בעיה מוזרה בhttp://bnet.bezeq.co.il/

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
fighterblast פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328
הצטרף: דצמבר 2006
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

יש לי ראוטר DLINK VDSL 6740U התשתית אצלי בזק וספק 014. כשחיברתי לראשונה את הראוטר למחשב הממשק של בזק לראוטר http://bnet.bezeq.co.il/ עבד בלי בעיה והראה פרטים נכונים על המשתמש שלי ועל הראוטר (מס' טלפון, שם משתמש, דגם נתב, IP...). הבעיה התחילה כשניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר דרך הכתובת שלו (בבממשק הרגיל של DLINK). שום ניסיון לא צלח ונותרתי עובד עצות (הדף הופיע אך הוא המשיך לטעון שהסיסמא אינה נכונה). כעבור כמה שבועות הפלא ופלא פתאום כן הסיסמא נכונה ופתאום כן יכולתי להיכנס לממשק ההגדרות הרגיל של DLINK מכתובת הראוטר.

רק מה, כאשר אני נכנס כמו מקודם לhttp://bnet.bezeq.co.il/ אני רואה פרטים על החשבון שלי ועל הראוטר שאינם נכונים! ושל מישהו אחר המחובר לבזק. כל הפרטים אינם שלי אלא של משתמש אחר - (מס' טלפון, שם משתמש, דגם נתב, IP...).

האם יש להתייחס לזה שהממשק של בזק לראוטר התחרפן יש לזה משמעות כלשהי? נראה שהבעיות נובעות מזה שאי אפשר בו זמנית לקבוע הגדרות גם בזה של בזק וגם בממשק של DLINK

תודה לעוזרים

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”