אטמים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Aner פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
הצטרף: יולי 2011
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
אני מחפש אטמים עדיף רב שימושיים, לשינה לימודים ומבחנים
כרגע עם הקלאסיים מסיליקון לבן של MACKS שהם 22DB לפי האריזה
ניסיתי גם משעווה של OHROPAX, היו טובים\אוטמים יותר (עדיין הם בממוצע 23) אבל הם הכאיבו

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
הצטרף: דצמבר 2009
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #2 

ייתכן ומותאמים אישית יהיו האידיאלים בשבילך בעבור 350 ש"ח בערך.

שים לב שיש טכניקה לפתוח את התעלה שהאטם ישב טוב בפנים ויגרום לאטימה מוצלחת ע"י משיכת התנוך הנגדי מעלה עם היד מעל הראש.

בעיבוד שבבי אנחנו עובדים עם אטמים כתומים של 3M לרוב, והיו גם צהובים שלדעתי היו קצת יותר קשים. הכתומים לטעמי עדיפים ואוטמים ברמה של 37 DB לפי הזכור לי. הטכניקה טמונה בכיצד מחדירים את האטם טוב לאוזן והאם מגלגלים אותו טוב קודם לכן. כך מקבלים אטימה נהדרת. כמובן שלמטרת הגנה אידיאלית על השמיעה יש צורך בהגנה כפולה עם שימוש באטמים ואוזניות. זה מה שעושים החבר'ה בחיל-האוויר כדי לא להתחרש כשהם משחררים מטוסים לאוויר (מנוע סילון רץ זה לא דבר סימפטי לאוזן).

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

אני משתמש בכאלו - http://www.etymotic.com/hp/er20.html .
רב שימושיים מסיליקון, ניתנים לשטיפה, נוחים אבל לא הייתי מנסה לישון איתם.

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
הצטרף: דצמבר 2009
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #4 

מחזק את איתי! (HAZOOM)
כמחזיק באוזניות של אטימוטיק HF5, האטימה שלהם באמת מצוינת! החברה במקור התחילה מייצור אטמים ולאט לאט עם הזמן נמשכה לעולם ה-IEM. האטמים שלהם נמכרים בכל העולם כבעליי מסנני רעש ויש על תצורת האטם פטנט אם אני לא טועה.
בהחלט מדובר באטמים נהדרים! (גם רב פעמיים!)

נ.ב-
איתי צודק ואני לא ממליץ לך לישון איתם, הם לא בגובה 0 ביחס לתנוך כמו אטמים רגילים מכיוון ויש להם את המקלון משיכה/החדרה.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”