ES8090 ועידן פלוס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
darkar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי לא מזמן את הטלוויזיה 40' Samsung ES8090 (דגם גרמני) ביבוא אישי ויש לי איתה בעיה:
כתבתי לסמסונג גרמניה והם אמרו לי שהטלוויזיה תומכת ב- DTV בארץ (עידן פלוס) אבל אפילו אחרי שטכנאי של עידן פלוס היה אצלי זה לא עבד - אבל כאשר הוא חיבר את אותה האנטנה לממיר חיצוני שהוא הביא הכל עבד יופי - כמובן שאני צריך את עידן פלוס כי אני רוצה לפעיל את הגדרו ת ה- PIP בטלוויזיה שעובדות רק עם כניסת ה- TV. האם מישהו יודע אם באמת יש תמיכה לדגם הזה בעידן פלוס ומה יכולה להיות הבעיה.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #2 

אם אתה שומע רק קול בלי תמונה אזי שהמקלט בפנים תומך ב-MPEG2 ולא בשיטת השידור בארץ שהינה MPEG4 ועל כן תצטרך ממיר חיצוני...

אם לא כך המקרה יכול להיות בעיה במקלט עצמו... זו לא בעית קליטה כפי שטכנאי עידן+ אישש בביתך... אין הרבה אפשרויות

darkar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

benny123 כתב:אם אתה שומע רק קול בלי תמונה אזי שהמקלט בפנים תומך ב-MPEG2 ולא בשיטת השידור בארץ שהינה MPEG4 ועל כן תצטרך ממיר חיצוני...

אם לא כך המקרה יכול להיות בעיה במקלט עצמו... זו לא בעית קליטה כפי שטכנאי עידן+ אישש בביתך... אין הרבה אפשרויות
...
כאשר חיברתי את יציאת הכבלים מהממיר לטלוויזיה (דרך VCR) וסרקתי את הערוצים במצב הזה (כלומר ערוצים קויים ולא אלחוטיים) אז הוא כן מצא - אבל רק את ערוץ 99 האנלוגי (כי בפ"ת כבר ביטלו את שידורי הערוצים האנלוגים) - האם זה אומר שהממיר הפנימי בטלוויזיה כן תקין וםשוט לא מתאים לשידורי עידן פלוס?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”