Etimotic
-
hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
מאיפה קונים בארץ ומי נותן את האחריות עבורן?
תודה
תודה
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
עד כמה שאני יודע אין יבוא מסודר. שווה לבדוק עם באג, הם מייבאים המון סוגי אזניות, יתכן שהם גם מייבאים את אטימוטיק.
יש יבוא של ACS (חברת אחות של etymotic).
יש יבוא של ACS (חברת אחות של etymotic).
-
hipoo
- חבר ותיק

הזמנתי דרך חבר מארהב את ה- HF5.שלגון כתב:נכנסתי לבאג בסינמה סיטי לפני חודש בערך, שאלתי על Ety. המוכר הסתכל עליי מוזר ואמר "פיייי, מזמן כבר לא מוכרים אותן".
(יש לי HF5)...
מעולם לא שמעתי אותן, רק קראתי ביקורות.
איך הן באמת ממקור ראשון?
אגב הן עולות לי 129.26$
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
לא רוצה לבאס אותך, אבל הן עלו 400ש"ח בבאג, בזמנו. אני ממש אוהב אותן. אלה לא אוזניות שמתאימות ל- bass-heads, אבל הן מפורטות. אני משתמש בהן בעיקר מחוץ לבית. בסביבות רועשות הן עושות עבודה מעולה להנחית את הרעש ואפשר להנות מהן בווליום סביר/נמוך. למרות שבהתחלה הן הרגישו מוזר - צריך לתקוע אותן עמוק באוזניים, התרגלתי להן מהר מאד והן נוחות בהאזנה ממושכת.hipoo כתב:הזמנתי דרך חבר מארהב את ה- HF5.שלגון כתב:נכנסתי לבאג בסינמה סיטי לפני חודש בערך, שאלתי על Ety. המוכר הסתכל עליי מוזר ואמר "פיייי, מזמן כבר לא מוכרים אותן".
(יש לי HF5)...
מעולם לא שמעתי אותן, רק קראתי ביקורות.
איך הן באמת ממקור ראשון?
אגב הן עולות לי 129.26$...
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- oferlaor
- מנהל

-
hipoo
- חבר ותיק

תודה...
-
hipoo
- חבר ותיק

עופר...
כתבת שהן לא מאוד שונות מה 5 היוקרתיות יותר.
ב 3' יש התאמה לאיפוד וב 5' אין?
אז במה מתבטא השוני?
- oferlaor
- מנהל

-
hipoo
- חבר ותיק

ובגלל זה ה 5' יקרות יותר?

- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קצת באיחור, אבל עדיין...
אני מחזיק מזה קרוב לשנתיים ב-HF5, שזו למעשה אותה האוזניה כמו ה-HF3, מלבד השלט והמיקרופון שיושבות על הכבל ומיועדות לסמארטפונים.
ההבדל מתבטא בפועל ב-10-20$ או בארץ בזמנו, 50 שקל.
אישית, היה לי המזל לקנות במבצעיי הBLACK FRIDAY לפני כמעט שנתיים את האוזניה הזו בחצי מחיר, ב-200 ש"ח, עד היום אני חושב שזה אחד "הדילים היותר טובים שעשיתי בחיי". האוזניות האלה מצוינות לכל מי שמחפש צליל טבעי לא עמוס בבאס מרוח ומזויף (דבר שהוא מאוד פופלארי בימים הללו).
לצערי עקב שימוש ממושך בכל נקודה אפשרית בחיי באוזניות הללו, נאלצתי להחליף קונקטור וגם לעבור מהאטמים הקונים האפורים לאטמיי הספוג שאישית פחות נוחים וגם מרחיבים בצורה מסוימת את תעלת השמע.
אני חושב הלאה כבר לכיוון ההוצאה הבאה בתחום שתהיה לדעתי ביצוע אטמים מותאמים או רכישה של אוזניות מעניינות חדשות מבוססות 2 דרייברים או יותר (ושיהיו עם אטמים מותאמים או קאסטום-מייד).
אני מחזיק מזה קרוב לשנתיים ב-HF5, שזו למעשה אותה האוזניה כמו ה-HF3, מלבד השלט והמיקרופון שיושבות על הכבל ומיועדות לסמארטפונים.
ההבדל מתבטא בפועל ב-10-20$ או בארץ בזמנו, 50 שקל.
אישית, היה לי המזל לקנות במבצעיי הBLACK FRIDAY לפני כמעט שנתיים את האוזניה הזו בחצי מחיר, ב-200 ש"ח, עד היום אני חושב שזה אחד "הדילים היותר טובים שעשיתי בחיי". האוזניות האלה מצוינות לכל מי שמחפש צליל טבעי לא עמוס בבאס מרוח ומזויף (דבר שהוא מאוד פופלארי בימים הללו).
לצערי עקב שימוש ממושך בכל נקודה אפשרית בחיי באוזניות הללו, נאלצתי להחליף קונקטור וגם לעבור מהאטמים הקונים האפורים לאטמיי הספוג שאישית פחות נוחים וגם מרחיבים בצורה מסוימת את תעלת השמע.
אני חושב הלאה כבר לכיוון ההוצאה הבאה בתחום שתהיה לדעתי ביצוע אטמים מותאמים או רכישה של אוזניות מעניינות חדשות מבוססות 2 דרייברים או יותר (ושיהיו עם אטמים מותאמים או קאסטום-מייד).
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **