הבדל באיכות בעקבות חיבור המחשב
שלום
חיברתי את המחשב שלי באמצעות כבל HDMI טוב לטלויזיה הבעיה היא שכאשר אני משווה באיכות סרט כאשר אני צופה בו כך או לכאשר אני מחבר USB ישירות לטלויזיה האיכות פחות טובה עם הכבל. זאת למרות ששאר הדברים (תמונות, משחקים וכו,) נראים מצוין על גבי הטלויזיה בחיבור הכבל.
רעיונות?
תודה
חיברתי את המחשב שלי באמצעות כבל HDMI טוב לטלויזיה הבעיה היא שכאשר אני משווה באיכות סרט כאשר אני צופה בו כך או לכאשר אני מחבר USB ישירות לטלויזיה האיכות פחות טובה עם הכבל. זאת למרות ששאר הדברים (תמונות, משחקים וכו,) נראים מצוין על גבי הטלויזיה בחיבור הכבל.
רעיונות?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תוכנה? מקודדים?...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה כותב "איכות פחות טובה"?
תנסה גם עם XBMC.
תנסה גם עם XBMC.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני מניח שאתה מתכוון לאיכות התנועה של הוידאו ולא לחדות התמונה.
תנסה לשחק גם עם ה-Refresh Rate של הרזולוצייה (לשונית מוניטור בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך). עבור סרטי קולנוע וסדרות אמריקאיות מומלץ לשים בד"כ על 24Hz.
תנסה לשחק גם עם ה-Refresh Rate של הרזולוצייה (לשונית מוניטור בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך). עבור סרטי קולנוע וסדרות אמריקאיות מומלץ לשים בד"כ על 24Hz.
לדעתי עדיף לך להשתמש במקודדים חיצוניים ולא הפנימיים . יש הבדל רציני בינהם, חפש בפורום יש מדריך איזה ואיך להתקין מקודדים חיצונים
ולהפעיל אותם דרך התוכנות שאתה משתמש בהם..
אני השתמשתי בKMPLAYER ולא הבנתי למה היו לי קוביות על המסך, עד לרגע שהחלפתי ffdshow
ולהפעיל אותם דרך התוכנות שאתה משתמש בהם..
אני השתמשתי בKMPLAYER ולא הבנתי למה היו לי קוביות על המסך, עד לרגע שהחלפתי ffdshow