מתעניין בטלויזיה 37-40 ושאלה על CHROMA 4:4:4
הבנתי....integral כתב:בטוח שייבוא רשמי, ושים לב....ה Y בסוף השם לא אומר את סוג הפאנל. קרא היטב את ההודעות הקודמות שלי!...
טוב אז מחר כנראה אני מבצע את ההזמנה של הLK450 מאולסייל, אני מקווה שהוא באמת במלאי ולא הציעו לי מחיר על סרק. כמו שאמרתי אני גם אנסה לוודא את עניין הקוד והפאנל מול החנות.
ד"א אתם לא חושבים שהגזמתי עם 37" למרחק צפיה דינמי של עד 3.6 מטר נכון?
תודה רבה על העזרה חבר'ה, אינטגרל ורועי בעיקר. והבחור שאירח אותי בדיון שלו (:
integral
אתה צודק אבל הסיכוי לקבל LG עם פאנל IPS בישראל גבוה מאוד. אם אני לא טועה קראתי באיזה פורום אמריקאי שLG פרסמה הודעה, אמנם בהסתייגות מסוימת, שכל הטלויזיות שלה מעל "32 יכילו IPS. אני מנסה למצוא את זה עכשיו.
Yuniti
זה לא שהדגם לא ילך טוב עם שיטת השידור. זה פשוט שבדגם האמריקאי השמיטו יכולת עיבוד תנועה בסיסי. התמונה תראה פחות "smooth" בצורה משמעותית.
הבעיה היא כמו שהבנת שכבר לא טורחים לתלות את הטלויזיות ברמת המחיר הזאת של LG בחנויות השונות. לאט לאט דוחקים את הCCFL LCD החוצה.
אני כנראה אתקשר לח.י ואשאל איפה אפשר לראות את הטלויזיה בשימוש. אם יש מקום אחד אני מהמר על Big Box.
כמו שאתה יכול לראות בתמונה הענקית הזאת של CS560 ובזאת של LK450 הפס בצבע כחול ולא לבן, והוא הרבה דק יותר ונבלע יותר במסגרת מאשר בLK450.
בכל מקרה זה עניין של טעם.
אני חושב ש"37 מתאים כמסך מחשב במרחק של מקסימום 2 מטרים ומינימום מטר. כדי לראות את הפרטים בHD אתה תצטרך לשבת באותו מרחק. 3.6 מטרים מ"37 זה רחוק מדי בהחלט לסרטים.
u're welcome
אתה צודק אבל הסיכוי לקבל LG עם פאנל IPS בישראל גבוה מאוד. אם אני לא טועה קראתי באיזה פורום אמריקאי שLG פרסמה הודעה, אמנם בהסתייגות מסוימת, שכל הטלויזיות שלה מעל "32 יכילו IPS. אני מנסה למצוא את זה עכשיו.
Yuniti
זה לא שהדגם לא ילך טוב עם שיטת השידור. זה פשוט שבדגם האמריקאי השמיטו יכולת עיבוד תנועה בסיסי. התמונה תראה פחות "smooth" בצורה משמעותית.
הבעיה היא כמו שהבנת שכבר לא טורחים לתלות את הטלויזיות ברמת המחיר הזאת של LG בחנויות השונות. לאט לאט דוחקים את הCCFL LCD החוצה.
אני כנראה אתקשר לח.י ואשאל איפה אפשר לראות את הטלויזיה בשימוש. אם יש מקום אחד אני מהמר על Big Box.
כמו שאתה יכול לראות בתמונה הענקית הזאת של CS560 ובזאת של LK450 הפס בצבע כחול ולא לבן, והוא הרבה דק יותר ונבלע יותר במסגרת מאשר בLK450.
בכל מקרה זה עניין של טעם.
אני חושב ש"37 מתאים כמסך מחשב במרחק של מקסימום 2 מטרים ומינימום מטר. כדי לראות את הפרטים בHD אתה תצטרך לשבת באותו מרחק. 3.6 מטרים מ"37 זה רחוק מדי בהחלט לסרטים.
u're welcome
מרחק הצפיה לא קבוע ומגיע עד3.6 מטר, מקסימום אם זה יפריע לי ליהנות בזמן סרט אני אקרב את הספה.
אחריי הכל לקחת גודל יותר גדול כמו 42" זה כבר מוגזם לדעתי גם כמסך מחשב ובכלל לחדר שלי.
אשמח אם תפרסם את הממצאים על הCS560 במידה ותפגוש אותה, שיהיה לידע כללי בפורום.
אחריי הכל לקחת גודל יותר גדול כמו 42" זה כבר מוגזם לדעתי גם כמסך מחשב ובכלל לחדר שלי.
אשמח אם תפרסם את הממצאים על הCS560 במידה ותפגוש אותה, שיהיה לידע כללי בפורום.
Yuniti
נכנסתי לאתר של ח.י ופתאום שמתי לב לדבר שלא היה לפני - לשונית של חנות עודפים. ה37LK450 מופיע ברשימה. ואז נזכרתי בשרשור הזה.
http://www.hye.co.il/LG/LCD-Plasma-3D-T ... 50Y?sale=1
נכנסתי לאתר של ח.י ופתאום שמתי לב לדבר שלא היה לפני - לשונית של חנות עודפים. ה37LK450 מופיע ברשימה. ואז נזכרתי בשרשור הזה.
http://www.hye.co.il/LG/LCD-Plasma-3D-T ... 50Y?sale=1
הזמנתי אותה כבר דרך אולסייל... היא לא אצלי עדיין בגלל החגים.
יש לי הרגשה שה"עודפים" האלו ומה שבאולסייל זה בעצם אותו הדבר... שים לב איפה נמצאים העודפים בהרצליה - "מתחם אולסייל".
וגם באולסייל המחיר "החל מ1990 ש"ח".
כך שתודה בכל מקרה (:
יש לי הרגשה שה"עודפים" האלו ומה שבאולסייל זה בעצם אותו הדבר... שים לב איפה נמצאים העודפים בהרצליה - "מתחם אולסייל".
וגם באולסייל המחיר "החל מ1990 ש"ח".
כך שתודה בכל מקרה (:
קיבלתי היום את הטלויזיה ומסתבר שהחליטו על דעת עצמם וללא הודעה מראש להביא לי את ה37CS560Y במקום.
עדיין לא פתחתי את האריזה, אני שוקל אם להשאיר אותה בהתחשב בתלונה שראיתי פה בפורום על שידורים ביס.
כרגע אני חושב על להחזיר אותה ולקנות LA37D550 של סמסונג. נראה אחריי יום כיפור מאחר והחנות לא זמינה.
עדיין לא פתחתי את האריזה, אני שוקל אם להשאיר אותה בהתחשב בתלונה שראיתי פה בפורום על שידורים ביס.
כרגע אני חושב על להחזיר אותה ולקנות LA37D550 של סמסונג. נראה אחריי יום כיפור מאחר והחנות לא זמינה.
אחרי הרבה התלבטויות קניתי את 42CS560Y. (דיי רציתי לקנות את 40EH5000 אך מקריאה באינטרנט הבנתי שיש לה motion blur רציני..)
בגלל שמראש התכוונתי ללכת על "40 אמרתי לעצמי "מה ההבדל של עוד שני אינטש.." ובחרתי ב "42.
בדיעבד אני לא יודע אם עשיתי שגיאה. (בחנות זה היה נראה יותר קטן..
) אני מרגיש שהיא קצת גדולה. אבל אני מתכנן להרחיק אותה ממני יותר ממה שהיא נמצאת עכשיו ולראות איך זה ירגיש.
כרגע אני עובד עם VGA. כי כשניסיתי לעבוד עם DVI ל HDMI הוא לא היה מספיק חד.
מנבירה בקישור שהובא כאן בהתחלת הת'רד הסתבר שלמרות שמשתמשים ב DVI>HDMI לפעמים זה קורה וצריך לעשות בשביל זה EDID Override. אם יש למישהו מושג איך לטפל בזה אני אשמח לשמוע. קצת הסתבכתי עם זה..
באופן כללי אני חייב לציין שמאוד התרשמתי מהאיכות תמונה (לפני שקניתי ודאתי שזה עם IPS) ולאג הנמוך.
תודה למי שהשתתף ובמיוחד ל-Roi232!
בגלל שמראש התכוונתי ללכת על "40 אמרתי לעצמי "מה ההבדל של עוד שני אינטש.." ובחרתי ב "42.
בדיעבד אני לא יודע אם עשיתי שגיאה. (בחנות זה היה נראה יותר קטן..
כרגע אני עובד עם VGA. כי כשניסיתי לעבוד עם DVI ל HDMI הוא לא היה מספיק חד.
מנבירה בקישור שהובא כאן בהתחלת הת'רד הסתבר שלמרות שמשתמשים ב DVI>HDMI לפעמים זה קורה וצריך לעשות בשביל זה EDID Override. אם יש למישהו מושג איך לטפל בזה אני אשמח לשמוע. קצת הסתבכתי עם זה..
באופן כללי אני חייב לציין שמאוד התרשמתי מהאיכות תמונה (לפני שקניתי ודאתי שזה עם IPS) ולאג הנמוך.
תודה למי שהשתתף ובמיוחד ל-Roi232!
abc112
תתחדש!
אני שמח שהתרשמת מאיכות התמונה! כמו שיצא לי לומר בכמה שרשורים - הטלויזיות הבסיסיות של LG הן underrated.
אני גם שמח כי עכשיו(אם תרצה) יהיה משתמש שיוכל לאשר או להפריך את הבעיות שאמורות להיות בדגם הזה כביכול.
לדעתי טוב שהלכת על "42. מתרגלים לזה וגם תוכל ליהנות מפירוט בסרטים במרחק סביר.
ווידאת 4:4:4 בVGA? תוריד את הטבלה של1080*1920 מכאן ותשים על מסך מלא.
איזה כרטיס מסך יש לך? אני יודע שבכרטיסים של Nvidia צריך להפעיל את הOverride. אני אחפש את הקובץ.
תתחדש!
אני שמח שהתרשמת מאיכות התמונה! כמו שיצא לי לומר בכמה שרשורים - הטלויזיות הבסיסיות של LG הן underrated.
אני גם שמח כי עכשיו(אם תרצה) יהיה משתמש שיוכל לאשר או להפריך את הבעיות שאמורות להיות בדגם הזה כביכול.
לדעתי טוב שהלכת על "42. מתרגלים לזה וגם תוכל ליהנות מפירוט בסרטים במרחק סביר.
ווידאת 4:4:4 בVGA? תוריד את הטבלה של1080*1920 מכאן ותשים על מסך מלא.
איזה כרטיס מסך יש לך? אני יודע שבכרטיסים של Nvidia צריך להפעיל את הOverride. אני אחפש את הקובץ.
תודה!Roi232 כתב: תתחדש!
...
בשמחה. אבל אני לא יודע במה מדובר. אם תוכל לפרט יותר אני אבדוק.Roi232 כתב: אני גם שמח כי עכשיו(אם תרצה) יהיה משתמש שיוכל לאשר או להפריך את הבעיות שאמורות להיות בדגם הזה כביכול....
כן. זה מה שעשיתי. אבל כשאני מחבר עם HDMI (אפילו שאני עובד עם מתאם מ- DVI) התמונה לא ברורה ולא 4:4:4Roi232 כתב: ווידאת 4:4:4 בVGA? תוריד את הטבלה של1080*1920 מכאן ותשים על מסך מלא....
הכרטיס מסך שלי הוא Nvidia GT9500. דיי שברתי עם זה את הראש ולא הצלחתי להבין מה לעשות עם זה. אשמח לכל עזרה
שוב תודה Roi232!
אני מבין שלא קנית את הטלוויזיה כדי לחבר לממיר אבל יצא לך לצפות בטלוויזיה או בסרט במצב 24Hz?
כשמחברים כרטיס מסך בקצב רענון של 60Hz אי אפשר לראות את הבעיות האלה לכן אני שואל.
הכרטיסים של Nvidia יודעים להוציא אודיו גם דרך כבל HDMI-DVI ואין להם "DVI Mode" כמו הכרטיסים של ATI. זאת הסיבה שאתה לא מצליח לקבל 4:4:4.
הEDID Override בעצם מבטל את האודיו דרך הכבל ואז הטלוויזיה עוברת לתצוגת כרומה מלאה. יש כאן בהודעה האחרונה בשרשור הוראות התקנה ואת הקובץ שהכינו בשביל הLD450. נסה לעשות את זה ותעדכן מה קורה.
מעבר לזה אני יודע שכשמשנים את שם הכניסה לPC כן מקבלים Full Chroma אבל עם תמונה חדה מדי, לפחות לפי מה שאני זוכר מLK450. ניסית את זה?
כשמחברים כרטיס מסך בקצב רענון של 60Hz אי אפשר לראות את הבעיות האלה לכן אני שואל.
הכרטיסים של Nvidia יודעים להוציא אודיו גם דרך כבל HDMI-DVI ואין להם "DVI Mode" כמו הכרטיסים של ATI. זאת הסיבה שאתה לא מצליח לקבל 4:4:4.
הEDID Override בעצם מבטל את האודיו דרך הכבל ואז הטלוויזיה עוברת לתצוגת כרומה מלאה. יש כאן בהודעה האחרונה בשרשור הוראות התקנה ואת הקובץ שהכינו בשביל הLD450. נסה לעשות את זה ותעדכן מה קורה.
מעבר לזה אני יודע שכשמשנים את שם הכניסה לPC כן מקבלים Full Chroma אבל עם תמונה חדה מדי, לפחות לפי מה שאני זוכר מLK450. ניסית את זה?