מנחת הספק... או RCA ADAPTER כפרה אאוט למגבר סטריאו
שלום רב לכולם.
קראתי פעם בפורום שקיים מוצר לרכב שנקרא מנחת הספק שיכול לשמש רסיברים ללא PRE-OUT כמו ה-ONKYO 608 שלי בכדי לשרשר לרמקולים הקדמיים מגבר וינטאג'.
ראיתי צילומים של המוצר אבל ממש לא הבנתי איך לעז**ל אני מחבר אליו את הרמקולים הקדמיים ואיך הרסיבר שלי יידע שמחובר אליו מגבר נוסף, ויידע כמובן לא "לעבוד" בזמן שאני שומע תקליט?? בקיצור אני מעוניין לקנות את המוצר ואני חייב לדעת איך מחברים אותו, והאם כמובן מישהו התנסה ויכול לתת רשמים.
מקווה לתשובתכם המקצועית. תודה רבה.
קראתי פעם בפורום שקיים מוצר לרכב שנקרא מנחת הספק שיכול לשמש רסיברים ללא PRE-OUT כמו ה-ONKYO 608 שלי בכדי לשרשר לרמקולים הקדמיים מגבר וינטאג'.
ראיתי צילומים של המוצר אבל ממש לא הבנתי איך לעז**ל אני מחבר אליו את הרמקולים הקדמיים ואיך הרסיבר שלי יידע שמחובר אליו מגבר נוסף, ויידע כמובן לא "לעבוד" בזמן שאני שומע תקליט?? בקיצור אני מעוניין לקנות את המוצר ואני חייב לדעת איך מחברים אותו, והאם כמובן מישהו התנסה ויכול לתת רשמים.
מקווה לתשובתכם המקצועית. תודה רבה.
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
יש מכשיר אשר יכול לקבל בכניסה speaker level ולהוציא line level
לזה אתה מתכון?
לזה אתה מתכון?
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
נשמע כאילו הקופסא הזאת זה פשוט מגבר. יהיה יותר פשוט אם תסביר מה אתה רוצה לעשות במקום לשאול מה המכשיר הלא ידוע הזה עושה..
Tankpopper , אני חושב שהסברתי בהודעה הראשונה די ברור מה אני מעוניין להשיג
אבל אני אסביר שוב.
לרסיבר אונקיו 608 שלי אין יציאות PRE-OUT וקראתי פה בפורום איפה שהוא שהמכשיר הקטן הזה יכול ליצור בעצם את אותו האפקט ולאפשר לי לחבר מגבר סטריאו לרסיבר. זהו מכשיר קטן עם בורר ווליום שבצידו האחד ישנם חוטים לרמקול ובצידו השני כבלי RCA. הבנתי שאת כבלי הרמקול אני מחבר ברסיבר ואת ה-RCA למגבר בכניסת AUX. אבל איפה אני מחבר את הרמקולים הקדמיים?? כמו כן רציתי לדעת אם מישהו השתמש בפתרון הנ"ל ויכול לחוות את דעתו.
תודה. ארז.
לרסיבר אונקיו 608 שלי אין יציאות PRE-OUT וקראתי פה בפורום איפה שהוא שהמכשיר הקטן הזה יכול ליצור בעצם את אותו האפקט ולאפשר לי לחבר מגבר סטריאו לרסיבר. זהו מכשיר קטן עם בורר ווליום שבצידו האחד ישנם חוטים לרמקול ובצידו השני כבלי RCA. הבנתי שאת כבלי הרמקול אני מחבר ברסיבר ואת ה-RCA למגבר בכניסת AUX. אבל איפה אני מחבר את הרמקולים הקדמיים?? כמו כן רציתי לדעת אם מישהו השתמש בפתרון הנ"ל ויכול לחוות את דעתו.
תודה. ארז.
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

נשמע לי הזוי, מסוכן ומיותר.. למה לא להשתמש בREC OUT ישירות מהפרה של הרסיבר? להרבה רסיברים אין יציאת pre out אבל REC OUT כמעט תמיד יש ולמיטב ידיעתי (ויכול מאוד להיות שאני טועה פה כי לא ניסיתי את זה..) אין ממש הבדל בין REC OUT לPRE OUT.
וממה שאני מבין אתה רוצה לחבר את הרסיבר קולנוע ביתי שלך למגבר סטריאו חיצוני על מנת ליצור מערכת אחת שמריצה גם סרטים בק"ב וגם מוזיקה דרך המגבר החיצוני.. זה יכול כמובן לעבוד, אבל רסיבר קולנוע ביתי מכיל קדם מגבר שסביר להניח לא באמת מתאים למוזיקה ועל כן אל תצפה לתוצאה מבריקה במיוחד..
וממה שאני מבין אתה רוצה לחבר את הרסיבר קולנוע ביתי שלך למגבר סטריאו חיצוני על מנת ליצור מערכת אחת שמריצה גם סרטים בק"ב וגם מוזיקה דרך המגבר החיצוני.. זה יכול כמובן לעבוד, אבל רסיבר קולנוע ביתי מכיל קדם מגבר שסביר להניח לא באמת מתאים למוזיקה ועל כן אל תצפה לתוצאה מבריקה במיוחד..
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

העפתי מבט על המכשיר שלך עכשיו.. יש לו יציאת ZONE TWO שלדעתי יכולה לשמש כPRE OUT (אבל תוודא את זה כי קולנוע ביתי זה ממש לא תחום ההבנה שלי..)
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
בדוק אילו חיבורים מופיעים לשמאלו של חיבור הסאב. האם ישנם חיבורים העונים לשם Zone 2 Line Out?
אם אין\לא עובד, האם לשמאלו של זה קיים VCR\DVR OUT ?
אלו אמורים לספק יצאה מהפרה-אמפ, שוב אינני מבטיח. ייתכן ומדובר בדגם אחר.
[img2=550x219]http://farm9.staticflickr.com/8447/7929 ... e97d_b.jpg[/img2]
אם אין\לא עובד, האם לשמאלו של זה קיים VCR\DVR OUT ?
אלו אמורים לספק יצאה מהפרה-אמפ, שוב אינני מבטיח. ייתכן ומדובר בדגם אחר.
[img2=550x219]http://farm9.staticflickr.com/8447/7929 ... e97d_b.jpg[/img2]
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
בודאי שכן, רק אל תצפה לשמוע אף תדר מעל 120hz.rick090 כתב:אוקיי, שאלה נוספת: יש לי ברסיבר רק PRE-OUT לסאב, הסאב שלי אקטיבי, משמע הוא בעל הגברה משלו ויש לו כניסות לרמקולים. אני יכול לחבר מגבר סטריאו לסאב ולהשתמש בו כקדם מגבר לרסיבר?
תודה. ארז....
ואחרי שצחקנו...
יציאת ה preout לסאב היא רק של התדרים הנמוכים.
ודבר נוסף, לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה לעשות בכלל??!?!?!?!?!?!.
אז תתארגן על הסיפור בכדי לקבל עזרה...
tomyeshuah , אכן הצילום שפירסמת הוא של הרסיבר שלי ואכן יש לי VCR OUT. אני יכול להשתמש ביציאות האלו כ-PRE-OUT רגיל ולשרשר מגבר סטריאו?
תודה.
Form78HiFi, תביט בשרשור הזה, אולי זה יבהיר מה אני רוצה לעשות. תודה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
תודה.
Form78HiFi, תביט בשרשור הזה, אולי זה יבהיר מה אני רוצה לעשות. תודה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
- tomyeshuah
- חבר ותיק

זאת הייתה ההנחה שלי. רוב הסיכויים שכן. בדוק אם אכן מדובר ביציאות פרה-אמפ ודווח כאן.rick090 כתב:tomyeshuah , אכן הצילום שפירסמת הוא של הרסיבר שלי ואכן יש לי VCR OUT. אני יכול להשתמש ביציאות האלו כ-PRE-OUT רגיל ולשרשר מגבר סטריאו?
תודה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=...
באיזה רסיבר \ מגבר סטריאו מדובר?
- tomyeshuah
- חבר ותיק

לא יותר פשוט להתאים זוג רמקולים קדמיים להרמן קרדון מאשר להשתמש באלו ממערכת הקולנוע הביתי?
באילו רמקולים מדובר?
באילו רמקולים מדובר?
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

ה430 הוא לא מגבר.. הוא רסיבר, אני לא בטוח בכלל שיש לי חיבור ישיר למגבר (POWER IN).. וגם אם כן, אני ממש לא מבין מה אתה רוצה להשיג פה.. כלומר, אני כן מבין אבל אני לא מבין בשביל מה זה טוב.. תן לכל מכשיר לעבוד בפני עצמו.
לדעתי עדיף לחבר כל אחד בנפרד עם סוויץ' שיחליף בניהם (אל מול הרמקולים). כאשר אתה בקולנוע ביתי האונקיו יזין את הכל וכאשר את שומע בסטריאו - לחיצה על הסוויץ' - והופ הרמקולים הקדמיים ינותבו להרמן קרדון.. נשמע לי הרבה יותר זול והרבה פחות מסוכן.. והכי חשוב, סביר שזה ישמע הרבה יותר טוב.
רק תזכיר לנו, אם איזה רמקולים קדמיים אתה הולך לעבוד? וסתם שיהיה ברור למה אני שואל.. תחושת הבטן שלי היא שאתה מתכנן לשמוע מוזיקה בווליום גבוהה (סתם תחושה...) ושהרמקולים הקדמיים שלך הם מודרניים ולא מאוד נצילים (סתם עוד תחושה) מה שיצביע על שילוב רע עם הHK דל הוואטים (יחסית). אבל שוב.. סתם תחושת בטן...
לדעתי עדיף לחבר כל אחד בנפרד עם סוויץ' שיחליף בניהם (אל מול הרמקולים). כאשר אתה בקולנוע ביתי האונקיו יזין את הכל וכאשר את שומע בסטריאו - לחיצה על הסוויץ' - והופ הרמקולים הקדמיים ינותבו להרמן קרדון.. נשמע לי הרבה יותר זול והרבה פחות מסוכן.. והכי חשוב, סביר שזה ישמע הרבה יותר טוב.
רק תזכיר לנו, אם איזה רמקולים קדמיים אתה הולך לעבוד? וסתם שיהיה ברור למה אני שואל.. תחושת הבטן שלי היא שאתה מתכנן לשמוע מוזיקה בווליום גבוהה (סתם תחושה...) ושהרמקולים הקדמיים שלך הם מודרניים ולא מאוד נצילים (סתם עוד תחושה) מה שיצביע על שילוב רע עם הHK דל הוואטים (יחסית). אבל שוב.. סתם תחושת בטן...
הרמקולים שלי הם של POLK AUDIO מדגם RTI A5 רצפתיים. שמעתי שממתג רמקולים כזה הוא די מסוכן לכן רציתי ללכת על האופציה של PRE-OUT אך מכיוון שאין לי כזה ברסיבר חשבתי על הקומבינה הנ"ל שנאמר בשרשור שאליו נתתי לינק, שזה עובד טוב. ממש לא בא לי על עוד זוג רמקולים בסלון.
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

הם די נצילים ככה שהHK אמור להסתדר איתם יפה מאוד.. ובכל זאת כל הסיפור נראה לי מיותר משהו וממתג יעשה לך חיים קלים בהרבה. אבל זו רק דעתי..
- tomyeshuah
- חבר ותיק

http://www.ebay.co.uk/itm/Radio-Shack-4 ... 4d03ee7983
תצטרך לחבר הפוך כיוון שהמוצר המדובר הוא בורר זוגות רמקולים למגבר בודד. אין הבדל בתפעול.
תצטרך לחבר הפוך כיוון שהמוצר המדובר הוא בורר זוגות רמקולים למגבר בודד. אין הבדל בתפעול.