אהלן לכולם
אני רוצה להעביר את החיבור של YES מצד אחד של הקיר, אל הצד השני.
עכשיו אני לא רוצה לעשות את זה בצורה חיצונית, השאלה איך אני מעביר את זה דרך הקיר.
יש לי בצד השני חיבור טלפון ושתי שקעי חשמל... יש אפשרות להשחיל דרך התעלה של ה טלפון את החיבור של YES?
אני יודע שכל החיבורים מגיעים לארון חשמל אחד (גם ה YES וגם ה טלפון)
תודה.
השחלת כבל YES בקיר
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אתה הולך לחנות וקונה סטלבנד ( http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=h- ... 82=2437598 )
ומאתר את הצד השני של הצינור של כבל הטלפון שנמצא בצד השני כפי שאמרת, השלב הבא יהיה להשחיל את הסטלבנד בצנרת של
הטלפון (תפרק את הנקודת טלפון כדי שיהיה מעבר חופשי), כשיגיע הסטלבנג לצד השני, קשור את הכבל של YES ומשוך...
כדי שהדברים יהיו יפים, עדיף שתקנה גם מכסה פלסטיק שכולל יציאות TV + טלפון במקום המכסה של הטלפון בלבד שכנראה שיש לך היום.
אני מניח שמכאן והלאה זה דיי ברור.
ומאתר את הצד השני של הצינור של כבל הטלפון שנמצא בצד השני כפי שאמרת, השלב הבא יהיה להשחיל את הסטלבנד בצנרת של
הטלפון (תפרק את הנקודת טלפון כדי שיהיה מעבר חופשי), כשיגיע הסטלבנג לצד השני, קשור את הכבל של YES ומשוך...
כדי שהדברים יהיו יפים, עדיף שתקנה גם מכסה פלסטיק שכולל יציאות TV + טלפון במקום המכסה של הטלפון בלבד שכנראה שיש לך היום.
אני מניח שמכאן והלאה זה דיי ברור.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אכן כפי שהסבירו לך הדרך היעילה היא להשחיל כבל דרך ארון התקשורת, אומנם הקו יהיה ארוך אך אני מניח שלא תהיה בעיה ולא תצטרך מגבר קו...
אם השקע הוא מקביל לקיר, אפשר פשוט לקדוח חור, לכניס מגשר קצר ולסיים באביזר יפה חיצוני או שקוע (בשביל שקוע צריך לחצוב)...
אפשרות נוספת היא להשחיל כבל ישירות מארון התקשורת כי שם בטח נמצא המפצל של כבלים, לאותו חדר עם הטלפון, ככה אתה מרוויח עוד קו נוסף
בוא נגיד, כבל באורך 30 מטר יעלה לך כ180 ש"ח, סטלבנד כ80 ש"ח, שקע לווין 40 ש"ח, מחברי RG6 כ20 ש"ח, ספלייס 10 ש"ח, כשעת עבודה...
האמת זה בערך כמו לקחת איש מקצוע לביצוע ההשחלה...
אם השקע הוא מקביל לקיר, אפשר פשוט לקדוח חור, לכניס מגשר קצר ולסיים באביזר יפה חיצוני או שקוע (בשביל שקוע צריך לחצוב)...
אפשרות נוספת היא להשחיל כבל ישירות מארון התקשורת כי שם בטח נמצא המפצל של כבלים, לאותו חדר עם הטלפון, ככה אתה מרוויח עוד קו נוסף
בוא נגיד, כבל באורך 30 מטר יעלה לך כ180 ש"ח, סטלבנד כ80 ש"ח, שקע לווין 40 ש"ח, מחברי RG6 כ20 ש"ח, ספלייס 10 ש"ח, כשעת עבודה...
האמת זה בערך כמו לקחת איש מקצוע לביצוע ההשחלה...