אחרי SHURE E2C ואטימוטיק HF2 מחפש סט חדש
-
holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אז קצת סיפור רקע.
הSHURE שימשו אותי מ2007 עד 2010. היתה להם אחלה איכות בניה וצליל עמוק ונעים אבל תמיד הפריע לי החוסר פרוט שלהם וכל הצלילים הגבוהים נשמעו בצורה מעורפלת קצת.
לפני שנתיים בערך הם הוחלפו לאטימוטיק HF2 שמאוד הרשימו אותי לטובה.
קצת פחות באסים אבל צליל הרבה יותר מאוזן, יותר מפורט ואוזניות שפשוט יותר כייף להקשיב להם.
חבל לי שגם האוזניות האלה הגיעו לסוף חייהם. הכבל מתחיל להיקרע בצד שמאל והגיע הזמן למצוא משהו חדש..
התקציב שלי כרגע הוא בערך 100-120 דולר והאוזניות שעומדות על הפרק הם:
SHURE 215 ששמעתי עליהם דברים טובים
KLIPSCH S4I
והWESTONE UM1 או הWESTONE 1 (מה ההבדל בניהם?)
שומע בעיקר רוק, רוק קלאסי ומוסיקה אלקטרונית. ואוהב אוזניות מדוייקות ומפורטות
לא רוצה אוזניות שיודעות לתת רק באס מפוצץ אבל יהיה נחמד לקצת פאנץ, אבל לא על חשבון משהו אחר.
מישהו פה יכול לתת המלצה?
אפשר גם אוזניות אחרות בתקציב דומה. הולך להזמין מB&H ביומיים הקרובים..
תודה רבה לעוזרים!
הSHURE שימשו אותי מ2007 עד 2010. היתה להם אחלה איכות בניה וצליל עמוק ונעים אבל תמיד הפריע לי החוסר פרוט שלהם וכל הצלילים הגבוהים נשמעו בצורה מעורפלת קצת.
לפני שנתיים בערך הם הוחלפו לאטימוטיק HF2 שמאוד הרשימו אותי לטובה.
קצת פחות באסים אבל צליל הרבה יותר מאוזן, יותר מפורט ואוזניות שפשוט יותר כייף להקשיב להם.
חבל לי שגם האוזניות האלה הגיעו לסוף חייהם. הכבל מתחיל להיקרע בצד שמאל והגיע הזמן למצוא משהו חדש..
התקציב שלי כרגע הוא בערך 100-120 דולר והאוזניות שעומדות על הפרק הם:
SHURE 215 ששמעתי עליהם דברים טובים
KLIPSCH S4I
והWESTONE UM1 או הWESTONE 1 (מה ההבדל בניהם?)
שומע בעיקר רוק, רוק קלאסי ומוסיקה אלקטרונית. ואוהב אוזניות מדוייקות ומפורטות
לא רוצה אוזניות שיודעות לתת רק באס מפוצץ אבל יהיה נחמד לקצת פאנץ, אבל לא על חשבון משהו אחר.
מישהו פה יכול לתת המלצה?
אפשר גם אוזניות אחרות בתקציב דומה. הולך להזמין מB&H ביומיים הקרובים..
תודה רבה לעוזרים!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
נתחיל שהגיע הזמן שתטפס במודלים, למשל לסדרה 3 של SHURE.
לגבי Westone, כדאי להתחיל מ-Westone 2 (שני דרייברים). ההבדל בין המודלים שציינת הוא שהסדרה הרגילה (1,2,3,4) היא בעצם היחידה הבסיסית עם מספר הדרייברים בעוד שיש להם מספר סדרות אחרות שמיועדות למוזיקאים או להתאמות אישיות לאוזן.
אני עם ה-Westone 4 כבר הרבה זמן (אחרי SHURE ואחרי Etymotic) וההבדל הוא דרמטי לטובת ה-Westone.
היה לי את ה-Westone 2 (נתתי אותם מתנה לחבר אחרי שעברתי ל-4) והם מצויינות (אם כי פחות מפורטות מה-4 כמובן).
לגבי Westone, כדאי להתחיל מ-Westone 2 (שני דרייברים). ההבדל בין המודלים שציינת הוא שהסדרה הרגילה (1,2,3,4) היא בעצם היחידה הבסיסית עם מספר הדרייברים בעוד שיש להם מספר סדרות אחרות שמיועדות למוזיקאים או להתאמות אישיות לאוזן.
אני עם ה-Westone 4 כבר הרבה זמן (אחרי SHURE ואחרי Etymotic) וההבדל הוא דרמטי לטובת ה-Westone.
היה לי את ה-Westone 2 (נתתי אותם מתנה לחבר אחרי שעברתי ל-4) והם מצויינות (אם כי פחות מפורטות מה-4 כמובן).
גם לי אותן אזניות הלכו...הכבל בחיבור למפצל נקרע בפנים ואין אפשרות לחבר ולהלחים...
גם כן שמתי לב שהדגם הזה חסר פירוט בתדרים מסויימים. גם באתר של SHURE ממליצים למי שחסר באס ופירוט לא לגעת בדגם הזה וללכת על ה-SE3
כרגע עם אזניות של סמסונג וגם כן בחיפוש אחר אזניות טובות
ה-WESTONE מאוד יקרות במיוחד הדגם UM2 ...על UM4 אין בכלל על מה לדבר.
עושה רושם שמחיר כניסה לאזניות טובות הוא ~200$
לא נראה לי שאחזור לאזניות SHURE במחיוד בגלל הכבל העבה והלא גמיש לאורך זמן
שעם הזמן גורם לשחיקה של המתכת בפנים וקריעת הגידים.
לאחר חיפושים באיביי צדו את עייני 3 הדגמים הללו:
Audio Technica ATH-CK90PROMK2
Klipsch Image X10
TDK BA200
שני האחרונים ניתן להשיג טיפה מתחת ל-200$
כאשר על ה-TDK יש ביקורות מעולות ומשווים אותן לWESTONE UM3!!! למרות שהן עם 2 דרייברים בלבד.
דרך אגב ה-TDK של היום זה לא אותה חברה שהכרנו. חברת המתמחה באודיו בארה"ב קנתה את שם המותג והשנה יצאה עם דגם הפרימיום הנ"ל שמקבל פידבקים מעולים.
[img2=550x426]http://ebay.dzone2.com/genhtml/source/h ... nPhoto.jpg[/img2]
גם כן שמתי לב שהדגם הזה חסר פירוט בתדרים מסויימים. גם באתר של SHURE ממליצים למי שחסר באס ופירוט לא לגעת בדגם הזה וללכת על ה-SE3
כרגע עם אזניות של סמסונג וגם כן בחיפוש אחר אזניות טובות
ה-WESTONE מאוד יקרות במיוחד הדגם UM2 ...על UM4 אין בכלל על מה לדבר.
עושה רושם שמחיר כניסה לאזניות טובות הוא ~200$
לא נראה לי שאחזור לאזניות SHURE במחיוד בגלל הכבל העבה והלא גמיש לאורך זמן
שעם הזמן גורם לשחיקה של המתכת בפנים וקריעת הגידים.
לאחר חיפושים באיביי צדו את עייני 3 הדגמים הללו:
Audio Technica ATH-CK90PROMK2
Klipsch Image X10
TDK BA200
שני האחרונים ניתן להשיג טיפה מתחת ל-200$
כאשר על ה-TDK יש ביקורות מעולות ומשווים אותן לWESTONE UM3!!! למרות שהן עם 2 דרייברים בלבד.
דרך אגב ה-TDK של היום זה לא אותה חברה שהכרנו. חברת המתמחה באודיו בארה"ב קנתה את שם המותג והשנה יצאה עם דגם הפרימיום הנ"ל שמקבל פידבקים מעולים.
[img2=550x426]http://ebay.dzone2.com/genhtml/source/h ... nPhoto.jpg[/img2]
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
head direct re-0 מאוזנות ומפורטות להפליא לתקציבן (80$).
היו הרבה יותר טובות מה shure e4c שהיו לי בזמנו (עלו כ1500 שקל חדשות).
המינוס זו איכות הבניה הסינית. היום, שנתיים אחרי הקניה יש לי בעיה בקונקטור אבל זה חמוצים לעומת התמורה של האוזניות האלו.
http://www.head-direct.com/Products/?act=detail&id=38
היו הרבה יותר טובות מה shure e4c שהיו לי בזמנו (עלו כ1500 שקל חדשות).
המינוס זו איכות הבניה הסינית. היום, שנתיים אחרי הקניה יש לי בעיה בקונקטור אבל זה חמוצים לעומת התמורה של האוזניות האלו.
http://www.head-direct.com/Products/?act=detail&id=38