שלום,
יש לי טלפון 3G ישן מדגם Samsung SGH-L760.
מדובר על דגם בן 3 או 4 שנים עוד לפני שהסמארטפונים נכנסו לשוק.
עד היום טענתי לילדה טוקמן, אבל עקב הורדת המחירים קניתי סים של הוט-מובייל.
עכשיו אני רואה שפעלתי בפזיזות: ראיתי שכתוב באתר 3G והנחתי שזה מספיק. לא התעמקתי בתדרים וכל זה.
בהתחלה הסים לא עבד. עכשיו קראתי משהו בפורום ובעקבות זה שיניתי את הרשת ל UMTS ופתאום הוט-מובייל עבד.
אבל כתוב שזה קולט מרשת 3G בלבד.
מישהו יכול להסביר לי ממש בקצרה מה יש לי ומה אין ?
מה המשמעות של קליטה מ 3G בלבד והאם התדרים 2100/850 שראיתי בפורום נתמכים ?
בתודה גיל
שאלה לגבי רשת UMTS בטלפון לשימוש עם הוט-מובייל
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
להוט מובייל יש 3G (דור שלישי) בלבד בתדרים 850 ו-2100.
לטלפון שלך יש תמיכה בדור שלישי רק בתדר 2100, והוא לא תומך ב-850.
לכן, כשאין קליטה בתדר 2100, לא תהיה קליטה כלל ותראה על תצוגת הטלפון חיווי של "אין קליטה".
בשטח פתוח בד"כ יש קליטה מצויינת של 2100. בתוך בניינים, בעיקר בממ"דים, ובאזורים מאותגרים טופוגרפית תדר 850 הוא בעל יכולת חדירה טובה יותר ואת תדר 2100 יהיה קשה יותר לקלוט.
לכן, כשאין קליטה בתדר 2100, לא תהיה קליטה כלל ותראה על תצוגת הטלפון חיווי של "אין קליטה".
בשטח פתוח בד"כ יש קליטה מצויינת של 2100. בתוך בניינים, בעיקר בממ"דים, ובאזורים מאותגרים טופוגרפית תדר 850 הוא בעל יכולת חדירה טובה יותר ואת תדר 2100 יהיה קשה יותר לקלוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה. אז נראה לי שאני אשאר עם זה. הילדה שלי צריכה את זה רק בשביל שיחות קצרות אם יש עיכוב בבי"ס.pixies כתב:להוט מובייל יש 3G (דור שלישי) בלבד בתדרים 850 ו-2100.
בשטח פתוח בד"כ יש קליטה מצויינת של 2100. בתוך בניינים, בעיקר בממ"דים, ובאזורים מאותגרים טופוגרפית תדר 850 הוא בעל יכולת חדירה טובה יותר ואת תדר 2100 יהיה קשה יותר לקלוט....
זה שטח פתוח.