אוזניות מומלצות למוסיקה?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
dominus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי,

אני יודע שאני לא הראשון ובטח לא האחרון שמבקש עזרה בנושא, אבל אשמח לכל עצה שתתנו לי.

אני מחפש אוזניות Bluetooth - On Ear, דהיינו - קשת, למוסיקה.

סוג המוסיקה - רוק, מטאל, אבל לא מוגבל לסוגים האלו.
עם ביטול רעשים.
נוחות חשובה.
תקציב של עד 1000 שח
מכשירים - בעיקר אייפוד טאץ', אבל לפעמים גם אחרים.

יש שתי חברות בדיוטי פרי שנמצאות אצלי על הפרק (למרות שאני לא סגור לגבי דגמים) - SkullCandy ו-Beats כמובן,
ויש לי גם התלבטות לגבי דגם SHB9000 של Philips.

כל עזרה מצידכם תוערך.

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #2 

כמה דברים בשביל לסדר עניינים לפני שנתחיל להמליץ.

אוזניות אלחוטיות לא שוות באייכותם לאוזניות חוטיות, תאלץ להיפרד מכמה אלפיות טובות אם תרצה זוג הולם.

מה כוונתך בביטול רעשים? אוזניות אטומות=סגורות או אוזניות בעלות ביטול אקטיבי? דע לך שבמידה ואתה מתכוון לכאלה, זה מצריך עוד חתיכה קטנה בגודל של נגן MP3 של פעם שתהיה לך תלויה על הכבל. אקטיבי=בעל סוללות בשביל המנגנון ביטול רעשים?

ביטס זה סתם מותג שעובר פרסום מטורף ולא שוות את הכסף שתשקיע עליהם. אוזניות פוזה. שוות לשליש מהמחיר שנמכרות בהם. המתחרות הרגילות במחיר הרבה יותר זול שוות הרבה יותר.

סקול-קאנדי חברה שמתמקדמת בעיצוב אוזניות יותר, פחות בסאונד. לכן אם הסאונד חשוב לך, ותר עליהן ותלך על "החברות הרגילות".

בכוונתך לאוזניות קשת, האם התכוונת ל-FULL SIZE= AROUND THE EAR או קשת ON THE EAR? האחת בעלת רפידות שיושבות מסביב לאוזן, ולמעשה הלחץ מתבצע אך ורק על הראש, ולא על האוזן. בסוג השני הלחץ של הרפידות מתבצע ישירות על האוזן. כך בחשבון שבסוג הראש האוזניות יהיו יותר גדולות ופחות מתאימות לניידות, אך לרוב יותר נוחות ולהיפך בסוג השני.

כהמלצה לאוזניות טובות חוטיות אטומות, ON THE EAR במסגרת התקציב שלך (ואפילו תשאר עם כסף ביד) אני יכול להמליץ על ה-HD25 של סנהייזר שנמכרות פה בלוחות ע"י אחד היוזרים ב-850 (אולי תצליח אפילו להוריד אותו) בתקווה והן עדיין לא נמכרו.

האם אתה מוכן גם לשדך לאייפוד שלך מגבר נייד קטן על מנת לשפר את הסאונד?

האם אתה מוכן להזמין מחו"ל? המבחר בחו"ל בתחום האוזניות רחב יותר.

dominus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אוזניות ON EAR

שליחה #3 

Beta -

קודם כל תודה על התגובה המהירה.
כמו שאתה מבין, אני לא מומחה גדול בתחום האודיו הנישא, אבל כמו שאמרת בשביל הסדר:

אני רוצה ON EAR, קשת מעל הראש עם זוג אוזניות גדולות שחובקות את האוזן לאטימה.

מבחינת האלחוטי לא שקלתי אפילו עד שראיתי את הביקורת של ה- Phillips SHB9000 ונראה לי פשוט מקסים,
גם עם ה-17 שעות המתנה/שימוש וגם עם העובדה שבאייפוד טאץ שלי יש אפשרות להתחבר אליו בבלוטות'.

Noise Canceling - אני לא מכיר את הטכנולוגיה האקטיבית, ואני לא כל כך מבין את ההבדלים בינה לפסיבית,
אבל אם זה דבר מסורבל ולא מומלץ אני חושב שאני יכול לחיות עם פסיביות שמגיעה בעיצוב.

הכי מטריד אותי בנושא של אוזניות זה האיכות - אני עובר ל- On Ear עקב צפצופים באוזניים, שאני מניח נגרמו בין
השאר משנים של In Ear. אני צריך אוזניות שיצדיקו את המחיר שלהן מבחינת סאונד ולא יהרסו לי עוד את השמיעה.

עוד דבר, שבעצם בגללו התלהבתי מה-Beats (כן, זה לא בגלל השיווק המסיבי) הוא אפשרות המחבר של האוזניות.
ב- Beats המחבר הוא בעצם נקבה, כך שהכבל ניתן להחלפה במידה והראשים מתקלקלים, כמו בכל זוג אוזניות שרכשתי עד היום.

לגבי ה- Hd25, ממה שקראתי עליו האוזניות לא מכסות את כל האוזן, וזה לא מה שאני מחפש. יש דברים אחרים מומלצים?

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אם ככה, אתה מעט מבלבל ואתה מחפש AROUND THE EAR, אוזניות שמקיפות את האוזן. יחד עם זה אני מזכיר שעם כל הנוחות שלהם, הם בדר"כ לא מיועדות לשימוש חיצוני ותראה עימן ברחוב כמו חייזר! מקווה שיש לך מספיק ביטחון עצמי! :wink:

מנסיון עבר עם אייפוד טאץ' (היה לי דור 2 ודור 4, שזה למעשה הדור האחרון), הסוללה במכשיר תגמר לך לפניי שתגמר באוזניות פיליפס הללו. המכשיר מבזבז הרבה סוללה על שידור ב-BT, ולא חבל גם לבזבז סוללה וגם האייכות על הפנים יחדיו?

בדקתי לגבי הדגם של הפיליפס ואני מכיר אותו, אומנם לא אישית, אבל ידידה שלי שקלה לקנות אותם בזמנו, אומנם ב-400 ש"ח ולא ב-1000. אבל ככל שהם יהיו, הם לעולם לא ישתוו לאוזניות חוטיות באותה רמת מחירים. טכנולוגיית האלחוט הוכיחה את עצמה באוזניות רק ברמות מחירים גבוהות של כמה אלפים. וגם אז, אנשים יבחרו בחוטיות כי הן הרבה יותר משתלמות.
יש לציין גם שהאוזניות הללו הן ON THE EAR= מפעילות לחץ על התנוך כמו שאתה לא רוצה.

"הייתרון" שציינת של הביטס היקרות קיימות במגוון דגמים שונים של החברות השונות. אולטראסון מאפשרים את היכולת לנתק את הכבל בכמעט כל הדגמים שלהם, AKG מאפשרים זאת בהרבה דגמים וגם סנהייזר. במידה וזה מאוד חשוב לך אתה יכול גם לבצע מוד ולהרכיב קונקטור נקבה ולחבר לו כבל 3.5MM בשני הצדדים.
אישית, מנסיון עם מגוון רחב של אוזניות, זה פונקציה נחמדה, אך לא בהכרח כה חשובה ויעילה. כך בחשבון שלפעמים משיכה קלילה בשורש האוזניות תגרום לניתוק הקונקטור. בסופו של דבר- זה נתיק! :)

ולסיום השארתי את הדבר החשוב מכל- תדאג לאוזניים שלך. הנזק הנגרם לאוזניים זה נזק מצטבר, אולי לא תרגיש אותו היום, אבל אתה צובר קצת היום וקצת מחר ובסוף בגיל 30 תהיה חירש! אני ממליץ לך לפנות למכון שמיעה שיעזרו לך בנושא ויעשו לך אבחון. אל תדאג- זה לא מילה גסה! (Y)
אני לא יודע באיזה אוזניות IN-EAR השתמשת, אבל אני חושב "שהאשמה" כלפיהם לא נכונה, כי מקורה היא בך, נשמע שאתה אוהב מוזיקה בווליום גבוה, ושכחת שהיחוד של IN EAR הוא שהם יושבות בתעלת השמע והן אוטמות, זאת אומרת- לא מאפשרות לצלילים לחדור מבחוץ ויחד עם זאת, לצלילים לצאת. בווליום גבוה, הסכנה הנגרמת מהן גבוה פי כמה וכמה מאוזניות קשת בהן הדרייבר יושב במרחב מעור התוף. לתשומת ליבך!
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

dominus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הי.

קודם כל - תודה לדאגה שלך לבריאותי, אבל את גיל שלושים ראיתי לפני כמעט שש שנים, ועל פי מומחי אף אוזן גרון - "טנטון" זו תופעה שיש ל-50% מהאוכלוסיה.
אני מודע לזה שבעבר האזנתי בווליום הולם למה שחשבתי שהמוסיקה הצדיקה, אבל אתה יודע - מתבגרים, מחכימים.

לכן אני מחפש משהו איכותי.

לגבי ההבדל בין Around-Ear ל- On-Ear, אני מתוודה - הלכתי לאיבוד. מה משתמשים כולם? מה אתה מחשיב בתוך דבר נוח? ואל תדאג להליכה ברחוב איתם, גם אם הייתי עושה את זה - מה שלא נראה לי שיקרה, אני לא מוטרד מאיך שזה יראה.

אז לאחר שיישבנו את הנקודות הללו - יש לך דגמים מומלצים שאתה מרוצה מהם? כאלו כמו שציינתי - עם המחבר, עם איכות הסאונד, ושלא יושבות בתוך האוזן?
ובסופו של דבר על אילו חברות אנחנו מדברים? AKG, Bose וסנהייזר? משהו מהם נמכר בדיוטי? (אני בספק אם אני אמצא מבחר גדול במרכז אמריקה...)

נ.ב. - תודה על התגובות שלך עד עכשיו - עזרת לי המון בלהבין מה אני צריך.

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

כשתיארת ציפצוף, תיארתי לעצמי שמדובר בטינטון, אבל לא ידעתי אם זה תמידי אצלך או לא. במקרים קלים זה זמני ונמשך למשך זמן של מספר שבועות עד חודשים, וישנם כאלו "שנדפקו" לגמרי וזה תמיד אצלם, מדובר בעונש מוות בלי פתרון קיים כיום מלבד להחריש את הבן-אדם בצורה מכוונת, דבר שהוא לא פונקציה. יש עוד הרבה מידע בנושא שאני ממליץ לך לקרוא כדי קצת "לפחד" וכדי שתבין שזה דבר מסוכן.יישנם מאמרים ממוזיקאים רבים שעסקו בתחום לפני עשרות שנים כשהמודעות הייתה נמוכה יותר.
בכל אופן- דע לך שעוד לא מאוחר לשמור על המצב!

לגבי אילו אוזניות לקחת, הסוגיה מתחלקת לשניים:
*אתה שומע בבית= הרבה זמן=נוחות= AROUND THE EAR (אוזניות שיושבות מסביב לאוזן).
*אתה שומע בדרכים= טווחים קצרים= ניידות= ON THE EAR (אוזניות שיושבות על תנוך האוזן).
הצורה להבדיל בינהם בדר"כ מאוד פשוטה- תלוי בגודל "הכוס". כוס האוזניה (התיבה שלה) גדולה בקוטר ומקיפה את האוזן, אזיי מדובר באוזניה מהסוג הראשון.ולהיפך.
ברגע שתגיד למה הן ישמשו אותך אני אוכל להמליץ לך בהתאם. אני הסקתי שמדובר למטרה ניידת כי ציינת שהן יחוברו לאייפוד וככה המלצתי לך על ה-HD25. חשוב לציין שלא להרבה אוזניות יש כבל ניתק ואני חושב שזה מצמצם באופן ניכר את המבחר, אבל בכל אופן זה קיים במספר דגמים אצל מספר חברות. אבל קודם תגיד איזה סוג של אוזניות קשת תרצה מהשתיים הללו.

בין החברות המומלצות לדעתי יש לך את: AKG, סנהייזר, אודיו טכניקה, בייר-דיינאמיק, אולטראסון ועוד רבים וטוב בתחום הקשת. BOSE זו חברה שיש למוצרים שלה סאונד לא רע, אבל היא שקולה לביטס של היום. אתה תשלם הרבה על מוצר יחסית נחות שהיחס עלות-תועלת שלו לא מרשימה.

הערה: לא ניסיתי כ"כ הרבה אוזניות בחיי שאני יכול להמליץ לך על כל זוג מנסיון אישי. חלק אני מכיר מהכרות עם הדגם והוא ידוע כדגם טוב, חלק יצא לי לשמוע. בכל אופן, אם אני אמליץ על משהו שלא ניסיתי, זה כי אנשים אחרים שאני מעריך "אישרו" שמדובר בדגם טוב.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

Beta,
תיקון קטן להודעה האחרונה שלך לגבי Bose.
לגבי רמקולים, אתה צודק בהחלט - over priced ביחס לתמורה.
לגבי האוזניות התמונה מעט שונה, חלק מהדגמים שלהם מאוד מוצלחים ובהחלט שווים את העלות. אני מסתובב עם אחד הדגמים האלו, ה On Ear...

dominus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

שוב תודה לשניכם.
אני לא יושב בבית ומקשיב למוזיקה, ולכן נראה לי ש- On The Ear זה המתאמים מתוכם.
הכבל ניתק הוא מאד רצוי, אך לא חובה במידה ויש לאוזניות אחריות לטווח ארוך ( הרי אני לא אשלם סכום כזה בשביל אוזניות שימותו אחרי 3 חודשים)
אני מעוניין לדעת מה הפונקציה של ביטול רעשים אקטיבי, בהנחה וזה פקטור בסאונד שמתקבל.
AKG זה שם שאני שומע הרבה ונתקל בו בפורומים, אבל יש להם כל כך הרבה דגמים...

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #9 

סוני בדיוק הכריזו על ליין חדש, בין השאר דגם BT שנקרא MDR-1RBT

תמונה

אבל המחיר המשוער הוא 350 פאונד/~500$ שזה בערך כפול מהתקציב שלך.

כאמור, לא הייתי מתקרב לאוזניות BT תקציביות, כמו גם עם ביטול רעשים. יש אוזניות סגורות עם בידוד פסיבי לא רע עד 1000 ש"ח, למשל הPhilips Uptown, AKG K181DJ, Sony MDR-V6, Creative Aurvana Live.

ד"א אוזניות לא מתות כשהמגעים בכבל ניתקים, רוב המקרים זה בחיבור של הפלאג ולא בעייה להחליף אותו. יש כמה מדריכים שמראים איך לעשות זאת, צריך רק את הכלים.

GilSt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #10 

האמת אין כ"כ מה להוסיף על חבריי המלומדים.
קח בחשבון ש BT בנוסף לכל זה גם קרינה מיותרת.

לאחר שביליתי איתן כמה שעות טובות, התחלתי לדחוף להמלצות את אוזניות Audio Technica ATH-M50.
אם אתה לא מפחד מבאס מודגש, שווה לבדוק אותן. הן סגורות, קלות להנעה ונוחות, בעלות סאונד נעים עם הדגשת באס וגבוהים.

dominus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

חברים - סיבכתם אותי... :wink:

מעצותיכם, ה- AKG K181DJ נראה לי טוב, אך ה- ATH-M50 נראה לי מעולה, ואפילו בפחות מחיר ממנו, דרך EBAY.
הבעייה היא שבניתי על לקנות לי אוזניות לטיול חו"ל שלי בשבוע הבא, ו- EBAY לא יגיע לי תוך שבוע...
מישהו מכיר מקום שמוכר בזול את ה- ATH?

אורן

GilSt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

יש אותן בדיאז נדמה לי, אבל הם מוכרים אותן במחיר מופקע.
לפני שאתה קונה, תלך ותשמע.

dominus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

גיל - אני לא אתן לדיאז 1250 ש"ח כשאני יכול להביא אותן מאיביי ב-140$...

יש משהו שווה ערך של סנהייזר ל- m50?

אם לא, אולי אני אחפש אותן בטיול...

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

איפה אתה הולך ללון בארה"ב?א) אתה תמיד יכול להזמין להיכן שתלון את האוזניות. ב) לא חסרות חנויות מתמחות באודיו בארה"ב. שם זה לא עוד משהו לאוהביי התחום ויש הרבה יותר חנויות שמוכרות מגוון של אוזניות, החל מהכל-בואים הגדולים, עד לחנויות הקטנות והמתמחות שגם אולי יחזיקו דגמים פחות אופייניים.

אני לא זוכר אם יש לסנהייזר משהו עם כבל ניתק, אבל בין הדגמים החזקים שלהם יש את ה-HD25 שהם דגם חזק ובולט בתחום, וסדרת ה-HD2X9 (ה-X מייחס ספרה לפי הדגם שבדר"כ ההבדל הוא בפיצ'ר כזה או אחר. אתה מוזמן להסתכל באתר האמריקאי שלהם).

אני מחזק את גיל לגביי ה-M50 של אודיו טכניקה (חברה שתופסת פפלאריות בארה"ב במידה ותקנה שם). אני חושב שהם יתאימו לך, ואם אני לא טועה הם אפילו AROUND THE EAR והן לא כ"כ נראות "חייזריות" ביחס לדגמים מיקצועיים אחרים שהרבה יותר גדולים פיזית.
במידה ותחליט לרכוש אותן באיביי, תזהר מזיופים, להבנתי התופעה הגיע גם אליהן ותבדוק שאתה קונה ממקור אמין.

בתחום ה-AKG יש לך את ה-K518 שאיליה הזכיר, אני מחזיק האוזניות הללו אישית שקניתי בבלאק פריידי על הדרך כי חבר גם קנה כזוג אטום כשיש רעשים בבית. הדגם הזה מפוצץ בבאס בכל טוב. אומנם לא מדויק לטעמי ואני שוקל לבצע לו את המוד בלו-טאק המפורסם שרבים מבצעים להם. בנוסף הם יוצרות לחץ מטורף על האוזניים גם אחריי שמתחתי את הקשת שבועיים על המארז מחשב. אז אם אתה רגיש בתנוך אוזניים, חבל שתוריד אותם אחריי 5 דקות. אישית אני במקס' איתם שעה ואז עושה הפסקת איוורור. לאוזניות הללו אין כבל ניתק, כך זאת בחשבון, אך הן עולות 400 ש"ח בבאג ואחריי הוזלות דיוטי פרי יצא לך קצת יותר זול.

כמו שאורי ציין, אני יכול להוסיף שאם תמצא את ה-BOSE ON EAR במחיר אטרקטיבי (הזהר מחיקויים- דגם פופלארי!), הן יכולות להיות אידיאליות בשבילךמכיוון והן גם כוללות כבל ניתק. אומנם אני לא סגור אם הן נמכרות בדיוטי, אבל באיידיגיטל ובאפל- סטורים אלו האוזניות דגם והן משודכות שם לאייפוד טאץ'! (Y) זאת אומרת שתוכל להשיג אותן שם ומכיוון והן פופלאריות גם בכל החנויות הללו ובחנוית האמריקאיות הגדולות.
מנסיון שם איתם ועם האייפוד שהיה לי בזמנו הם מאוד נחמדות, נותנות "סאונד אייפודי" (קשה להסביר אותו),

אוזניה לא תתפרק תוך 3 חודשים אם תתיחס אליה כראוי. הרבה אנשים מתייחסים אל אוזניות כאל גוש פלסטיק מנגן וזורקים אותם לכל עבר ויוצרים מנוף על הקונקטור שגורם להתפרקות החוטים איפה שהכבל מתכופף בקצה הקונקטור. דבר שזה הוא לדעתי התופעה הכי שכיחה בתקלות באוזניות, ובוא אני אגלה לך "סוד"- עולה לתקן אותה 5 שקל עבור קונקטור פשוט אם יש לך את האביזרים, או 50 שקל אם אני לך "אביזרים" שכוללות מלחם ובדיל. את כל הפרטים כיצד לתקן את התקלה הזו יש באין ספור מדריכים ביוטיוב ובהסברים שאני אישית הסברתי וגם אחרים בפורומים אחרים.

אני חושב שכעת נתנו לך מספיק דגמים לבחון, תעשה סקר שוק בחנויות השונות, תסתכל קצת על סקירות והשוואות ב-הד פיי, כאן וביוטיוב ותמצא את הדגם שהכי מתאים לך במחיר האידיאלי בשבילך.
בהצלחה ותתחדש! (Y)

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

Beta כתב: בתחום ה-AKG יש לך את ה-K518 שאיליה הזכיר, אני מחזיק האוזניות הללו אישית שקניתי בבלאק פריידי על הדרך כי חבר גם קנה כזוג אטום כשיש רעשים בבית. הדגם הזה מפוצץ בבאס בכל טוב. אומנם לא מדויק לטעמי ואני שוקל לבצע לו את המוד בלו-טאק המפורסם שרבים מבצעים להם. בנוסף הם יוצרות לחץ מטורף על האוזניים גם אחריי שמתחתי את הקשת שבועיים על המארז מחשב. אז אם אתה רגיש בתנוך אוזניים, חבל שתוריד אותם אחריי 5 דקות. אישית אני במקס' איתם שעה ואז עושה הפסקת איוורור. לאוזניות הללו אין כבל ניתק, כך זאת בחשבון, אך הן עולות 400 ש"ח בבאג ואחריי הוזלות דיוטי פרי יצא לך קצת יותר זול.
...
אני התייחסתי לK181DJ, אלה עולות כפול מהK518 אבל יותר נוחות, אטימה יותר טובה, ונשמעות מעט יותר טוב (פירוט ובמה).

אגב אם אתה רוצה לשדרג את הK518 פשוט תוציא את הספוגים בין הפדים לגריל (הם נשלפים) ומיד תבחין איך הן מתאזנות, כמעט הופכות להיות אוזניות מוניטור... :P זה עובד יותר טוב מהבלו-טאק מניסיון שלי.

dominus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

בטא, איליה, גיל וכל מה שענה לי - תודה רבה לכם, נתתם לי המון מידע.

בטא - אני ציינתי שאני נוסע לטיול, אבל לא אמרתי לארה"ב. למען האמת אני נוסע למרכז אמריקה, גואטמלה ומקסיקו, ויצרתי קשר עם אודיו טכניקה לשאול אותם אם יש להם נציגים מורשים בארצות האלו.

איך אני מבדיל אם מישהו באיביי מוכר משהו מזוייף? הבחור מהונג קונג שמוכר ב-140$, אני יודע שכמה ישראלים כבר קנו ממנו ומרוצים, אבל אני לא בטוח אם זה מקורי או לא. כנ"ל לגבי ה-Bose....

לגבי ה-Bose אגב קראתי ביקורות, והם לא הלהיבו אותי כמו ה- M50, וה- HD25 בעיצוב שלהן לא מדהימות לטעמי, אבל אם אתם עומדים מאחורי איכות הצליל שלהן אני מוכן לבדוק - הרי לשם זה ביקשתי עזרה.

* עריכה - בדקתי את ה- Hd25, ויש מספר דגמים לא קטן בארץ. חוץ מזה שסוקר טוב מאד בזאפ - ה-HD25 המקורי, יש דגם כלשהו מהם מומלץ? חלק עולים אמנם יותר, אבל אני פתוח להצעות.

** עריכה 2 - :מבולבל: מסתבר שבזאפ היתה איזו טעות וה- HD25 נמצא רק בשלוש חנויות בארץ ומתחיל מ-1050 ש"ח. אני שוקל פשוט לקנות את ה- K181DJ ולסגור עניין... אלא אם כן למישהו יש התנגדות מנומקת?

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

אני חושב שהK181 טובות לא פחות מהHD25 אם כי לא השוויתי ישירות. בוודאות יש להן צליל יותר גדול, יותר ריווח בין הצלילים. לHD25 יש יותר טרבל, אולי טיפה יותר באס מבחינת עוצמה (דינאמיות) אבל כאמור זה ממש מהאזנה קצרה שלהן בזמנים שונים. M50 עדיין לא שמעתי אז אין לי התייחסות.

מבחינת תמחור, הAKG מתומחרות מצויין בארץ לעומת הHD25. היבואן של סנהייזר גוזר קופון שמן אם אתה הולך על חנות מורשית, ב1050 זה KSP שאאל"ט אין להם אחריות רשמית (שנתיים בינ"ל).

dominus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

אתה צודק - 1050 זה כמה חברות, אבל באף אחד לא רשום לגבי אחריות, וב-1190 זה קילומבו כבר, והם נותנים את החבילה ללא כבל מאריך וספוגים נוספים.
בכל מקרה הגעתי למסקנה שלהשקיע יותר מ-1000 שח על אוזניות כשאני מקבל תוצאה דומה (מבחינתי לפחות)
ב-400+ שח פחות זה מופרע משהו.
בכל זאת אני לא אודיופיל מטורף שהולך כל היום עם האוזניות, אבל כשאני שומע מוזיקה אני צריך להנות ממנה.

הבעייה עם אוזניות בארץ, שבניגוד למוצרים אחרים, ההיצע מועט מבחינת חברות שמוכרות, ולכן יש גם מונופול ליבואנים בארץ מבחינת מחירים.
ישנן סה"כ 3 חנויות שמוכרות את ה- K181 ובתקווה שיש להן במלאי.

GilSt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

ההתנגדות המנומקת שלי מתבטאת רק בזה שלא תקנה אוזניות בלי לשמוע.

dominus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

אוקי חבר'ה, אנחנו במה שנקרא ה- Home Stretch -

ה- HD25 לא קיימות במלאי, ה- M50 מעבר לתקציב שלי, ועם כל הטיפים שנתתם לי אלו הדגמים שאני מתלבט בינהם:

HD215 של Sanneheiser
HD438 של Sanneheiser
K512MKII של AKG

למישהו היה ניסיון ויכול לתת דעה/הכוונה?
אני מתכוון לקנות עוד השבוע...

נ.ב. - נעזרתי בירון מסיגנאל. הבחור יודע את העבודה.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”