כניסת LFE בסאב לקולנוע ביתי
היופי בכניסה כזו זה שהיא עוקפת את הקרוסאובר שבנוי במגבר של הסאב, שכן עם רסיבר או פרוססור אין בו צורך.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מבין מה שאתה אומר
אבל מה אני אפסיד אם אין לי חיבור מיוחד ואני מחבר את היציאה מהרסיבר לאחד מחיבורי הליין הרגילים?
אמרו לי שאם אני מכוון את הקרוס בסאב על מקסימום אז אני יכול לכוון ברסיבר וזה כאילו אותו דבר שאני עוקף את הסאב
אבל אני חייב להודות שאף אחד עוד לא הסביר לי אם יש יתרון של סאונד אם אני מחבר את יציאת הסאב פרה מהרסיבר לLFE או שזה רק יותר נוח או לא יודע
לעומת חיבור לליין רגיל
אבל מה אני אפסיד אם אין לי חיבור מיוחד ואני מחבר את היציאה מהרסיבר לאחד מחיבורי הליין הרגילים?
אמרו לי שאם אני מכוון את הקרוס בסאב על מקסימום אז אני יכול לכוון ברסיבר וזה כאילו אותו דבר שאני עוקף את הסאב
אבל אני חייב להודות שאף אחד עוד לא הסביר לי אם יש יתרון של סאונד אם אני מחבר את יציאת הסאב פרה מהרסיבר לLFE או שזה רק יותר נוח או לא יודע
לעומת חיבור לליין רגיל
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
טוב קראתי קצת כתבות והבנתי
המטרה בלעקוף את הקרוס היא שלא תהיה חפיפה בתדרים בין שני החיתוכים
זה שבא מהרסיבר כבר חתוך למשהו שהבנתי הוא בין 100-150 הרץ
ואז אם יש חפיפה בין השניים יש ירידה בסאונד
אחת האפשרויות לפתור זה לשים את הקרוס בסאב על הכי גבוהה ואז אמורה לא להיות התנגשות בין ה-2
הסאב שאהי שוקל ניתן לכיוון עד 130 הרץ
אני לא יודע לכמה חותך הרסיבר שלי(מרנץ 4600) ביציאה לסאב
המטרה בלעקוף את הקרוס היא שלא תהיה חפיפה בתדרים בין שני החיתוכים
זה שבא מהרסיבר כבר חתוך למשהו שהבנתי הוא בין 100-150 הרץ
ואז אם יש חפיפה בין השניים יש ירידה בסאונד
אחת האפשרויות לפתור זה לשים את הקרוס בסאב על הכי גבוהה ואז אמורה לא להיות התנגשות בין ה-2
הסאב שאהי שוקל ניתן לכיוון עד 130 הרץ
אני לא יודע לכמה חותך הרסיבר שלי(מרנץ 4600) ביציאה לסאב
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לרסיבר שלנו כתוב שיש לו קרוס משתנהMartinHSabag כתב:הוא חותך לכמה שתכוון אותו......
לא ברור לי אם זה גם לערוץ של הסאב כלומר ליציאה של ה .1 (מתוך ה5.1 או במקרה של הרסיבר הזה 7.1)בכלל בזמן סרט הרי הדי וי די כבר מראש מוקלט עליו הערוץ של ה.1
ששם החליטו מה ילך לערוץ הזה אז איך בכלל אני יכול לשנות?
בהוראות של הרסיבר כתוב שאם אני מגדיר את הרמקולים כקטנים אז הוא מעביר כל מה שמתחת ל100 הרץ לסאב
זה אומר שזה חיתוך ברירת המחדל שלו?
האם נראה לך שגם את זה אני יכול לכוון?
ואז בעצם אם אני מרים את הקרוס בסאס לגבוהה אז אני כאילו עוקף אותו באופן זהה לאם הייתי נכנס בכניסת LFE ?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כן את זה אני מבין
הנקודה היא שיש לי הצעה ל-2 סאבים,אחד הוא מתוך סט (אבל ימכר לבד)ואין לו כיוון קרוס אבל יש לו כניסת lfe וגם חיבורי רמקולים כניסה ויציאה
השני הוא סאב בנפרד שיש לו כיוון קרוס אבל אין לו lfe מיוחד וגם יש לו רק כניסת רמקולים ,לא יציאה
קראתי באיזה מקום שניתן להשתמש בכניסת הרמקולים והיציאה במקביל לסאב ולרמקולים כאחת הדרכים לפתור את בעיית התאמת התדרים אם זה לא הולך במקרה שאין lfe
האם זה שיש לו רק כניסת רמקולים ולא יציאה זה חיסרון?(אגב אבל יש לו 2 כניסות ליין ו2 יציאות ליין שאני לא יודע למה?
הנקודה היא שיש לי הצעה ל-2 סאבים,אחד הוא מתוך סט (אבל ימכר לבד)ואין לו כיוון קרוס אבל יש לו כניסת lfe וגם חיבורי רמקולים כניסה ויציאה
השני הוא סאב בנפרד שיש לו כיוון קרוס אבל אין לו lfe מיוחד וגם יש לו רק כניסת רמקולים ,לא יציאה
קראתי באיזה מקום שניתן להשתמש בכניסת הרמקולים והיציאה במקביל לסאב ולרמקולים כאחת הדרכים לפתור את בעיית התאמת התדרים אם זה לא הולך במקרה שאין lfe
האם זה שיש לו רק כניסת רמקולים ולא יציאה זה חיסרון?(אגב אבל יש לו 2 כניסות ליין ו2 יציאות ליין שאני לא יודע למה?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
או קי ,קצת רקע
אני מחפש סאב לא יקר ,כי הוא צריך להשתלב במערכת שהיתה מערכת משולבת של ימהה פשוטה יחסית,המגבר שלה הלך אז קנינו רסיבר אבל הסאב של הסט הקודם היה פאסיבי ללא מגבר לכן אנחנו צריכים סאב שימלא את העניין
אני מתלבט בין 3 סאבים,כולם 8 אינץ, ובערך 100 ואט,שניים שמציעים לי מיד שניה בחנות מסויימת שנראים טוב,אחד זה גי בי אל שבא מסט שבל נמכר בנפרד נקרא 200/230(סט שנקרא 200.7משהו)
הוא יש לו כניסת lfe אבל אין לו כיוון קרוס בכלל
השני גי בי אל שמיוצר בדנמרק שנראה טוב וגם כתוב אמנם בכתבה שהיא לא בדיקה שהוא איכותי,110 ואט,יש לו כיוון קרוס אבל אין לו כניסת lfe ,נקרא sub tlx 175 זה דגם לא כל כך מוכר,
השלישי חדש ממחסני חשמל ,איפיניטי פרימוס 8 ,שהוא יש לו את כל החיבורים והכיוונים
אנחנו מחפשים משהו שבקולנוע ביתי יתן תחושה של "תזוזה"בחדר ויהיה מספיק חזק
יכול להיות שהדילמה היא בין הגי בי אל 175 שעלה 600 שח ,לאינפיניטי פרימוס שעולה 1000 שח
אני מחפש סאב לא יקר ,כי הוא צריך להשתלב במערכת שהיתה מערכת משולבת של ימהה פשוטה יחסית,המגבר שלה הלך אז קנינו רסיבר אבל הסאב של הסט הקודם היה פאסיבי ללא מגבר לכן אנחנו צריכים סאב שימלא את העניין
אני מתלבט בין 3 סאבים,כולם 8 אינץ, ובערך 100 ואט,שניים שמציעים לי מיד שניה בחנות מסויימת שנראים טוב,אחד זה גי בי אל שבא מסט שבל נמכר בנפרד נקרא 200/230(סט שנקרא 200.7משהו)
הוא יש לו כניסת lfe אבל אין לו כיוון קרוס בכלל
השני גי בי אל שמיוצר בדנמרק שנראה טוב וגם כתוב אמנם בכתבה שהיא לא בדיקה שהוא איכותי,110 ואט,יש לו כיוון קרוס אבל אין לו כניסת lfe ,נקרא sub tlx 175 זה דגם לא כל כך מוכר,
השלישי חדש ממחסני חשמל ,איפיניטי פרימוס 8 ,שהוא יש לו את כל החיבורים והכיוונים
אנחנו מחפשים משהו שבקולנוע ביתי יתן תחושה של "תזוזה"בחדר ויהיה מספיק חזק
יכול להיות שהדילמה היא בין הגי בי אל 175 שעלה 600 שח ,לאינפיניטי פרימוס שעולה 1000 שח
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. התקציב די מוגבל (אני מבין שזה עד 1000 ש"ח) ע"מ לקבל סאב טוב.
2. לא הייתי הולך על סאב שמגיע מסט פשוט, מהסיבה הפשוטה שהוא בד"כ נועד להשלים סט סטלייטים או משהו כזה.
3. נסה להתאמץ וללכת על איזה וורפדייל (שמקבל פה המלצות רבות).
4. מספר הוואטים שיש למגבר של הסאב לא אומר מאומה מבלי לדעת עד כמה הוופר נציל.
2. לא הייתי הולך על סאב שמגיע מסט פשוט, מהסיבה הפשוטה שהוא בד"כ נועד להשלים סט סטלייטים או משהו כזה.
3. נסה להתאמץ וללכת על איזה וורפדייל (שמקבל פה המלצות רבות).
4. מספר הוואטים שיש למגבר של הסאב לא אומר מאומה מבלי לדעת עד כמה הוופר נציל.
תודה על התשובה,לא עניתי קודם כי לצערי אושפזתי לבדיקות בבית חולים
הסיבה שאני מחפש סאב לא יקר זה בגלל שכרגע אנחנו שומעים עם סט של סטיליטים ממערכת משולבת של ימהה,שפשוט הסאב שלה הוא פאסיבי וכשקנינו רסיבר הוא לא עבד אתו,כך שאני צריך כרגע פיתרון,אז היתה לי אפשרות ללכת על חדש במותגים הזולים או יד שניה במותגים מוכרים יותר
אגב הוורפדייל,אם נתיחס לעניין ה-lfe שדיברנו ,הוא בעייתי משתי סיבות
1.אילו כניסה כזאת
2.שינוי הקרוס שלו הוא רק עד 85 הרץ,כך שאתה גם לא יכול לעקוף את הקרוס בסאב על ידי העלאת הכיוון למקסימום,כי אני צריך לחתוך לפחות ב100 הרץ ברסיבר(אם לא יותר )על מנת לעבוד עם הסטיליטים,
בכל אופן האם אתה יודע משהו על הסאבים של גי בי אל,הדגם שאני מדבר עליו לא חלק מסט אלא נמכר כסאב עצמאי נקרא סאב 175,תןצרת דנמרק(יורה לריצפה)
או האינפיניטי ps 8 (יורה קדימה)
תודה
הסיבה שאני מחפש סאב לא יקר זה בגלל שכרגע אנחנו שומעים עם סט של סטיליטים ממערכת משולבת של ימהה,שפשוט הסאב שלה הוא פאסיבי וכשקנינו רסיבר הוא לא עבד אתו,כך שאני צריך כרגע פיתרון,אז היתה לי אפשרות ללכת על חדש במותגים הזולים או יד שניה במותגים מוכרים יותר
אגב הוורפדייל,אם נתיחס לעניין ה-lfe שדיברנו ,הוא בעייתי משתי סיבות
1.אילו כניסה כזאת
2.שינוי הקרוס שלו הוא רק עד 85 הרץ,כך שאתה גם לא יכול לעקוף את הקרוס בסאב על ידי העלאת הכיוון למקסימום,כי אני צריך לחתוך לפחות ב100 הרץ ברסיבר(אם לא יותר )על מנת לעבוד עם הסטיליטים,
בכל אופן האם אתה יודע משהו על הסאבים של גי בי אל,הדגם שאני מדבר עליו לא חלק מסט אלא נמכר כסאב עצמאי נקרא סאב 175,תןצרת דנמרק(יורה לריצפה)
או האינפיניטי ps 8 (יורה קדימה)
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הסאב שאני אולי שוקל מגיע בכיוון של הקרוס עד 130
אבל הרסיבר ,נראה לי ,בכיוון שלו לתדרי הסאב קופץ בין 80,100,1200
כך שבכל מקרה אני לא יכול להעביר לסאב יותר מ120 ואם אכוון ל130 בסטב אז זה לא יתנגש,
אגב מה לדעתך צריך לכוון ברסיבר עם סטיליטים,ברירת המחדל כשמכוונים לרמקול קטן היא 100
יש אגב שטוענים שזה לא נכון לשלוח לסאב תדר גבוהה מדי כי הוא לא בנוי לזה ועלול להוציא סאונד לא טוב בחלק הזה שך התדר
אבל הרסיבר ,נראה לי ,בכיוון שלו לתדרי הסאב קופץ בין 80,100,1200
כך שבכל מקרה אני לא יכול להעביר לסאב יותר מ120 ואם אכוון ל130 בסטב אז זה לא יתנגש,
אגב מה לדעתך צריך לכוון ברסיבר עם סטיליטים,ברירת המחדל כשמכוונים לרמקול קטן היא 100
יש אגב שטוענים שזה לא נכון לשלוח לסאב תדר גבוהה מדי כי הוא לא בנוי לזה ועלול להוציא סאונד לא טוב בחלק הזה שך התדר
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: