רצוי באחת הרשתות הגדולות...

תודה רבה!
המלצות לעוד מותגים שווים מחו"ל יתקבלו בברכה!

בדיוק, זו החנות.moco כתב:צלצל ל"מיטלנד" לבירור ( https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D ... 8691864862 ).
זו חנות שדואגת להביא לעולים מאמריקה כל מיני מותגי מזון אמריקאיים, לאו דווקא איכותיים או יחודיים*, שהם רגילים מהבית ומתגעגעים אליהם.
* כמובן שעל טעם וריח וכו. , אבל אני מוצא את החיפוש אחר הרשיס משעשע.
יש לי קולגה אמריקאי שביקר פעם בארץ, שביקש שאני אביא לו מהארץ שוקולד פרה של עלית, אז לך תבין.......

אם יש, אז לא בכל הסניפים כי בדקתי ב 2 סניפים פה בצפון ולא היה.sam22 כתב:לדעתי יש בטיב טעם...
לקרוא להרשיס 'מותג מחו"ל' זה בערך כמו לקרוא לKIA 'מותג מחו"ל'Jonny123 כתב:תודה רבה חברים!
אני דווקא ממש לא מתחבר לטעם של שוקולד פרה. מרגיש לי כמו לאכול סוכר בטעם שוקולד....
בכל מה שקשור לשוקולדים, אני מעדיף מותגים מחו"ל......
נכנסתי והנה סירופי השוקולד האמריקאים שמוכרים שם:היה שם מדף מלא כאלה, אתה יכול לראות אותם מציצים בקצה השמאלי של התמונה ששמתי....

פעמיים בשנה אמא של אשתי מגיעה לביקור עם שקית של קילו מהגביעים הקטנים הללו לילדים ולזה קוראים אצלינו "שוקולד של סבתא" - יש לי כרגע די הרבה בבית (הפסקה...הלכתי לאכול אחד...חזרתי)Huber כתב:אני מת על הגביע שוקולד הרשי שממולא בטעם חמאת בוטנים - זה מזכיר לי שוקולד בטעם במבה![]()
לשאלתך, אני לא חושב שיש יבוא מסודר של המותג לארץ, קשה מאוד למצוא אותו בחנויות, פשוט בקש מכל מי שאתה מכיר שטס לחול שיביא לך מהדיוטי פרי....