ערוץ יורוספורט 2
אני מנוי של יס ולצערי יש את הערוץ הנפלא הזה רק בהוט,הרבה פעמים אני צופה ביורוספורט הרגיל ואז הם עוברים למשהו אחר והשידור שצפיתי בו עובר ליורוספורט 2
עכשיו השאלה שלי יש סיכוי שיס יביאו את הערוץ ,אני לא מבין למה רק למנויי הוט יש את זה ושלא יגידו לי לא כלכלי,יש עשרות ערוצים שלא כלכליים ויש אותם
אני חושב כנראה לעבור להוא גם בגלל הערוץ הזה וגם הציעו לי הצעה יפה מאוד
חבל שאין הרבה אנשים שרוצים את הערוץ הזה ביס והיינו פונים אליהם עם עצומה או משהו כזה
עכשיו השאלה שלי יש סיכוי שיס יביאו את הערוץ ,אני לא מבין למה רק למנויי הוט יש את זה ושלא יגידו לי לא כלכלי,יש עשרות ערוצים שלא כלכליים ויש אותם
חבל שאין הרבה אנשים שרוצים את הערוץ הזה ביס והיינו פונים אליהם עם עצומה או משהו כזה
למה בהוט אין דיסקברי? למה אין hbo ?sab555 כתב:אני מנוי של יס ולצערי יש את הערוץ הנפלא הזה רק בהוט,הרבה פעמים אני צופה ביורוספורט הרגיל ואז הם עוברים למשהו אחר והשידור שצפיתי בו עובר ליורוספורט 2
חבל שאין הרבה אנשים שרוצים את הערוץ הזה ביס והיינו פונים אליהם עם עצומה או משהו כזה...
אחי אי אפשר שהכל יהיה
לשאול למה יס לא מכניסים אותו זה קצת מעבר לרצון של צופה כזה או אחר אני מאמין.
לדעתי זה עניין של חוזים והסכמים בין חברות
כאוהד טניס מושבע גם אותי זה מעצבן מאוד בגלל שבזמן טורנירי הגראנד סלאם משודרים הרבה משחקים ביורוספורט 2, יותר מיורוספורט הרגיל שמשדר תחרויות אופניים בזמן הרולאן גארוס ואליפות ארה"ב.
אם אני זוכר טוב, היתה עצומה בנושא וזה לא עזר.
אני מסכים איתך שזו סיבה מספקת בשביל לעבור להוט
אני מסכים איתך שזו סיבה מספקת בשביל לעבור להוט
מתי בדקת בפעם האחרונה?dodi88 כתב:להוט יש ספריית HBO ענקית ב-VOD.kobibz כתב:למה אין hbo ?......
אין לי הוט, לפי הידוע לי, החל מיולי hbo בלעדי ביס. גם לא בויאודי.
תקן אותי אם אתה בהוט ויש לך היום hbo (בעבר אכן היה)
אולי נעשה עצומה עוד פעם שייראו שרוצים?erez107 כתב:כאוהד טניס מושבע גם אותי זה מעצבן מאוד בגלל שבזמן טורנירי הגראנד סלאם משודרים הרבה משחקים ביורוספורט 2, יותר מיורוספורט הרגיל שמשדר תחרויות אופניים בזמן הרולאן גארוס ואליפות ארה"ב.
אני מסכים איתך שזו סיבה מספקת בשביל לעבור להוט...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
yes עכשיו במצב של הסרת ערוצים ולא הוספת ערוצים.
תתחיל להפרד מ-
CNN
TCM
BBC Entertainment
Extreme
אם תמצא אותם
תתחיל להפרד מ-
CNN
TCM
BBC Entertainment
Extreme
אם תמצא אותם
תתקדם גבר,
יורוספורט2 משודר ב-HD בלווין. חוץ מליגה גרמנית לא רואה משהו שיגרום ליס לרכוש אותו. וליגה גרמנית גם כך יש זכויות יוצרים לערוץ הספורט.
תעשה צלחת ללווין 13E ותראה את הערוץ ב-HD (עם שיתוף לוויני) ועוד 100 ערוצי HD רק בלווין הזה.
יורוספורט2 משודר ב-HD בלווין. חוץ מליגה גרמנית לא רואה משהו שיגרום ליס לרכוש אותו. וליגה גרמנית גם כך יש זכויות יוצרים לערוץ הספורט.
תעשה צלחת ללווין 13E ותראה את הערוץ ב-HD (עם שיתוף לוויני) ועוד 100 ערוצי HD רק בלווין הזה.
נראה שיס מתחילה להתכונן למעבר לחבילה הצרה ואז יהיו ערוצי פרמיום, [תשלום פר ערוץ]Mistoffelees כתב:yes עכשיו במצב של הסרת ערוצים ולא הוספת ערוצים.
תתחיל להפרד מ-
CNN
TCM
BBC Entertainment
Extreme
אם תמצא אותם...
כי זה ממש הורדה מסיבית לא ערוץ אחד אלא כמה ערוצים בפעם אחת. אני מאמין שגם הוט יקטינו את חבילת הבסיס שלה כמו יס.
בהחלט מעצבן, בעיקר בגלל BBC Entertainment. כשמדברים איתם הם מבטיחים שיהיו ערוצים חלופיים ואין.nimrodg כתב:נראה שיס מתחילה להתכונן למעבר לחבילה הצרה ואז יהיו ערוצי פרמיום, [תשלום פר ערוץ]Mistoffelees כתב:yes עכשיו במצב של הסרת ערוצים ולא הוספת ערוצים.
תתחיל להפרד מ-
CNN
TCM
BBC Entertainment
Extreme
אם תמצא אותם...
כי זה ממש הורדה מסיבית לא ערוץ אחד אלא כמה ערוצים בפעם אחת. אני מאמין שגם הוט יקטינו את חבילת הבסיס שלה כמו יס....
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
הייתי אומר זאת אחרת..Mistoffelees כתב:yes עכשיו במצב של הסרת ערוצים ולא הוספת ערוצים.
תתחיל להפרד מ-
CNN
TCM
BBC Entertainment
Extreme
אם תמצא אותם...
שיס והוט יתחילו להיפרד מהמון לקוחות..
פשוט חבל שעדיין יש רוב של פראיירים שמשלמים על ההשפלה שהוט / יס משפילה אותם (הורדת ערוצים ללא התחשבות, מחיר שרק עולה!, שירות לקוחות "טוב ויעיל") בשביל מה צריכים את הכאב ראש הזה?
אני הייתי בעבר בהוט מאז שהתחילה את שידוריה, ולאחר מכן עברתי ליס.. כיום אני לא אצל הוט ולא אצל יס, היה קשה בהתחלה.. אבל בסופו של יום אין כמו האינטרנט