מבקש עצה = רסיבר עם טיונר FM הכי איכותי
שלום לכולם
לאחרונה חזרתי להאזין לשידורי רדיו ,
בדרך כלל אני שומע מוסיקה עם מגבר מנורות ,
אבל לצורך האזנה יום יומית - אני מחפש רסיבר עם קליטת רדיו FM הכי טובה ונקייה , ביחד עם סאונד טרנסיסטורי איכותי
אפשרי גם מכשירים שיוצרו עד 10 שנים אחורה - רק רסיבר עם שלט רחוק !
אז אם משיהו מכם יש לו נסיון עם אחד שכזה - אשמח .
תודה מראש
לאחרונה חזרתי להאזין לשידורי רדיו ,
בדרך כלל אני שומע מוסיקה עם מגבר מנורות ,
אבל לצורך האזנה יום יומית - אני מחפש רסיבר עם קליטת רדיו FM הכי טובה ונקייה , ביחד עם סאונד טרנסיסטורי איכותי
אפשרי גם מכשירים שיוצרו עד 10 שנים אחורה - רק רסיבר עם שלט רחוק !
אז אם משיהו מכם יש לו נסיון עם אחד שכזה - אשמח .
תודה מראש
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אם יש לך מגבר מנורות, ואני מרשה לעצמי להניח שאתה אוהב את סאונד המנורות, לא עדיף לחבר אליו רק טיונר איכותי ? יש טיונרים בעלי שלט רחוק, ויש להניח גם שטיונר נפרד טוב ייתן ביצועים טובים מאלה של טיונר המובנה ברסיבר.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
אילן
אין ספק שחיבור של טיונר עם מגבר המנורות - זה הכי טוב. כבר הייתה לי הקומבינציה הזו
אבל שוב אני מסביר שאני לא מעוניין שהמגבר מנורותיהיה דלוק שעות לצורך שמיעה של רדיו ברקע . גם האישה משתמשת ברדיו - ומסובך לה המגבר מנורות
לכן אני מחפש את הרסיבר הטוב ביותר ( שילוב של טיונר הכי מושקע עם הגברה טובה )
תגובה לאורי לרנר :
ניסיתי כבר שמיעה של רדיו מהלווין / או יס , זה ממש לא לעניין , הסאונד לא טוב לטעמי .
אין ספק שחיבור של טיונר עם מגבר המנורות - זה הכי טוב. כבר הייתה לי הקומבינציה הזו
אבל שוב אני מסביר שאני לא מעוניין שהמגבר מנורותיהיה דלוק שעות לצורך שמיעה של רדיו ברקע . גם האישה משתמשת ברדיו - ומסובך לה המגבר מנורות
לכן אני מחפש את הרסיבר הטוב ביותר ( שילוב של טיונר הכי מושקע עם הגברה טובה )
תגובה לאורי לרנר :
ניסיתי כבר שמיעה של רדיו מהלווין / או יס , זה ממש לא לעניין , הסאונד לא טוב לטעמי .
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
הבנתי. אם היית רוצה טיונר, יש דווקא הצעה שהיתה יכולה להיות רלוונטית בשבילך עכשיו בלוח השחור. לגבי רסיבר, אני לא יודע להמליץ לך על משהו מסוים, אבל הערכה שלי: אין הבדלים משמעותיים בין טיונרים של רסיברים מהעשור האחרון, שרובם מן הסתם אם לא כולם יהיו למעשה רסיברים לקולנוע ביתי.
.Anything can be done, but it's only done if it's done