Sage Client / Sage Placeshifter

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
guypick פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 622
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אפשר לשאול מה ההבדל ?
תאמת - אני יודע שאפשר לקרוא במדריכים אבל אין לי כוחות כל כך לקרוא

אני מחפש נשהו שיתחבר מרחוק (למשל מהעבודה בפס רחב מאוד) ל- SAGE בבית כדי לעבור על הלוח משדרים ולסמן הקלטות וכאלו דברים

אפשר על ההבדל בין שניהם בכמה משפטים ?

:מבולבל:

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

PLACESHIFTER נועד כדי לאפשר חיבור מרחוק (מכל מקום בעולם) לשרת ה-SAGETV שלך בבית. זה יעודו ויתרונו בכך שלא צריך להתקין אותו (מכיל מספר קבצים קטן ותופס מקום מינימאלי כך שאפשר להגיע אתו על DISKONKEY ולהפעילו בכל מחשב ללא התקנה).
אין צורך בקונפיגורציה....(אפילו את ה-IP של המחשב בבית יודע למצא לפי מספר ID של שרת ה-SAGETV בבית - אפילו IP משתנה).
רוחב פס תעבורת הנתונים בין השרת בבית לבין ה-PLACESHIFTER ניתנת לשליטה כך שגם בפס קטן יחסית ניתן לצפות בשידורים (כמובן ע"ח האיכות...).

ה-CLIENT משמש כתחנה ברשת הביתית - מאפשר קונפיגורציה ברמה הזהה ל-SAGETV (השרת) .

הבחירה מבחינתך די ברורה... :D

דרך אגב, אפילו ב-ADSL 750K ניתן לצפות בשידורי טלויזיה בעבודה - דרך השרת בבית....כמובן שהאיכות מזעזעת :wink:

אורן.

guypick פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 622
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אורן אין כמוך בתשובות המהירות והמדוייקות 8)

(עד כאן ההתחנפות ......)

עוד שאלונת :
יש לי SAGE עם רשיון
אני יכול להתקין גרסת נסיון ל- PLACESHIFTER ??
הוא מבקש ממני Locator ID מה זה ?
ואם יש לי כתובת IP כבועה בבית אבל ה- HTPC הוא ברשת הפנימית ולא מתחבר ישירות לאינטרנט אני יכול להתחבר אליו דרך כתובת ה- IP ?
(כמובן שהפעלתי את ה- SERVER בבית .......)

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

אתה צריך לרכוש רשיון ל-PLACE SHIFTER... :cry: לא מכיר גרסת נסיון...
(העניין הוא שהרשיון "נרשם" בשרת SAGETV ולא קשור ל-PLACESHIFTER עצמו. זאת אומרת שאם רכשת רשיון PLACESHIFTER אחד, אתה יכול להתחבר אל השרת מכל מקום בעולם ומכל תוכנת PLACESHIFTER אבל רק חיבור אחד בו זמנית. אם אתה רוצה בו זמנית להתחבר משני מקומות - אתה צריך שני רשיונות ב-שרת SAGETV בבית וכו'). דרך אגב, הרשיון זהה לרשיון ה-MVP (רשיון לאקסטנדר) - היות ויש לי MVP רכשתי בזמנו רשיון ל-MVP, ולשמחתי הרשיון תקף גם ל-PLACESHIFTER - כמובן לא בו זמנית...

Locator ID הוא המספר שניתן לשרת ה-SAGETV (ושונה בכל תוכנה בעולם). המספר הזה משודר ל-LOCATOR SERVER ב-SAGETV בעולם כדי למצא את השרת שלך בבית (את ה-IP שלו...) . החיבור אחרי כן מאובטח ע"י משתמש וסיסמה, כמובן...המספר נמצא תחת תפריט SETUP -> DETAILED SETUP

כמובן ששרת ה-SAGETV שלך צריך גישה לאינטרנט וכן צריך לפתוח איזה PORT שאני לא זוכר את מספרו כרגע.

אורן.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”