-app.html
HUBER, למה עברת מ FF ? אם תוכל לפרט קצת יותר אשמח (אני גם שוקל , וכבר חשבתי שהבעיה זה אני ולא הדפדפן) אפילו פתחתי פה שרשור בעבר ולא הבינו על מה אני מדבר...
נ.ב. אני חושב שבגרסא האחרונה המצב נעשה גרוע יותר , פשוט נתקע כל הפיירפוקס לפעמים ואני לא חושב (או שכן?) שיש קשר לכונן ה SSD החדש שלי .
נ.ב. אני חושב שבגרסא האחרונה המצב נעשה גרוע יותר , פשוט נתקע כל הפיירפוקס לפעמים ואני לא חושב (או שכן?) שיש קשר לכונן ה SSD החדש שלי .
-
Huber
- חבר במועדון HT

הדפדפן היה פשוט נתקע לכמה שניות כל כמה זמן. ניסיתי הכל, ביטול כל התוספים, התקנה מחדש, כלום לא עזר. בנוסף הוא הרבה יותר כבד מהכרום אצלי לפחות. ברגע שהיה לי את כל התוספות שאני אוהב גם בכרום לא היססתי להחליף, התוספות זה מה שהפך את ה FF למיוחד בעיניי. בנוסף בכרום יש פיטצ'ר שממש אהבתי, הוא מסנכרן לי את האנשי קשר, התוספים ועוד בכל מחשב בו אני מתקין אותו ומתחבר אליו עם חשבון הג'ימייל שלי. נוח להפליא.
-
Huber
- חבר במועדון HT

dgent - אין לי את הזמן והמשאבים להיכנס לכל פורום ולכל שרשור שנפתח
לפעמים הפתרון היחיד הוא לפנות לגורם אחר, לא תמיד ניתן לפתור בעיה במוצר במיוחד אם אין לך שליטה ישירה עליו. ניסיתי כל מה שיכולתי גם אני לגרום ל FF הסורר לעבוד תקין, כשה לא עבד, עברתי למתחרה במיוחד כשהוא נותן לי מענה זהה.
לפעמים הפתרון היחיד הוא לפנות לגורם אחר, לא תמיד ניתן לפתור בעיה במוצר במיוחד אם אין לך שליטה ישירה עליו. ניסיתי כל מה שיכולתי גם אני לגרום ל FF הסורר לעבוד תקין, כשה לא עבד, עברתי למתחרה במיוחד כשהוא נותן לי מענה זהה.