חווית קנייה שלילית מאוד ב-KSP
שלום לכולם,
לפני כחודש קניתי מחשב נייח חדש ב-KSP. לאחר כשבועיים של נסיונות לגרום לאודיו לעבוד, הבנתי מפורומים שונים שכנראה ולוח האם תקול. לאחר שיחה עם שירות לקוחות נאמר לי לגשת לסניף בדיזינגוף בו קניתי את המחשב ולתת אותו לשירות התיקון במקום. בהגעתי למקום נאמר לי כי אין טכנאי ועלי לחכות עד 14 ימי עסקים ואף יותר(להזכירכם כי החגים באים עלינו לטובה). לתומי חשבתי שכלקוח שקיבל מוצר חדש!!! תקול, פשוט יחליפו את הלוח אם. בסניף עצמו נתקלתי באטימות מוחלטת.
לאחר שיחה נוספת לשירות לקוחות נאמר לי, במלים יפות האמנם, זאת בעיה שלך ותחכה. לאחר שלא קיבלתי את התשובה נאמר לי תקרא את החוזה אחריות שעליו חתמת. בשלב זה הם כבר הצליחו להוציא אותי משלוותי והסברתי לו שלא ילמד אותי משפטים,הפעם כבר בתקיפות. לצערי הנציג ניר לא הסכים להעביר אותי לאחראי בשום אופן. בסוף השיחה נאמר לי הסבירו לך יפה בסניף ואני הסברתי לך יפה ואז ניתק.
כנראה שבקשתי לקבל מוצר חדש שעובד הייתה מוגזמת, ותקוותי שיתקנו אותו הייתה חלומות באספמיה.
אני ב-KSP כבר לא אקנה, ואני מקווה שכל מי שיקרא את הפוסט הזה לא יקנה גם.
שבוע נעים,
עדי
לפני כחודש קניתי מחשב נייח חדש ב-KSP. לאחר כשבועיים של נסיונות לגרום לאודיו לעבוד, הבנתי מפורומים שונים שכנראה ולוח האם תקול. לאחר שיחה עם שירות לקוחות נאמר לי לגשת לסניף בדיזינגוף בו קניתי את המחשב ולתת אותו לשירות התיקון במקום. בהגעתי למקום נאמר לי כי אין טכנאי ועלי לחכות עד 14 ימי עסקים ואף יותר(להזכירכם כי החגים באים עלינו לטובה). לתומי חשבתי שכלקוח שקיבל מוצר חדש!!! תקול, פשוט יחליפו את הלוח אם. בסניף עצמו נתקלתי באטימות מוחלטת.
לאחר שיחה נוספת לשירות לקוחות נאמר לי, במלים יפות האמנם, זאת בעיה שלך ותחכה. לאחר שלא קיבלתי את התשובה נאמר לי תקרא את החוזה אחריות שעליו חתמת. בשלב זה הם כבר הצליחו להוציא אותי משלוותי והסברתי לו שלא ילמד אותי משפטים,הפעם כבר בתקיפות. לצערי הנציג ניר לא הסכים להעביר אותי לאחראי בשום אופן. בסוף השיחה נאמר לי הסבירו לך יפה בסניף ואני הסברתי לך יפה ואז ניתק.
כנראה שבקשתי לקבל מוצר חדש שעובד הייתה מוגזמת, ותקוותי שיתקנו אותו הייתה חלומות באספמיה.
אני ב-KSP כבר לא אקנה, ואני מקווה שכל מי שיקרא את הפוסט הזה לא יקנה גם.
שבוע נעים,
עדי
לא שאני נמנה עם מעריצי הרשת המדוברת, אבל לדעתי די הגיוני מה שהם ביקשו.
לא ניתן לצפות מהם להחליט להחליף על המקום את לוח האם בגלל שבכמה פורומים באינטרנט האבחון שניתן לך היה שהרכיב תקול.
הם ירצו לבדוק את הלוח בעצמם, ואני מהמר שאם גם הם היו רואים שהוא תקול, הוא היה מוחלף לך.
באופן אישי, לא נתקלתי עד היום בחנות מחשבים שבדקה לי על המקום רכיב תקול, תמיד נתבקשתי להשאיר את החלק במקום לבדיקת מעבדה.
לגבי פרק הזמן שיש לחכות, ייתכן ו- 14 יום זה מעט ארוך, אך יכול להיות שהזמן שתחכה בפועל יהיה גם מהיר מזה.
אין מה לעשות, חלקי מחשב מתקלקלים, גם אם הם חדשים, ואין הרבה מה לעשות חוץ מלחכות בסבלנות, לא שווה את העצבים שלך.
לא ניתן לצפות מהם להחליט להחליף על המקום את לוח האם בגלל שבכמה פורומים באינטרנט האבחון שניתן לך היה שהרכיב תקול.
הם ירצו לבדוק את הלוח בעצמם, ואני מהמר שאם גם הם היו רואים שהוא תקול, הוא היה מוחלף לך.
באופן אישי, לא נתקלתי עד היום בחנות מחשבים שבדקה לי על המקום רכיב תקול, תמיד נתבקשתי להשאיר את החלק במקום לבדיקת מעבדה.
לגבי פרק הזמן שיש לחכות, ייתכן ו- 14 יום זה מעט ארוך, אך יכול להיות שהזמן שתחכה בפועל יהיה גם מהיר מזה.
אין מה לעשות, חלקי מחשב מתקלקלים, גם אם הם חדשים, ואין הרבה מה לעשות חוץ מלחכות בסבלנות, לא שווה את העצבים שלך.
גם אני בד"כ משלם קצת יותר בשביל השירות .
בכל מקרה 14 יום זה אולי רשום בחוזה אבל זה לא מקובל בד"כ בתחום המחשבים , המקסימום שאני יודע עליו זה 4-5 יום .
בגלל זה אני רוכש מ-זיג זאג מחשבים (יש עוד כמה טובות) - שם גם אם המחשב יעלה באש - השירות יהיה מקצועי ואמין.
אמינות היא מצרך יקר בימינו ולכן אני משלם עוד 5-10 אחוז יותר אבל ישן בשקט.
אם ההפרש היה 30 אחוז ומעלה אז הייתה סיבה לשקול מחדש.
בכל מקרה 14 יום זה אולי רשום בחוזה אבל זה לא מקובל בד"כ בתחום המחשבים , המקסימום שאני יודע עליו זה 4-5 יום .
בגלל זה אני רוכש מ-זיג זאג מחשבים (יש עוד כמה טובות) - שם גם אם המחשב יעלה באש - השירות יהיה מקצועי ואמין.
אמינות היא מצרך יקר בימינו ולכן אני משלם עוד 5-10 אחוז יותר אבל ישן בשקט.
אם ההפרש היה 30 אחוז ומעלה אז הייתה סיבה לשקול מחדש.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אני מתכנן לקנות ב-KSP אילת 2 מכשירים סמסונג גלקסי S2 בעוד שבועיים ,
השרשור הנ"ל מראה לי שלא כדאי ....

מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
תבדוק, האם יש דרך לקבל שירות, במידת הצורך, במעבדות של יבואן, ללא ksp. לדוגמא, למחשבים ניידים ksp לא נותנים שירות בכלל, אלא מפנים למעבדות של יבואנים, להם יש שירות די טוב לדעתי.yuria כתב:אני מתכנן לקנות ב-KSP אילת 2 מכשירים סמסונג גלקסי S2 בעוד שבועיים ,
...
לא מזמן התקלקל דיסק קשיח אצלי במשרד. הדיסק נרכש ב-ksp. פניתי אליהם, נאמר לי שצריך להגיע למעבדה וכד'. אז במקום זה פתחתי קריאה באתר של seagate. עשיתי את כל מה שנדרש באתר, ובסופו של דבר שלחתי את הדיסק בדואר רשום לנק איסוף בממן (מחסנים ליד שדה תעופה). כעבור שבוע וחצי הגיע אלי שליח DHL עם דיסק מתוקן, מאותו דגם. המשלוח שלי דיסק עלה לי 16.5 ש"ח, וזה כל הסיפור.
במקרה כזה השרות לא ניתן ע"י KSP (בתקווה שלא תצטרך להשתמש באחריות) אלא ע"י היבואן הרשמי סקיילקס היבואן של סמסונג בארץ הקודש .yuria כתב:אני מתכנן לקנות ב-KSP אילת 2 מכשירים סמסונג גלקסי S2 בעוד שבועיים ,
...
בכל מקרה אני לשמחתי לא נפלתי אף פעם ברשת הזאת ואני די מרצה ואני קונה אצלהם לא מעט (בתקווה שלא ישתנה טפו טפו טפו חמסה חמסה מלח מיים) אני לקוח ותיק שלהם מסביבות 2003 .
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
מבדיקה איתם יש להם במלאי רק בצבע לבןNetstat כתב:במקרה כזה השרות לא ניתן ע"י KSP (בתקווה שלא תצטרך להשתמש באחריות) אלא ע"י היבואן הרשמי סקיילקס היבואן של סמסונג בארץ הקודש .yuria כתב:אני מתכנן לקנות ב-KSP אילת 2 מכשירים סמסונג גלקסי S2 בעוד שבועיים ,
...
בכל מקרה אני לשמחתי לא נפלתי אף פעם ברשת הזאת ואני די מרצה ואני קונה אצלהם לא מעט (בתקווה שלא ישתנה טפו טפו טפו חמסה חמסה מלח מיים) אני לקוח ותיק שלהם מסביבות 2003 ....
והשירות הינו בכל הארץ במעבדות KSP .
החסכון של 17% מע"מ עם שירות שמוטל בספק לא משתלם
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני דווקא קונה אצלם שנים ולא היו לי איתם בעיות אף פעם והם בד"כ הכי זולים.
אני חושב שעניין ההמתנה הוא בגלל הנסיבות וגם מעיין כסת"ח. היעדר טכנאי באותו רגע והחגים הקרבים עלולים לגרום לעיקוב הבדיקה והתיקון - אין מה לעשות.
ואני מניח שהתקופת ההמתנה של 14 יום היא בגדר "עד 14 יום" או דבר דומה כי בד"כ זה לוקח הרבה פחות אבל בגלל בלת"מים לוקחים מרווח בטחון שלא יבואו בטענות.
מחשבים נייחים בהרכבה (ולא מחשבי מותג) הם בעייתיים מבחינת תיקון ואחריות בגלל שזה באחריות החנות ולא היצרן, לא כל חנות יכולה להרשות לעצמה לתת מחשב חלופי לתקופת התיקון או להחליף בחדש במקום (במקרה הזה, חנות בהיקף של KSP לדעתי כן יכולה להרשות לעצמה אבל זה כבר עניין של מדיניות)
אם למשל היית פונה ליבואן או ליצרן לוח האם אולי היית מקבל מענה אחר שהיה מרצה אותך (ואולי כדאי עדיין לנסות).
לגביי קנייה של מכשירים ניידים וסלולרים, האחריות היא לא של החנות אז אין בעיה - אפשר לקנות בראש שקט.
לגביי התיקון של המסך שצויין כאן - גם זה לא באחריות החנות אלא נשלח לחברה או למעבדה מורשית לבדיקה ותיקון (ובמקרים מסויימים גם נשלח למעבדה בחו"ל, כמו שמתבצע עם דיסקים קשיחים לרוב) ולחנות אין שליטה על זמן ההמתנה.
אני חושב שעניין ההמתנה הוא בגלל הנסיבות וגם מעיין כסת"ח. היעדר טכנאי באותו רגע והחגים הקרבים עלולים לגרום לעיקוב הבדיקה והתיקון - אין מה לעשות.
ואני מניח שהתקופת ההמתנה של 14 יום היא בגדר "עד 14 יום" או דבר דומה כי בד"כ זה לוקח הרבה פחות אבל בגלל בלת"מים לוקחים מרווח בטחון שלא יבואו בטענות.
מחשבים נייחים בהרכבה (ולא מחשבי מותג) הם בעייתיים מבחינת תיקון ואחריות בגלל שזה באחריות החנות ולא היצרן, לא כל חנות יכולה להרשות לעצמה לתת מחשב חלופי לתקופת התיקון או להחליף בחדש במקום (במקרה הזה, חנות בהיקף של KSP לדעתי כן יכולה להרשות לעצמה אבל זה כבר עניין של מדיניות)
אם למשל היית פונה ליבואן או ליצרן לוח האם אולי היית מקבל מענה אחר שהיה מרצה אותך (ואולי כדאי עדיין לנסות).
לגביי קנייה של מכשירים ניידים וסלולרים, האחריות היא לא של החנות אז אין בעיה - אפשר לקנות בראש שקט.
לגביי התיקון של המסך שצויין כאן - גם זה לא באחריות החנות אלא נשלח לחברה או למעבדה מורשית לבדיקה ותיקון (ובמקרים מסויימים גם נשלח למעבדה בחו"ל, כמו שמתבצע עם דיסקים קשיחים לרוב) ולחנות אין שליטה על זמן ההמתנה.
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני מאוכזב מהשירות של KSP מאוד
אני בהזדמנות אשתף את הסיפור שלי+ תיעוד של שירות רע שצילמתי בוידאו. בסניף רעננה.
אני לא נכנס לשם בחיים שלי יותר חח אני מעדיף לשלוח תכלב שלי שיקנה שם xD
אני בהזדמנות אשתף את הסיפור שלי+ תיעוד של שירות רע שצילמתי בוידאו. בסניף רעננה.
אני לא נכנס לשם בחיים שלי יותר חח אני מעדיף לשלוח תכלב שלי שיקנה שם xD
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חברים זול עולה יקר, לא יודע אם שמתם לב על כמה דברים אתם חותמים שם. זו הדרך של הרשתות הזולות. ברגע שחתמתם נגמר הסיפור. שום דבר לא יעזור לכם. זה שבסה"כ הרכיבים תקינים ולכן לא צריך אחריות זה סבבה
harari - כמה פעמים נאלצת להפעיל אחריות?
לא האמנתי איזה התעללות הם העבירו אותי בגלל מארז חיצוני לHDD.
זוועה
harari - כמה פעמים נאלצת להפעיל אחריות?
לא האמנתי איזה התעללות הם העבירו אותי בגלל מארז חיצוני לHDD.
זוועה
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
חברת KSP היא הזולה בארץ על זה אין עוררין ואני שמעתי, ממספר מקורות באופן ישיר, על חווית שירות גרועה ביותר.
יש לי כמה חברים שפשוט ויתרו על תיקון הכונן הקשיח שלהם בגלל שהצליחו להתיש אותם.
לדעתי, וזו רק דעה, לחברת KSP יש אינטרס לא לתקן חלק מהמוצרים למרות שבתאוריה מה אכפת להם הם הרי מעבירים ליבואן הכל...
אני חושב שיש להם הסכם כלשהו מול היבואן או מול היצרן עצמו שאם הם ממשים אחריות על פחות מ-% מסוים מהרכישות שלהם הם מקבלים בונוס או הנחה כלשהי או שבכלל הם לא רוכשים אחריות, בשביל מחיר נמוך ואז כל תיקון זה עליהם...
כשאני הגעתי ל-KSP בדיזינגוף להחזיר מוצר שלא נפתח מעולם בוצעה בי חקירה צולבת...
ממש הרגשתי באותו רגע שדיווחתי על רצוני שאני אויב המדינה.
היחס של המוכר השתנה והוא ראה בי קודם כל כשקרן ואח"כ לקוח...
למרות כל מה שנאמר, כולם בסוף יסתכלו על המחיר האחרון ורובנו מוכנים לספוג את החוויה השלילית בשביל הכסף...
אני החלטתי בשביל מוצרים חשובים שאני צריך לאורך זמן והאחריות חשובה, אני לא רוכש שם.
יש לי כמה חברים שפשוט ויתרו על תיקון הכונן הקשיח שלהם בגלל שהצליחו להתיש אותם.
לדעתי, וזו רק דעה, לחברת KSP יש אינטרס לא לתקן חלק מהמוצרים למרות שבתאוריה מה אכפת להם הם הרי מעבירים ליבואן הכל...
אני חושב שיש להם הסכם כלשהו מול היבואן או מול היצרן עצמו שאם הם ממשים אחריות על פחות מ-% מסוים מהרכישות שלהם הם מקבלים בונוס או הנחה כלשהי או שבכלל הם לא רוכשים אחריות, בשביל מחיר נמוך ואז כל תיקון זה עליהם...
כשאני הגעתי ל-KSP בדיזינגוף להחזיר מוצר שלא נפתח מעולם בוצעה בי חקירה צולבת...
ממש הרגשתי באותו רגע שדיווחתי על רצוני שאני אויב המדינה.
היחס של המוכר השתנה והוא ראה בי קודם כל כשקרן ואח"כ לקוח...
למרות כל מה שנאמר, כולם בסוף יסתכלו על המחיר האחרון ורובנו מוכנים לספוג את החוויה השלילית בשביל הכסף...
אני החלטתי בשביל מוצרים חשובים שאני צריך לאורך זמן והאחריות חשובה, אני לא רוכש שם.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ראיתם על איזה מגילת עצמאות אתם חותמים שאתם קונים משם מוצר?
אני קונה משם אך ורק ברזלים ובברזלים אני מתכוון למארזים בלבד ובטח ובטח לא לשום חומרה אחרת
אני קונה משם אך ורק ברזלים ובברזלים אני מתכוון למארזים בלבד ובטח ובטח לא לשום חומרה אחרת
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
אני רוכש מ KSP סניף נתניה רכיבים שונים (לא רכשתי שםאף פעם מחשב נייח) ב 8 השנים האחרונות.
תמיד קיבלתי יחס הולם. תמיד הוחלפו או תוקנו רכיבים באחריות, ועוד לא קרה שיצאתי מאוכזב מהשרות.
יתכן שיש הבדל בשירות בסניפים אחרים.
לא הייתי מצפה שיחליפו לי לוח אם תקול מיידית וללא בדיקה. לגבי 14 יום, זה באמת נשמע כמו פרק זמן ארוך.
להערכתי הבדיקה וההחלפה יהיו מהירים יותר מפרק הזמן המקסימלי.
תמיד קיבלתי יחס הולם. תמיד הוחלפו או תוקנו רכיבים באחריות, ועוד לא קרה שיצאתי מאוכזב מהשרות.
יתכן שיש הבדל בשירות בסניפים אחרים.
לא הייתי מצפה שיחליפו לי לוח אם תקול מיידית וללא בדיקה. לגבי 14 יום, זה באמת נשמע כמו פרק זמן ארוך.
להערכתי הבדיקה וההחלפה יהיו מהירים יותר מפרק הזמן המקסימלי.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
למה אתה חושב שKSP מוכרים טלפונים שיובאו ע"י היבואן הרשמי של סמסונג?Netstat כתב:במקרה כזה השרות לא ניתן ע"י KSP (בתקווה שלא תצטרך להשתמש באחריות) אלא ע"י היבואן הרשמי סקיילקס היבואן של סמסונג בארץ הקודש .yuria כתב:אני מתכנן לקנות ב-KSP אילת 2 מכשירים סמסונג גלקסי S2 בעוד שבועיים ,
......