ה-HTPC שלי (מחשבי המדיה של חברי הפורום)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
spon83 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 995
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 108 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם

אני שוקל לאחרונה להרכיב מחשב מדיה חדש (כעת נייד בן שלוש מבצע את העבודה בקושי).

חשבתי לפתוח שרשור שבו חברי הפורום יוכלו לפרסם תמונות, מפרטים ושימושים (תוכנות פורמטים וכו) .

שרשור שמטרתו שיתוף מנסיון על המערכות שבשימושכם השוטף.

מה גם שזה יעזור לי ולאחרים לגבש דעה כלפי חומרה, תוכנות front end כמו xbmc למשל וכו.

אני מקווה שתשתפו איתי פעולה

(Y)

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

בוקר טוב
כבעל Acer revo 3610 מזה שנתיים אני מאוד גאה בו. עובד בשקט, ולא רואים אותו יותר מדי.....
כאשר אתה מדבר על HTPC כדי שתגדיר גם מה אתה רוצה שיהיה
אם זה רק מיועד להקרנה אזי מחשב כמו שלי ורבים אחרים מצויינים. אם מדובר גם על משחקים לך על I3 ומעלה....

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #3 

יש לי HTPC ללא שום חלקים נעים. אין בו מאווררים כלשהם - לא במחשב ולא בספק, והמערכת מותקנת על דיסק SSD. צריכת החשמל אפסית והמחשב עובד 24x7. כשמשתמשים בו לגלישה הוא שקט לחלוטין. כשמשתמשים בו לצפיה בסרטים הדיסקים המכאניים מתחילים לפעול, אבל כמובן שלא ניתן לשמוע אותם בגלל הרעש של הסרט.

גם המחיר היה נמוך מאוד (במיוחד לפני הוספת ה-SSD, ועוד 1GB זכרון). פרטים נוספים כאן. בסה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב ולא רואה סיבה להוציא יותר כסף עבור HTPC. הוא מריץ Windows 8 ואת כל הסרטים חלק, וזה למרות שהמעבד שלו הוא אטום מיושן עם ליבה בודדת. כנראה שכרטיס מסך עם האצת חומרה, דיסק SSD וכמות מספקת של זכרון משמעותיים יותר מהמעבד.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 574 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #4 

לי יש מחשב אקסטרימר אולטרא מזה יותר משנה וחצי ואני מרוצה ממנו עד הגג, כרגע מריץ ווינדוס 7 עם XBMC לצפייה בתכנים...
עובד 24X7 ואני לא שומע אותו, חלק זז אחד והוא מאוורר מהצד שפולט את האוויר החם ממעבד האטום... צריכת חשמל אפסית... תענוג
מכיל בתוכו כונן קשיח של WD 160 ג"ב עלה לי גרושים לפי ההצפה בתאילנד (Y)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”