עשיתי משהו מטומטם וקניתי טלוויזיה שהציעו לי בחנות כי לא היה להם מה שרציתי
בקיצור
יציאות אודיו שיש לי זה לאוזניות רגילות ו-DIGITAL AUDIO RCA Cinch יציאה בודדת לא L/R
עכשיו כשאני מחבר כבל זכר בודד (כי זה מה שיש ב-digital audio out) שמתפצל לשני נקבות ואני מחבר את זה למערכת סטריאו AUX IN אני לא שומע דרך המערכת. שמע עדיין יוצא מהטלוויזיה. למה זה?
האם זה הורס את הטלוויזיה או את המערכת סטריאו אם אני מחבר אותם דרך היציאה של האוזניות?
תודה..
יציאת שמע דיגיטלית RCA בודדת
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כפי שכתבת - זו יציאה דיגיטלית (S/PDIF או קואקסיאלית) ולא זוג יציאות אנלוגיות (אדום / לבן, לערוצים ימין ושמאל).
בשביל להעביר מידע דרך מחבר ה RCA הזה אתה צריך להתחבר להתקן שיש לו כניסה דיגיטלית, ויודע לפענח את האות שהטלויזיה מוציאה (שיכול להיות סטריאו, אבל יכול להיות גם 5.1, תלוי בתוכן המשודר).
אתה יכול לחבר דרך יציאת האוזניות, רק תזכור שזה משתיק את הרמקולים של הטלויזיה (בשונה מיציאות אודיו "סטנדרטיות").
אפשרות אחרת היא להשתמש במפענח מהיציאה הדיגיטלית, דוגמת זה:
http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical ... 23204bd4f2
בשביל להעביר מידע דרך מחבר ה RCA הזה אתה צריך להתחבר להתקן שיש לו כניסה דיגיטלית, ויודע לפענח את האות שהטלויזיה מוציאה (שיכול להיות סטריאו, אבל יכול להיות גם 5.1, תלוי בתוכן המשודר).
אתה יכול לחבר דרך יציאת האוזניות, רק תזכור שזה משתיק את הרמקולים של הטלויזיה (בשונה מיציאות אודיו "סטנדרטיות").
אפשרות אחרת היא להשתמש במפענח מהיציאה הדיגיטלית, דוגמת זה:
http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical ... 23204bd4f2
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
למה שיהרוס משהו?
זה בדיוק אותו הדבר כמו חיבור אייפון או נגן נייד לרסיבר דרך יציאת האוזניות שלו.
היציאה לאוזניות בטלויזיה (בשונה מה Line Out) מוגברת וזה עלול להפחית מעט את איכות השמע (אם תחליש בטלויזיה ותגביר במגבר זה יהיה בסדר מנסיוני), אבל זה לא יהרוס שום דבר.
זה בדיוק אותו הדבר כמו חיבור אייפון או נגן נייד לרסיבר דרך יציאת האוזניות שלו.
היציאה לאוזניות בטלויזיה (בשונה מה Line Out) מוגברת וזה עלול להפחית מעט את איכות השמע (אם תחליש בטלויזיה ותגביר במגבר זה יהיה בסדר מנסיוני), אבל זה לא יהרוס שום דבר.