מחפש טכנאי אמין לתיקון רסיבר
היי חברים
הרסיבר שלי מושבת עקב תקלה (אונקיו 809) ואני מחפש טכנאי , הרסיבר כבר היה בטופ אודיו וההצעה לתיקונו
לטעמי מוגזמת מאוד (כנראה מכיוון שלא קניתי אותו דרכם).
אני מחפש טכנאי שמתעסק ברסיברים באיזור הצפון (אם הוא בחיפה , עוד יותר טוב) שייתן לי חוות דעת נוספת והצעת מחיר לתיקון , אם מישהו מכיר ויכול להמליץ אני אשמח לשמוע.
תודה מראש
הרסיבר שלי מושבת עקב תקלה (אונקיו 809) ואני מחפש טכנאי , הרסיבר כבר היה בטופ אודיו וההצעה לתיקונו
לטעמי מוגזמת מאוד (כנראה מכיוון שלא קניתי אותו דרכם).
אני מחפש טכנאי שמתעסק ברסיברים באיזור הצפון (אם הוא בחיפה , עוד יותר טוב) שייתן לי חוות דעת נוספת והצעת מחיר לתיקון , אם מישהו מכיר ויכול להמליץ אני אשמח לשמוע.
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי אוריאל ב 03/09/2012 17:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
התקלה ברסיבר , זה אני יכול להגיד לך ב100%.
לפני זמן מה גנבו לנו את ההארקה מהבניין ולאחר נפילת מתח הרסיבר לא נדלק יותר.במעבדה של טופ אודיו סיווגו את התקלה כבעיה בלוח המחשב (מונח זהה ללוח אם במחשבים) אך הם אומרים שיתכן כי עוד רכיבים ניזוקו ומכיוון שאי אפשר להדליק את הרסיבר הם לא יכולים לדעת בוודאות . הצעת המחיר שלהם לתיקון היא 4000 ש"ח בערך עבור התיקון.
לגבי טרייד אין / שדרוגים אלו אינן אופציות מכיוון שהמכשיר לא נקנה בארץ.
לפני זמן מה גנבו לנו את ההארקה מהבניין ולאחר נפילת מתח הרסיבר לא נדלק יותר.במעבדה של טופ אודיו סיווגו את התקלה כבעיה בלוח המחשב (מונח זהה ללוח אם במחשבים) אך הם אומרים שיתכן כי עוד רכיבים ניזוקו ומכיוון שאי אפשר להדליק את הרסיבר הם לא יכולים לדעת בוודאות . הצעת המחיר שלהם לתיקון היא 4000 ש"ח בערך עבור התיקון.
לגבי טרייד אין / שדרוגים אלו אינן אופציות מכיוון שהמכשיר לא נקנה בארץ.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
ידידי מצער לשמוע שיש תקלה ב 809 .. לדעתי המחיר הזוי ובכוונה . וזה בגלל שרכשת מחו״ל . כביכול טופ אודיו שידועה ב ״תמחור הוגן״ מנצלת את המצב שלך כדי להרתיע את אותם אלו שחושבים לייבא בעצמם.
בכל מיקרה מקווה שתמצא פתרון לתקלה ובמהרה
בהצלחה
בכל מיקרה מקווה שתמצא פתרון לתקלה ובמהרה
בהצלחה
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
החברות בארץ פשוט חוגגות על הצרכן שמנסה לחסוך ע"י קנייה מחו"ל .אוריאל כתב:התקלה ברסיבר , זה אני יכול להגיד לך ב100%.
לגבי טרייד אין / שדרוגים אלו אינן אופציות מכיוון שהמכשיר לא נקנה בארץ....
האם יש לך אחריות מחו"ל
אולי שווה לשלוח לתיקון בחו"ל ותשלם רק על המשלוחים במידה ויש לך אחריות מחו"ל.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
הרצתי חיפוש ברשת וזה מה שמצאתי :
https://sites.google.com/site/dudulab/onkyo929repair
וגם זה:
http://www.linn.co.il/
אני לא מכיר אותם אבל .. שווה בדיקה .
https://sites.google.com/site/dudulab/onkyo929repair
וגם זה:
http://www.linn.co.il/
אני לא מכיר אותם אבל .. שווה בדיקה .
מצטער לשמוע שהם אפילו לא מוכנים לבדוק אותו - קצת מוזר .
בכל מקרה אני לא מכיר את טופ אודיו (חוץ מהפרסומים באתר) אבל אם יש צורך להחליף את הלוח הראשי (התחתון )
זה אומר שצריך לפרק חצי מהרסיבר וזה גורר כמה דברים:
1. המון זמן
2. גם לאחר החלפת הלוח הראשי - אולי עוד כרטיס נשרף - הם לוקחים מקדם בטחון
תוסיף לזה את העובדה שלא רכשת מהם והנה הגעת למחיר הזוי .
אגב - גם אני הזמנתי מחו"ל בחצי המחיר מאשר בארץ ומימוש האחריות במידה ואצטרך יעלה לי במחיר המשלוח.
בכל מקרה אני לא מכיר את טופ אודיו (חוץ מהפרסומים באתר) אבל אם יש צורך להחליף את הלוח הראשי (התחתון )
1. המון זמן
אגב - גם אני הזמנתי מחו"ל בחצי המחיר מאשר בארץ ומימוש האחריות במידה ואצטרך יעלה לי במחיר המשלוח.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
הכוונה לעלות משלוח הלוך וחזור ?movieman כתב:מצטער לשמוע שהם אפילו לא מוכנים לבדוק אותו - קצת מוזר .
1. המון זמן
אגב - גם אני הזמנתי מחו"ל בחצי המחיר מאשר בארץ ומימוש האחריות במידה ואצטרך יעלה לי במחיר המשלוח....
אין אפשרות לרכוש ביטוח בינלאומי בזמן הרכישה?
אני סוטה קצת מנושא השרשור ,האם ישנה בעיה כשלהיא בכיוון תחנות רדיו בשידורי FM עם רסיבר אונקיו
שנקנה בארה"ב .
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015