ברשותי מגבר ישן (אבל מעולה,חברת מרנץ) אשר אין לו חיבור לרשת האינטרנט.
הקמתי מערכת שמע בגינה ,וכל מה שאני מעוניין לעשות הוא להשמיע תחנות רדיו
אינטרנטיות דרך האייפון שברשותי ולשמוע ברמקולים של הגינה שמחוברים למגבר.
האם קיים מתאם הכולל אפלקציה אשר תמיר פקודות דרך האינטרנט לפקודות IR
להגברת או המנחת המגבר והשמעת תחנות רדיו או כל תקיה מוסיקה שנמצאת אצלי ברשת?
לא כל כך ברור לי למה אתה צריך להתעסק עם IR. אתה צריך לחבר מחשב (שכמובן מחובר לרשת) למגבר ואז תוכל לשלוט על המחשב דרך הטלפון ולעשות מה שאתה רוצה ע"י שימוש בתוכנות כמו squeezebox או כל נגן אחר שיש לו אפיקציה של שלט.
לדעתי, AppleTV הוא הפיתרון הנוח ביותר לשליטה מהאיפון. AirPlay שלהם זה פשוט גדול לדברים כאלה + אפשרות שליטה מלאה גם על התוכן. כל זה בפחות משליש מחירוה של מחשב.
לגבי ה- squeezebox: אתה מתקין squeezebox סרבר ונגן שיודע להתממשק איתו כמו Softsqueeze
iעל הטלפון אתה מתקין mysqueezebox (אתה יכול לקרוא על זה פה )
ובסיכומו של עניין - הנגן מנגן את התוכן שיש על שסרבר (שתכלס נמצא על אותו מחשב...) והטלפון שולט על הנגן
ד"א: ל mysqueezebox יש גם שליטה על הווליום
לגבי הדלקה וכיבוי של המגבר in a nutshell - את זה ניתן לעשות בעזרת ir emitter ותוכנה כמו event ghost - אבל זה כבר סיפור אחר.
אני מסכים לגבי זה ש Apple TV זה פתרון זול שיכול להתאים לצרכים שלך - אבל לא בטוח שיכול לתמוך בהדלקה וכיבוי של המגבר
אילן ,
האם אין בעיה עם מתאמי הבלוטוס במרחקים גדולים?
כפי שכתבתי בתחילת הפוסט ,המטרה לשבת בגינה ולשלוט על מערכת
שנמצאת בתוך הבית (מיקום המגבר הוא במרחק של כ-20 מטר ובתוך מיבנה סגור)
האם תיהיה לי בעיה בתצורה כזו?
אם אתה מחפש פתרון עובד OOTB, נקי, במחיר סביר (סביב 400 ש"ח), לך על APPLE TV, בעזרת Airplay.
בהנחה שיש לך רשת אלחוטית בבית, פשוט חבר את ש ATV למגבר בעזרת כבל אופטי, וזהו.
כמובן של ATV יש יכולות מעבר להזרמת אודיו בלבד.
אופציה נוספת, לאפל יש מכשיר חמוד שנקרא Airport Express, שלמעשה הוא ראוטר לכל דבר, עם יציאת אודיו, זה יכול להיות אפשרות נוספת, מחיר זהה.
אם תרצה לראות תצוגת תכלית של שניהם בשמחה.
אלון.
ראשית תודה רבה לכל המגיבים...
אני כיום משתמש עם הפתרון של AssafLots (תודה לך) כאשר ויתרתי על השליטה על המגבר (הוא דלוק ומכוון כל הזמן ואין טעם לגעת בזה).
שאלתי האם ישנם עוד נגנים טובים שניתן להתקין אותם על מחשב ולשלוט בהם דרך האייפון ? (כמו הsqueezebox)