שאלה בנוגע לרסיבר פיוניר 85
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
הוא טוב למסיבות תקליטנים, שיש אורות בכל מיני צבעים.LiorShap כתב:יש לך לינק לסרטון הזה ?
אני לא מכיר פיצ'ר כזה ואני לא יודע למה הוא טוב....
אני לא מתפלא. הגיוני מאוד .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ממש לא.men כתב:יואב ראית תסרטון?...
אני מאמין לך שיש אורות שם ואני לא מתפלא לאור מה שאני חושב על איכויות הסאונד שלו. מתאים בדיוק לאורות
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

צודקmen כתב:אין על פיוניר לא יעזור
...
יואב תהיה בריא , ההקשרים שאתה עושה בין דברים צריך להיות גאון בשביל להיכנס לראש שלך.istarmini כתב:ממש לא.men כתב:יואב ראית תסרטון?...
אני מאמין לך שיש אורות שם ואני לא מתפלא לאור מה שאני חושב על איכויות הסאונד שלו. מתאים בדיוק לאורות
...
מה הקשר בין LED שתקעו שם על הגלגל שעולה דולר וחצי לבין איכויות הסאונד של הרסיבר ?
אתה יודע זה כבר מגוחך לקרוא בכל שרשור על פיוניר תגובה שלך. לא חשוב על איזה נושא תהיה שם עקיצה שלך .
חלאס זה כבר פתטי. רד מזה , הבנו את שאתה לא סובל את הסאונד שלהם. לגיטימי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הקשר הוא שזה דופק את הפרוססינג אתה לא מבין את זה?LiorShap כתב:יואב תהיה בריא , ההקשרים שאתה עושה בין דברים צריך להיות גאון בשביל להיכנס לראש שלך.istarmini כתב:ממש לא.men כתב:יואב ראית תסרטון?...
...
מה הקשר בין LED שתקעו שם על הגלגל שעולה דולר וחצי לבין איכויות הסאונד של הרסיבר ?
אתה יודע זה כבר מגוחך לקרוא בכל שרשור על פיוניר תגובה שלך. לא חשוב על איזה נושא תהיה שם עקיצה שלך .
חלאס זה כבר פתטי. רד מזה , הבנו את שאתה לא סובל את הסאונד שלהם. לגיטימי....
יותר פתטי לדעתי הטחינה הבלתי נגמרת שלכם על כל דגם חדש שהם מוציאים. בא לי כבר להקיא מהשרשורים הללו וזו הדרך שלי להגיד לכם די מספיק הרסתם לנו את המוח עם הפיוניר הארור הזה.
אתה לא צריך לקחת את זה אישית. תהנה ממה שיש רק תכבה את הלדים בגלגל, כאמור, זה דופק את הפרוססינג קראתי באחד הפורומים בחו״ל.
חחח אני מחפש מישהו שיגיד לי איך מפעילים את הלדים האלו ראיתי ברטון ביוטיוב שזה נידלק
ומה הקשר יואב לפרוססינג
נכון הרבה שרשורים פה על פיוניר פתחתי את השרשור לא כדי לדבר על הרסיבר אלה על מה שראיתי בסרטון יוטיוב וזהו
ומה הקשר יואב לפרוססינג
נכון הרבה שרשורים פה על פיוניר פתחתי את השרשור לא כדי לדבר על הרסיבר אלה על מה שראיתי בסרטון יוטיוב וזהו
אז למה אתה נכנס לקרוא את השרשורים האלה ?
איפשהו אני יכול להסכים איתך שנפתחים פה שרשורים מיותרים על על כל שאלה קטנה שקשורה לפיוניר.
חברה פה לא למדו לעשות חיפוש באתר.. קורה. חשבתי שאתה קצת יותר בוגר ולא מתייחס לזוטות.
איפשהו אני יכול להסכים איתך שנפתחים פה שרשורים מיותרים על על כל שאלה קטנה שקשורה לפיוניר.
חברה פה לא למדו לעשות חיפוש באתר.. קורה. חשבתי שאתה קצת יותר בוגר ולא מתייחס לזוטות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

סביר להניח שאין קשר לפרוססינג.חחח אני מחפש מישהו שיגיד לי איך מפעילים את הלדים האלו ראיתי ברטון ביוטיוב שזה נידלק
ומה הקשר יואב לפרוססינג
נכון הרבה שרשורים פה על פיוניר פתחתי את השרשור לא כדי לדבר על הרסיבר אלה על מה שראיתי בסרטון יוטיוב וזהו...
במידה ולא ירד לך האסימון, עד כה, אז אני מתבדח בנושא.
לדעתי הלדים הללו לא מובנים ברסיבר. כנראה שזה שהעלה את הסרטון התקין לבד. אני לא מאמין שפיוניר ידחפו לדים של מסיבות טראנס ,ברסיבר הדגל שלהם, אבל מצד שני אולי אני טועה.
פנה למעלה הסרטון ותשאל אותו מאיפה צצו הלדים הללו.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אני נכנס כי זה פורום ואני לא רוצה לפספס הזדמנות ללמוד דברים חדשים ,כולל על הפיוניר ,LiorShap כתב:אז למה אתה נכנס לקרוא את השרשורים האלה ?
חברה פה לא למדו לעשות חיפוש באתר.. קורה. חשבתי שאתה קצת יותר בוגר ולא מתייחס לזוטות....
קח את זה בקלות.