חווית קנייה שלילית מאוד ב-KSP

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

Itay_Pollak כתב:חברים זול עולה יקר, לא יודע אם שמתם לב על כמה דברים אתם חותמים שם. זו הדרך של הרשתות הזולות. ברגע שחתמתם נגמר הסיפור. שום דבר לא יעזור לכם. זה שבסה"כ הרכיבים תקינים ולכן לא צריך אחריות זה סבבה

harari - כמה פעמים נאלצת להפעיל אחריות?
לא האמנתי איזה התעללות הם העבירו אותי בגלל מארז חיצוני לHDD.
זוועה
...
יצא לי להפעיל אחריות פעמים אחדות אבל לא למחשב נייח. אני מרכיב את המחשבים שלי לבד, לכן האחריות על הרכיבים היא מול היצרן ולא מול החנות. אני חושב שמוצרים גנריים כמו ספקי כוח זולים, מוצרים סיניים ואולי גם המארז שקנית שאין להם ממש ייבוא מסודר ואבא ואמא האחריות תהיה בהתאם, החנות היא זו שתחליף את המוצר ולא היצרן\יבואן.
אני לא מצדיק אותם אבל כדאי לנסות להבין מה קורה מאחורי הקלעים כדי לא להתעצבן לחינם.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #22 

לפחות הרוב פה חושבים כמוני שKSP זה *** של מקום ולא צריך להתקרב לשם רק במקרי חרום חח. (Y)
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #23 

לא יודע מה איתכם, קונה מהם כמה שנים (יצא לי לקנות מסניפי : תל אביב, חיפה, קריות ועכשיו טבריה) עד עכשיו 0 תקלות בשרות

לגבי הדיונים על "יבואן" בKSP וממי הם מביאים
זה חדש לכם שהם בעצמם מייבאים כמעט הכל? הם יבואן מקביל/אפור של רוב הדברים שהם מוכרים

boroadi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

עדכון

שליחה #24 

שלחתי מייל שמודבק בו הפוסט שפרסמתי כאן. חזר אלי בחור בשם ניר שהתנצל, ואמר לי שיפתרו את הבעיה במהירות. אתמול כבר המחשב היה מוכן לאחר שהוחלף הלוח אם.
אני עדיין מצטער שזה היה צריך להגיע לרמה כזאת של עצבים רק כדי לקבל מוצר עובד, אבל לפחות הכל הסתדר

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

(Y)

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #26 

firebird כתב:ראיתם על איזה מגילת עצמאות אתם חותמים שאתם קונים משם מוצר?

אני קונה משם אך ורק ברזלים ובברזלים אני מתכוון למארזים בלבד ובטח ובטח לא לשום חומרה אחרת
...
רכשתי פעם מארז, אחרי שבוע של שימוש הכפתור של הכיבוי נשבר.
המזל הגדול הוא שרכשתי בזיגזג - במקום הם פתחו מארז חדש והחליפו לי את הפאנל של המארז שלי.

אין סיכוי KSP/ אייבורי היו פועלים בצורה הזאת.
כמובן שהם היו מאשימים אותי בנזק.

אז בקיצור - בשביל המקרה הבודד הזה שווה לשלם הפרש לא כל כך גדול
www.zigzag2000.co.il

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #27 

KSP מאוד לא נעימים , גם אם אתה מצליח בסופו של דבר לקבל החלפה או תיקון , דואגים להתיש אותך ולהלחם בך על כל דבר. אמנם לא רכשתי דבר מזיגזג בשנים האחרונות אך בעבר תמיד השירות היה אדיב ומפתיע (עבור ישראלי) לטובה.

hadarvisa
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #28 

לפני שבוע קניתי בסניף בשלום בתל אביב POPCORN A300 ובמהלך הקנייה התייעצתי עם המוכר על מספר דברים.
אני רוצה להגיד לכם - חובבנות כזאת וחוסר בקיאות בסיסית בטכנולוגיה פשוט מביך!!!
מעבר לכך שהמתנתי יותר מ- 20 דקות ??!? למוצר משום שהמסנאי לא היה בקיא במיקום המוצרים במחסן תוך כדי שהוא מגדף את הקודם שלו בטענה שהוא האחראי על הבלאגן במחסן.
למזלי המוצר עובד ואני מחזיק אצבעות שלא אאלץ להפעיל את האחריות.
אמנם זוהי הפעם הראשונה שאני קונה ברשת אך אני יכול להגיד בוודאות שלא ארצה להיתקרב לשם בעתיד.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #29 

המוכרים שם לא מבינים מה הם מוכרים באמת זה בדיחה.
אני לא מתכוון לכל המוכרים אני מתכוון לחלקם
וכל פעם אני בשוק עד כמה הם NOOBS
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #30 

לא ברור לי העליהום החוזר הזה נגד KSP. אולי נפלתי על סניף מוצלח, אבל מעולם לא היתה לי בעיה של שירות ולצורך העניין כבר יצא יותר מפעם אחת שהחליפו לי רכיב במקום. אי אפשר לצפות שבכל מקרה יתקנו מיד ויחליפו ללא בדיקה, ומה אם מדובר בבעיית תוכנה?

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1952
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 152 פעמים

שליחה #31 

לאבא שלי היתה בעיית שירות רצינית איתם, התכחשו לאחריות לאיזה מארז של דיסק קשיח או משהו. אני עוד לא נאלצתי לממש אחריות מעולם, אבל היתה לי חוויה אחרת רעה שם.
רכשתי זוג אוזניות. עוד בסניף עצמו פתחתי את האריזה (בזהירות, לא קרעתי אותה) וראיתי שהאוזניות הן לא מהסוג שחשבתי (לא ניתן היה להבין בדיוק מהאריזה והמוכר לא ידע לענות לי כששאלתי). ביקשתי להחליף לסוג אחר. לא הסכימו בהתחלה ובסוף הסכימו רק בתמורה לתשלום 5% קנס מעלות המוצר.
באופן כללי התחושה שלי תמיד ב KSP (סניף חיפה) היתה שהם מרגישים שהם עושים לך טובה שהם מוכרים לך. התחושה הזאת היתה בכל פעם שנכנסתי לשם, בין אם ליוויתי חבר שרכש משהו או שרכשתי בעצמי. המדיניות שלי כיום היא שאני רוכש שם רק רכיבים קטנים יחסית שקשה יהיה לי למצוא במקום אחר.

לצערי, האופציות בצפון כיום הצטמצמו ל KSP ואייבורי.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #32 

הפתרון הינו אייבורי ,השירות 10 מניסיון רב :D 8)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #33 

לדעתי איבורי לא טובים יותר מ KSP בנושא השירות - מנסיון אישי ונסיון של חברים.
בסך הכל אני חושב שזה מאוד תלוי בעובד שנתקלת מולו ובסניף שהולכים אליו.

חוץ מזה כמו שרשמו פה הרבה,
צריך לקחת בחשבון שהשירות לא תמיד יהיה טוב כשמחפשים לקנות בזול.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #34 

hadarvisa כתב:לפני שבוע קניתי בסניף בשלום בתל אביב POPCORN A300 ובמהלך הקנייה התייעצתי עם המוכר על מספר דברים.
אני רוצה להגיד לכם - חובבנות כזאת וחוסר בקיאות בסיסית בטכנולוגיה פשוט מביך!!!
מעבר לכך שהמתנתי יותר מ- 20 דקות ??!? למוצר משום שהמסנאי לא היה בקיא במיקום המוצרים במחסן תוך כדי שהוא מגדף את הקודם שלו בטענה שהוא האחראי על הבלאגן במחסן.
למזלי המוצר עובד ואני מחזיק אצבעות שלא אאלץ להפעיל את האחריות.
אמנם זוהי הפעם הראשונה שאני קונה ברשת אך אני יכול להגיד בוודאות שלא ארצה להיתקרב לשם בעתיד.
...
גם אני משתדל שלא לרכוש משם אבל במקרה של סטרימר - הם היחידים שמייבאים את הפופקורן
ולכן נאלצתי לרכוש מהם בתקווה שלא אצטרך לממש אחריות אבל ...

בועזון
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #35 

אני קונה כבר שנים בסניף KSP ברמת אביב. מלבד נציג שירות שהיה שם שנים, והיה טיפוס מאוד לא נעים (אבל הוחלף לפני כמה זמן במישהו נחמד), לא נתקלתי מעולם בבעיית מימוש אחריות. הם אכן מבקשים לקחת לבדיקה, וכל פעם קיבלתי חדש (פעם אחת זה היה דיסק קשיח, עוד פעם עם קורא כרטיסים).

אני אפילו שולח לשם חברים. המחיר זול, לעיתים משמעותית מהמתחרים.

קיצר - לא רשת מושלמת ויש מקום לשיפור (בעיקר בתחום גיוס נציגי השירות), אבל לדעתי עושה את העבודה.

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #36 

אני לא חושב שהעניין שייך לksp אישית , אני חושב שזו רמת תודעת השירות בארץ , לא קשור למחיר הקנייה או הרשת.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #37 

בועזון כתב:אני קונה כבר שנים בסניף KSP ברמת אביב. מלבד נציג שירות שהיה שם שנים, והיה טיפוס מאוד לא נעים (אבל הוחלף לפני כמה זמן במישהו נחמד), לא נתקלתי מעולם בבעיית מימוש אחריות. הם אכן מבקשים לקחת לבדיקה, וכל פעם קיבלתי חדש (פעם אחת זה היה דיסק קשיח, עוד פעם עם קורא כרטיסים).

אני אפילו שולח לשם חברים. המחיר זול, לעיתים משמעותית מהמתחרים.

קיצר - לא רשת מושלמת ויש מקום לשיפור (בעיקר בתחום גיוס נציגי השירות), אבל לדעתי עושה את העבודה.
...

המנהל החדש שהגיע אלכם לסניף רמת אביב , היה לפני זה מנהל הסניף ברמת השרון.
אכן כמו שציינת הוא "נחמד" ( קוראים לו אלי ) ולדעתי הוא אף הרבה מעבר לזה - הוא שירת אותי בנאמנות בסניף רמת השרון וגילה גם בקיאות מקצועית רבה. האמת שבהתחלה הי לי ניסיון מר בסניף דיזינגוף אבל השניןם הטובות בסניף רמת השרון השכיחו לי את אותו זכרון מר.
לא מבין מה פתאום עוד פעם מתקיפים את הרשת הזאת - פעם אסור היה לכתוב את שמה המפורש בפורום הזה.

ישנה מין תחושה שרוב התלונות מוצדקות כי אנו מצפים לשירות מכסימלי ואידאלי אך לא ראלי, אך ישנן כאן כאלו שמעצימים אותן ומוציאים אותן מהפרופורציה.
גם ברשתות אחרות כמו באג ושקם לפעמים ישנה קשיחות מעצבנת ולא לא לדבר על האחרות הגרועות יותר - כמו אייבורי למשל שדפקו את בני בזמנו ברכישת מחשב שולחני.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”