וודו אני אומר לכם! וודו!!

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
Tankpopper פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #1 

לפני כמה ימים חבר הפורום היקר BENNYO השאיל לי את מערכת הסיירוס 2 שלו לכמה ימים כי המגבר שלי (שוב) בתיקון.

בני הזהיר אותי מראש שהמגבר הזה נוטה לפוצץ פיוזים ועל כן הוא צייד אותי מראש עם זוג להחלפה.. ואכן, כנבואה שמגשימה את עצמה, אחרי יומיים הלך אחד הפיוזים. מיד רצתי להחליף ולהמשיך לשמוע מוזיקה אך לצערי המגבר לא ניגן :roll: הוא נדלק ואפילו עשה רעש הדלקה, אבל בלי שום OUTPUT.. אני מצידי החלפתי צבעים במהירות על והתחלתי לעשות שמיניות באוויר בניסיון להבין מה קרה! החלפתי פיוז שוב - וכלום! שלוש שעות ישבתי על המכשיר עד שנשברתי והתקשרתי לבני שמצידו הרגיע אותי שהכל יהיה בסדר.

שתי דקות אחרי השיחה חיברתי אותו לנסיון אחרון והופס הוא חזר לנגן! למה? השד יודע... וודו!

חברים, מערכות סטריאו זה לא מדע מדיוק! אם אי פעם יפתחו לתחום תואר באוניברסיטה זה יהיה בפקולטה למדעי הרוח!

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 263 פעמים

שליחה #2 

נו, העיקר שחזר לנגן (Y)

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4149
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #3 

קרה לי פעם דבר דומה עם הרדיו בסנסוי 7070 שהיה לי
הרדיו לא עבד כמה חודשים טובים .
יום אחד הרכבתי אנטנה סתם לבדיקה , איך שנגעתי בחוט נחושת של האנטנה הרדיו חזר לעבוד
עד עכשיו הרדיו עובד ללא בעיה

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 263 פעמים

שליחה #4 

וזאת שנאמר...''בחור מחשמל'' :)

BennyO
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972
נתן תודות: 487 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #5 

הסיירוס שלי מופנם - לוקח לו זמן לתקשר בסביבה חדשה :P אבל ברגע שמתרגל - נותן בראש!
Rust never sleeps

mr_dish
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 735
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #6 

הסיירוס שלך, בני, זקוק ליד מלטפת של...יאיר.

אם היינו יודעים היכן הוא, היה טוב...

מכשירי הסיירוס הישנים בנוים שאסי פלסטיק הנוטה להתפורר במהלך השנים. לכן נוצרים נתקי מעיכה וכיפוף במעגל המודפס, צרה ממנה סבלתי בשנים האחרונות שלי עם הסיירוס הפרטי שלי...

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”