חיבור ממיר הוט בבית אחר

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
מאיה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום. עברתי לדירה מושכרת ומחיר השכירות כולל כבלים (הכוונה שהכבלים על חשבון בעל הבית). יש לי נקודה אחת בסלון ובה יש ממיר שניתן לי מבעל הבית. בחדר השינה אין לי נקודה ולא ממיר. רציתי לדעת אם אני משיגה מפצל, כבל וממיר לחדר שינה אני אוכל לצפות בשידורי הוט בלי בעיה? או שיכולה להיות בעיה לי או לבעל הבית או לאדם שממנו לקחתי את הממיר ? שמעתי ממספר אנשים שמעבירים ממירים מאחד לשני וצופים בלי שום בעיה ואף פעם לא הגיעו אליהם עם תלונה כלשהי. אנ י מאוד מתלבטת אם לעשות את זה ואשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי.
תודה!

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

מאיה כתב:שלום. עברתי לדירה מושכרת ומחיר השכירות כולל כבלים (הכוונה שהכבלים על חשבון בעל הבית). יש לי נקודה אחת בסלון ובה יש ממיר שניתן לי מבעל הבית. בחדר השינה אין לי נקודה ולא ממיר. רציתי לדעת אם אני משיגה מפצל, כבל וממיר לחדר שינה אני אוכל לצפות בשידורי הוט בלי בעיה? או שיכולה להיות בעיה לי או לבעל הבית או לאדם שממנו לקחתי את הממיר ? שמעתי ממספר אנשים שמעבירים ממירים מאחד לשני וצופים בלי שום בעיה ואף פעם לא הגיעו אליהם עם תלונה כלשהי. אנ י מאוד מתלבטת אם לעשות את זה ואשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי.
תודה!
...
ברוכה הבאה לפורום!
לשאלתך: הדרך שאת רוצה לעשות זאת, נראת לי לא חוקית, ואני די בטוח שהיא באה בסתירה עם הסכם משתמש. זה שאחרים עושים עבירות לא אומר שמישהו עוקף או שאת צריכה לעשות עבירה גם. מבחינה טכנית רוב הסיכויים שזה יעבוד, אבל הדרך החוקית היא שבעל הדירה יזמין עוד שקע עם ממיר נוסף.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”