שרות לקוחות גרוע מחסני חשמל -אלקטרה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
רבין פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברי הפורום שלום
קניתי מקרר שארפ במחסני חשמל. בפרסום הופיע שלמקרר עשר שנות אחריות על מערכת הקרור.
בתעודת האחריות מופיע שהאחריות היא רק לשבע שנים. למרות פניותינו לא קיבלנו תעודה מתוקנת.
לפני כמה חודשים המקרר התקלקל והתחיל להרעיש ולהקפיא את כל מה שנמצא בתא הקרור.
פנינו לקבל שרות מהחברה שנותנת שרות מטעם מחסני חשמל.
למרות שהמקרר באחריות, הם דרשו דמי ביקור גבוהים בסך 250 ₪!
הטכנאי שהגיע אמר שצריך להחליף מאוורר במקפיא וגבה עוד 650 ₪.
למרות זאת התקלה לא חלפה והמוצרים בתא הקירור קופאים כל הזמן.
כל יום אנחנו משליכים לאשפה מוצרי מזון שהתקלקלו עקב קירור יתר.
פנינו שוב לחברה, שלחו עוד פעם את אותו טכנאי, והוא אומר שהמקרר "תקין".
ושוב הדבר חזר על עצמו גם בפעם השלישית .
בררתי אצל טכנאי ותיק בעל ניסיון רב, הוא אומר שהבעיה מוכרת ושנפלתי "חזק"...
לדבריו, אין חלקי חילוף למקררים האלו בשוק, וה"טכנאים" שבאים אלי הם לא יותר מנהגי מוניות שלא מבינים כלום במקרר. הם באים לקחת את דמי הביקור שאני משלם בתמימות.
לדבריו, החברה לא יכולה להודות בכישלונה שאין לה צוות טכנאים מקצועי וחלקי חילוף מתאימים, לכן הם מתישים את הלקוחות עד שימאס להם....
והכל לאחר אין ספור פניות לשרות לקוחות - מחסני חשמל -אלקטרה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תרשה לי להיות סקפטי.
בא אדם, נרשם לאתר. יש לו 4 הודעות וכולן קשורות לאלקטרה והשירות ה"גרוע" שלהם.
גם בפוסט הזה, כשמדובר, לכאורה, במקרר של שארפ, כל הדגש הוא על אלקטרה (שהם מחזיקים באחוזים של מחסני חשמל) ודאגת יפה מאוד לציין את זה, למרות שזה החלק השולי בסיפור. מילא היית פונה ליבואן של שאפר (ראלקו).

אם באמת יש לך בעיה, אנא צור עימי קשר בפרטי עם פרטי הקשר שלך ואני אדאג שמישהו בכיר מאלקטרה יעזור לך.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

רבין פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

מרטין שלום

ראשית תודה על הרצון לעזור

שנית , התלונה הקודמת שלי טופלה כראוי וציינתי זאת בתגובה עם הערכה לסמנכ''ל אלקטרה .

לגבי הפנייה הנוכחית נתבקשתי ע''י חבר לעבודה לפרסמה והיא מופנית למחסני חשמל מקבוצת אלקטרה
נערך לאחרונה על ידי רבין ב 03/09/2012 18:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #4 

אבל לא הבנתי את הקשר לאלקטרה (מלבד העובדה שאתה מנסה להדגיש שהם הבעלים של מחסני חשמל). המקרר, אם הוא באחריות ולא מטופל כראוי, רצוי לפנות ליבואן שהוא ראלקו.

החבר שלך, פנה אליהם?
About.me

רבין פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תגובת החבר

היבואן הוא י' שלום ופנינו אליו אין ספור פעמים ואין מענה מצידו .

ולכן חזרנו למוכר שבמקרה הזה הם מחסני חשמל מקבוצת אלקטרה שגם שם אין התייחסות רצינית לעניין

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #6 

המחיר של יבוא פרללי?
About.me

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #7 

זה שראפ זה לא....

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #8 

הפרטים הועברו לאלקטרה והנושא בטיפול.
תעדכן אם לא וגם אם כן.
About.me

רבין פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

מרטין שלום

תודה על העזרה והסיוע

לגבי היבוא הפרללי אני באמת מתפלא על חברה כמחסני חשמל-אלקטרה שעוסקת עם כאלה יבואנים .

אגב מחסני חשמל מופיעים באתר של אלקטרה כאגף בחברת אלקטרה

http://www.electra-consumer.co.il/activ ... warehouses

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1238
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #10 

b2k כתב:זה שראפ זה לא....
...
גם שארפ זה לא מציאה גדולה, לפחות מבחינת ההרגשה הראשונית.

סיפור אמיתי מלפני כמה חודשים:
נקנה מקרר שארפ וחובר על ידי המובילים.
הוזמן טכנאי כי החברה מחייבת הזמנת טכנאי.
הטכנאי הגיע אחרי מספר ימים, דבר ראשון שעשה זה ניתק את מגן הברקים הישן שהיה מחובר למקרר, חיבר את שלו ואמר שאין אחריות לאלקטרוניקה ללא מגן הברקים של החברה וזה עולה 250 שקלים.
דרך אגב, זה גם כתוב בחוברת אחריות (לא בטוח שזה חוקי).

דבר שני, שצריך לשלם 1400 שקלים עבור אחריות כוללת למקרר, כי למקרר אחריות רק למערכת הקירור.
כמובן, שלא היתה ברירה ושולמו רק 250 שקלים, בגלל האיומים שלו לאחריות (והכתוב בתעודת האחריות).
בקשר ל-1400 שקלים, לא קיבל, כי בכל זאת מערכת הקירור באחריות ל-7 שנים ואם פלסטיק ישבר תמיד אפשר לקנות חדש.

אני מקווה שבנוגע לתיקונים הם יותר טובים.

onyx2
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 467
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #11 

HT-Assaf כתב:
b2k כתב:זה שראפ זה לא....
...
גם שארפ זה לא מציאה גדולה, לפחות מבחינת ההרגשה הראשונית.

סיפור אמיתי מלפני כמה חודשים:
נקנה מקרר שארפ וחובר על ידי המובילים.
הוזמן טכנאי כי החברה מחייבת הזמנת טכנאי.
הטכנאי הגיע אחרי מספר ימים, דבר ראשון שעשה זה ניתק את מגן הברקים הישן שהיה מחובר למקרר, חיבר את שלו ואמר שאין אחריות לאלקטרוניקה ללא מגן הברקים של החברה וזה עולה 250 שקלים.
דרך אגב, זה גם כתוב בחוברת אחריות (לא בטוח שזה חוקי).

דבר שני, שצריך לשלם 1400 שקלים עבור אחריות כוללת למקרר, כי למקרר אחריות רק למערכת הקירור.
כמובן, שלא היתה ברירה ושולמו רק 250 שקלים, בגלל האיומים שלו לאחריות (והכתוב בתעודת האחריות).
בקשר ל-1400 שקלים, לא קיבל, כי בכל זאת מערכת הקירור באחריות ל-7 שנים ואם פלסטיק ישבר תמיד אפשר לקנות חדש.

אני מקווה שבנוגע לתיקונים הם יותר טובים.
...
כנראה שגם פה מדובר בייבוא פרללי ולא ביבואן הרשמי (ראלקו).
אני קניתי מקרר שארפ לפני כ 4 חודשים ולא הייתי צריך לשלם שום דבר לטכנאי, ולא הציעו לי לקנות שום מגן ברקים או סוג של וודו אחר...
אחריות ל 7 שנים - 1 מלאה + 6 למערכת הקירור ללא תשלום נוסף. הטענות שלך בנוגע להתקנה צריכות להיות מופנות ליבואן הספציפי ולא לשארפ.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

אני רוצה לראות אם מישהו יחייב אותי לקנות מגן ברקים מהיבואן או בכלל כדי לקבל אחריות למוצר חשמלי.
נראה לי שזה לא חוקי בכלל לדרוש דבר כזה, ואם זה חוקי (ואני בספק גדול) ולא נאמר במעמד הקניה של המוצר שזה התנאי לקבלת אחריות, שהחנות תספק את הדבר הזה ואם לא... שיקחו את המכשיר החשמלי שנקנה מהם וידחפו אותו.

אחותי קנתה מכונת כביסה ומדיח כלים בוש.
הטכנאי שהגיע ניסה לדחוף לי 2 מגיני ברקים נגד קלקול... (שלא לדבר שהמוצרים האלה עושים רעש ברשת החשמל לדברים אחרים.... עם המנוע שלהם...)
אמרתי לו אם אתה נותן בחינם, אני לוקח. אמר אין חינם. זה יכול להתקלקל בלי מגן ברקים... אמרתי לו יש אחריות 5 שנים. אם יתקלקל יש אחריות. לא היה לו מה להגיד...

מקררים, מדיחים, ומכונות כביסה עבדו פה 10 שנים בלי מגן ברקים, ופתאום היבואן מצא רווח ענק על מגן הברקים שהוא מנסה לדחוף אותו לכל רוכש מוצר.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #13 

ממתי יש 5 שנים אחריות לבוש?

דבר שני במקרה הזה הטכנאים מחברה חיצונית.
הרווח על מגיני הברקים לא הולך ליבואן... רק לטכנאי /מתקין.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

טלHD כתב:ממתי יש 5 שנים אחריות לבוש?

דבר שני במקרה הזה הטכנאים מחברה חיצונית.
הרווח על מגיני הברקים לא הולך ליבואן... רק לטכנאי /מתקין.
...
אולי אני טועה בזיכרון ויש 3 שנים במקום 5... אבל הנושא זה לא מספר השנים...

מחסני_חשמל
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #15 

רבין כתב:חברי הפורום שלום
קניתי מקרר שארפ במחסני חשמל. בפרסום הופיע שלמקרר עשר שנות אחריות על מערכת הקרור.
בתעודת האחריות מופיע שהאחריות היא רק לשבע שנים. למרות פניותינו לא קיבלנו תעודה מתוקנת.
לפני כמה חודשים המקרר התקלקל והתחיל להרעיש ולהקפיא את כל מה שנמצא בתא הקרור.
פנינו לקבל שרות מהחברה שנותנת שרות מטעם מחסני חשמל.
למרות שהמקרר באחריות, הם דרשו דמי ביקור גבוהים בסך 250 ₪!
הטכנאי שהגיע אמר שצריך להחליף מאוורר במקפיא וגבה עוד 650 ₪.
למרות זאת התקלה לא חלפה והמוצרים בתא הקירור קופאים כל הזמן.
כל יום אנחנו משליכים לאשפה מוצרי מזון שהתקלקלו עקב קירור יתר.
פנינו שוב לחברה, שלחו עוד פעם את אותו טכנאי, והוא אומר שהמקרר "תקין".
ושוב הדבר חזר על עצמו גם בפעם השלישית .
בררתי אצל טכנאי ותיק בעל ניסיון רב, הוא אומר שהבעיה מוכרת ושנפלתי "חזק"...
לדבריו, אין חלקי חילוף למקררים האלו בשוק, וה"טכנאים" שבאים אלי הם לא יותר מנהגי מוניות שלא מבינים כלום במקרר. הם באים לקחת את דמי הביקור שאני משלם בתמימות.
לדבריו, החברה לא יכולה להודות בכישלונה שאין לה צוות טכנאים מקצועי וחלקי חילוף מתאימים, לכן הם מתישים את הלקוחות עד שימאס להם....
והכל לאחר אין ספור פניות לשרות לקוחות - מחסני חשמל -אלקטרה
...

רבין שלום רב,
בהמשך לשיחתנו ומבדיקה מול הנתונים הקיימים במערכת ומול היבואן, יש לציין כי מדובר על מקרר שנרכש במרץ 2009 לפני כשלוש וחצי שנים ואשר פעל בביתך ללא תקלות במהלך 3 השנים הראשונות.
מבלי לבדוק את הדברים ובהסתמך על דבריך בלבד, אושר מול היבואן כי יוענקו לך תנאי האחריות ל-10 שנים (1 שנת אחריות מלאה + 9 שנים אחריות מוגבלת).
לעניין נושא תיקון המקרר מול היבואן – כאמור, מסגרת האחריות כוללת שנת אחריות ראשונה מלאה + 9 שנים אחריות מוגבלת. האחריות המוגבלת חלה על חלקים מסויימים במקרר אשר המאוורר אינו ביניהם ואינה מכסה את התשלום עבור ביקורי טכנאים. על כן, התשלום אשר התבקש עבור הביקור ועבור החלק אשר הוחלף הינו במסגרת האחריות.
כמו כן, מבירור מול היבואן עולה כי לא קיים כל מחסור בחלקי חילוף לדגם המקרר שברשותך, וכמובן שאין לנו או ליבואן אחריות על דבריו של טכנאי פרטי אשר הוזמן על ידך שלא מטעם היבואן.
בכל אופן וכדי שפנייתך תטופל בצורה מלאה, פרטייך הועברו ליבואן ולחברת השירות כוח ישורון לצורך תיאום שירות והמשך טיפול בנושא.
במידה ותצטרך סיוע נוסף, אתה מוזמן ליצור איתי קשר במס' הטלפון שמסרתי לך ואשמח לעמוד לרשותך,

זהר
מחסני חשמל

aa1234
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #16 

שלום!
אני קניתי לפני שלושה שבועות מכונת כביסה ממחסני חשמל צומת בילו ואני פשוט מזועזעת משירות הלקוחות שלהם
גם אני צריכה לרדוף אחריהם ולעשות אין ספור טלפונים (במידה והם מחליטים לענות לשיחהבכלל) וגם לדברי אחראי מחלקת השירות יניב אני השקרנית ואני זאת שלא עושה נכון את העבודה שלהם זה פשוט אבסורד כל העניין.
" הנציגים באגף שירות לקוחות טלפוני של מחסני חשמל עברו הכשרה קפדנית, והם בעלי תודעת שירות גבוהה. הם מקדישים את כל הזמן שדרוש לכל לקוח, ולא ממהרים לסיים את השיחה איתו. הם מתייחסים לכל אחד בסבלנות וברגישות, ומחוייבים לתת לו שירות עד שיהיה מרוצה. היחס האישי והקשוב הוא שעושה את מספר הטלפון של מחסני חשמל לסמל של איכות. "
זה מה שכתוב באתר שלהם אבל כל הניסוח הזה שואף לאפס (האמת כבר גלש למינוס מבחינתי) אם אחראי מחלקת השירות מרשה לעצמו לדבר איך שבא לו ולהגיד לי "זה מה יש ביייייייי " ולנתק לי את השיחה זה לא שירות זה זלזול בלקוחות
ואני יגיש תלונה לכל מי שצריך ויעשה הכל אבל לא ישתוק לדיבור נגוע וזלזול כזה מצדכם.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”