פרוייקט ה vod של סמסונג בישראל
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
בוודאי ראיתם שבקרוב משיקה סמסונג שירות vod למסכים החכמים שלהם בישראל. השירות מתחיל בעלויות של
15-18₪ לחודש או 30₪ חופשי חודשי.
כמה שאלות:
1. האם השירות מעניין?
2. האם המחיר שווה את זה?
3. האם תשתמשו בשירות (אם אתם עם מסך סמסונג)
4. זה שירות שהיה משכנע אתכם לבחור מסך ממותג אחד על פני אחר?
5. האם זה מספיק בשביל לבטל יס/הוט?
15-18₪ לחודש או 30₪ חופשי חודשי.
כמה שאלות:
1. האם השירות מעניין?
2. האם המחיר שווה את זה?
3. האם תשתמשו בשירות (אם אתם עם מסך סמסונג)
4. זה שירות שהיה משכנע אתכם לבחור מסך ממותג אחד על פני אחר?
5. האם זה מספיק בשביל לבטל יס/הוט?
-
oferlaor
- מנהל

הם מדברים על 1080p עם רוחב סרט אדפטיבי של 5M ומעלה.
התכנים הם לא שידורים חיים אלא vod: סרטים, הופעות וכו
השאלה אם זה מספיק בשביל לעורר את השוק שדי מקובע כאן. האם זה ישכנע אתכם לעבור מותג או ללכת על מסך חכם?
התכנים הם לא שידורים חיים אלא vod: סרטים, הופעות וכו
השאלה אם זה מספיק בשביל לעורר את השוק שדי מקובע כאן. האם זה ישכנע אתכם לעבור מותג או ללכת על מסך חכם?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
1. בהחלט!
2. שווה לכל כיס
3. אם למסך יש את היכולת הזו להיות מחובר לרשת ולספק גישה לתכני VOD בלעדיים אז כן
4. שאלה מכשילה, היום אתה יכול להביא מסין מבחר ענק של סטיקים המתחברים למסך פשוט בחיבור HDMI ומספקים לו עולם שלם של הרחבות בתשלום חד פעמי, האם זה משתווה לאיכות שסמסונג מתיימרת לתת אני לא יודע לא יצא לי לראות אבל הפיתוי ללכת על הזול והפתוח למשתמש גדול מאשר ללכת על התשלום הקבוע למנוי והכפיפות להחלטה של גורם צד שלישי במסגרת סגורה למשתמש.
5. זה בהחלט מספיק במידה ויש בטלוויזיה ממיר DVBT מובנה, זה לצד הגישה לרשת שמספקת תכני VOD (בתקווה לסרטים, הופעות ואולי גם סדרות) תתן מענה מושלם למשתמש הממוצע ולמשפחה הנורמטיבית במקום הוט/יס.
6. הוספה שלי, יהיה נהדר לגלות שאם כבר סמסונג מספקת גישה לרשת אזי שתספק גישה לסטרימינג מהרשת הביתית עם זאת אני אבין את עמדתה אם תבחר לא לעשות כן בגלל שאז היא תירה לעצמה ברגל כי אם המשתמש יכול להזרים את התכנים מהמחשב אז למה הוא צריך VOD? אבל באותה מידה ניתן להשליך זאת גם על חיבור USB במסך במידה ויש אשר מספק גישה לתכנים מהכונן הקשיח...
2. שווה לכל כיס
3. אם למסך יש את היכולת הזו להיות מחובר לרשת ולספק גישה לתכני VOD בלעדיים אז כן
4. שאלה מכשילה, היום אתה יכול להביא מסין מבחר ענק של סטיקים המתחברים למסך פשוט בחיבור HDMI ומספקים לו עולם שלם של הרחבות בתשלום חד פעמי, האם זה משתווה לאיכות שסמסונג מתיימרת לתת אני לא יודע לא יצא לי לראות אבל הפיתוי ללכת על הזול והפתוח למשתמש גדול מאשר ללכת על התשלום הקבוע למנוי והכפיפות להחלטה של גורם צד שלישי במסגרת סגורה למשתמש.
5. זה בהחלט מספיק במידה ויש בטלוויזיה ממיר DVBT מובנה, זה לצד הגישה לרשת שמספקת תכני VOD (בתקווה לסרטים, הופעות ואולי גם סדרות) תתן מענה מושלם למשתמש הממוצע ולמשפחה הנורמטיבית במקום הוט/יס.
6. הוספה שלי, יהיה נהדר לגלות שאם כבר סמסונג מספקת גישה לרשת אזי שתספק גישה לסטרימינג מהרשת הביתית עם זאת אני אבין את עמדתה אם תבחר לא לעשות כן בגלל שאז היא תירה לעצמה ברגל כי אם המשתמש יכול להזרים את התכנים מהמחשב אז למה הוא צריך VOD? אבל באותה מידה ניתן להשליך זאת גם על חיבור USB במסך במידה ויש אשר מספק גישה לתכנים מהכונן הקשיח...
-
oferlaor
- מנהל

Knazi
קיבלתי אישור רשמי שאין 5.1 בשלב הזה
Benny123
4. הסטיקים הללו הם בעיקר אנדרויד (אפליקציות, לא תוכן טלויזיוני)
5. ברור שיש
6. ברור שיש לה, לכל המסכים החדשים יש dlna והזרמה מהרשת. שים לב שה vod הזה הוא אפליקציה של וונטייז, לא שירות של סמסונג עצמם (הם מערכת ההפעלה של זה).
קיבלתי אישור רשמי שאין 5.1 בשלב הזה
Benny123
4. הסטיקים הללו הם בעיקר אנדרויד (אפליקציות, לא תוכן טלויזיוני)
5. ברור שיש
6. ברור שיש לה, לכל המסכים החדשים יש dlna והזרמה מהרשת. שים לב שה vod הזה הוא אפליקציה של וונטייז, לא שירות של סמסונג עצמם (הם מערכת ההפעלה של זה).
-
oferlaor
- מנהל

לפי מה שהבנתי, את כל התכנים פרט לסרטים החדשים ביותר (אלה שבחלון הזמנים של "רכישה בלבד").
1. מעניין מאד
2. לא ניתן כעת לקבוע האם המחיר שווה , חסרים הרבה נתונים כמו לדוגמא רשימה מלאה של כל הסרטים ובאיזה איכות SD או HD (ברור שסרטים חדשים לא כלולים)
3. אני לא אשתמש בשירות מכיוון שאין לי מסך סמסונג .
4. זה שירות שלא היה גורם לי לקנות מסך של סמסונג , סה"כ מדובר כאן על גימיק של קידום מכירות עם חלון זמן מאד קטן מפני שכאשר אורנג או סלקום יכנסו לתחום - ה-VOD של סמסונג כבר יהיה הרבה פחות רלוונטי .
5. במידה ויהיו גם סדרות ותכניות דוקו אז בוודאי
2. לא ניתן כעת לקבוע האם המחיר שווה , חסרים הרבה נתונים כמו לדוגמא רשימה מלאה של כל הסרטים ובאיזה איכות SD או HD (ברור שסרטים חדשים לא כלולים)
3. אני לא אשתמש בשירות מכיוון שאין לי מסך סמסונג .
4. זה שירות שלא היה גורם לי לקנות מסך של סמסונג , סה"כ מדובר כאן על גימיק של קידום מכירות עם חלון זמן מאד קטן מפני שכאשר אורנג או סלקום יכנסו לתחום - ה-VOD של סמסונג כבר יהיה הרבה פחות רלוונטי .
5. במידה ויהיו גם סדרות ותכניות דוקו אז בוודאי
-
oferlaor
- מנהל

מאקו וואלה לא כוללים סרטים חדשים. וואלה כולל פה ושם הברקות אבל זה לא מספיק לאורך זמן
אנה תקנו אותי אם אני טועה:
החברה המפתחת את שירות ה OTT עבור סמסונג אמרה שיהיו בקרוב אפליקציות לאייפון/אנדרואיד/טאבלטים?
אם כן אזי האפליקציות יעבדו גם על דונגלים מבוססי אנדרואיד ומכאן שהמגבלה של להיות בעל טלויזית סמסונג מתאימה יוסר.
בכל מקרה שירות כזה מבורך בריבוע ואולי יעיר את השוק הרדום והפרימיטיבי בישראל.
החברה המפתחת את שירות ה OTT עבור סמסונג אמרה שיהיו בקרוב אפליקציות לאייפון/אנדרואיד/טאבלטים?
אם כן אזי האפליקציות יעבדו גם על דונגלים מבוססי אנדרואיד ומכאן שהמגבלה של להיות בעל טלויזית סמסונג מתאימה יוסר.
בכל מקרה שירות כזה מבורך בריבוע ואולי יעיר את השוק הרדום והפרימיטיבי בישראל.
-
oferlaor
- מנהל

mika
זה שאפליקציה זמינה במכשירי סמסונג (וזה עוד רחוק) לא אומר שהיא תפעל על פלטפורמות אחרות. ההיפך, אם הם רוצים להמשיך ולקבל שירותי שיווק מסמסונג, רצוי שזה לא ירוץ על סטיקים של אנדרויד...
זה שאפליקציה זמינה במכשירי סמסונג (וזה עוד רחוק) לא אומר שהיא תפעל על פלטפורמות אחרות. ההיפך, אם הם רוצים להמשיך ולקבל שירותי שיווק מסמסונג, רצוי שזה לא ירוץ על סטיקים של אנדרויד...
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
1. כן, מעניין מאוד.
2. כן, כמובן תלוי בתכנים.
3. אם זה יעבוד כמו שצריך, עם אפשרות להרצה קדימה ואחורה, ללא תקיעות, ללא צורך לקום מדי פעם להוציא ולהכניס לחשמל, או לצאת ולהכנס דרך סדרת תפריטים ארוכה ומעייפת שבקושי עוברת ממסך אחד לשני לשם התחברות מחדש או דברים מהסוג הזה - אז כן.
4. לא חושב שהיה משכנע לגבי מותג המסך. כן היה משכנע לגבי מותג נגן הבלו ריי (שתומך כמובן) שכן הייתי מעדיף סמסנוג בשביך הערך המוסף של זה. (ואני בעליו של מכשיר שכזה).
5. בהחלט לא במקום הוט או יס. גם לא במקום הוט VOD.
2. כן, כמובן תלוי בתכנים.
3. אם זה יעבוד כמו שצריך, עם אפשרות להרצה קדימה ואחורה, ללא תקיעות, ללא צורך לקום מדי פעם להוציא ולהכניס לחשמל, או לצאת ולהכנס דרך סדרת תפריטים ארוכה ומעייפת שבקושי עוברת ממסך אחד לשני לשם התחברות מחדש או דברים מהסוג הזה - אז כן.
4. לא חושב שהיה משכנע לגבי מותג המסך. כן היה משכנע לגבי מותג נגן הבלו ריי (שתומך כמובן) שכן הייתי מעדיף סמסנוג בשביך הערך המוסף של זה. (ואני בעליו של מכשיר שכזה).
5. בהחלט לא במקום הוט או יס. גם לא במקום הוט VOD.
אם לא יהיה הבדל רציני בין הטלוויזיות - זה מה שיגרום לי לרכוש סמסונג .knazi כתב:1.בהחלט
2.מחיר נשמע מצויין - תלוי מה התכנים
3.תלוי באיכות התכנים מבחינת מבחר ואיכות הסאונד והתמונה בעצמם.
4.כן כן כן
5.אם לא יהיו שם שידורי ספורט חיים אז לא....
-
oferlaor
- מנהל

ניסים
הם חברת white label. כבר היום הם מספקים שירותים מחוץ לישראל. הם דווקא כן מתכננים הרחבת השירות לאזורים נוספים בתיאום עם סמסונג.
הם חברת white label. כבר היום הם מספקים שירותים מחוץ לישראל. הם דווקא כן מתכננים הרחבת השירות לאזורים נוספים בתיאום עם סמסונג.