בוט מתוך המערכת?
שלום,
במחשב שלי מותקנים שני מערכות הפעלה: win8, win xp.
הווינדוס 8 משמש אותנו באופן יום יומי,הXP משמש את אבא שלי לצרכי עבודה.
בהפעלת המחשב ישנו מסך BOOT המאפשר לי לבחור בין שני מערכות ההפעלה,כאשר אני בוחר בXP הוא מפעיל את המחשב מחדש ונכנס לXP.
בכדי לקצר את זמן עליית המחשב אל הווינדוס 8 אני מעוניין לבטל את מסך הבוט ולאפשר קיצור דרך מתוך הווינדוס 8 שיפעיל את המחשב מחדש אל הXP ...
האם זה אפשרי?
תודה רבה ושבוע טוב,
אבי.
במחשב שלי מותקנים שני מערכות הפעלה: win8, win xp.
הווינדוס 8 משמש אותנו באופן יום יומי,הXP משמש את אבא שלי לצרכי עבודה.
בהפעלת המחשב ישנו מסך BOOT המאפשר לי לבחור בין שני מערכות ההפעלה,כאשר אני בוחר בXP הוא מפעיל את המחשב מחדש ונכנס לXP.
בכדי לקצר את זמן עליית המחשב אל הווינדוס 8 אני מעוניין לבטל את מסך הבוט ולאפשר קיצור דרך מתוך הווינדוס 8 שיפעיל את המחשב מחדש אל הXP ...
האם זה אפשרי?
תודה רבה ושבוע טוב,
אבי.
אתה יכול לשים את המסך בוט למשך כמה שניות שאתה רוצה
למשל 3-4 שניות (זה מה שאני עושה וכשצריך לעבוד על המערכת השניה זה מספיק זמן כדי ללחוץ)
למשל 3-4 שניות (זה מה שאני עושה וכשצריך לעבוד על המערכת השניה זה מספיק זמן כדי ללחוץ)
זה מה שעשיתי כרגע.olorin כתב:אתה יכול לשים את המסך בוט למשך כמה שניות שאתה רוצה
למשל 3-4 שניות (זה מה שאני עושה וכשצריך לעבוד על המערכת השניה זה מספיק זמן כדי ללחוץ)...
אבל לווינדוס 8 לוקח קצת זמן עד שהוא נכנס למסך הבוט ואני רוצה להפתר ממנו.יהיה לי הרבה יותר נוח אם יהיה קיצור דרך מתוך המשתמש של אבא שלי בווינדוס 8 שיפעיל לו את המחשב מחדש ויכניס אותו לXP:)
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אתה לא חייב להתקין על המחשב שלך 2 מערכות הפעלה.
אפשר ש XP תהיה מכונה וירטואלית.
אם אני לא טועה בווינדוס 8 הוסיפו את ה Hyper-V
ככה אתה חוסך עוד מערכת הפעלה מותקנת על המחשב
ופשוט הווינדוס XP ירוץ כאילו הוא אפליקציה
ולא צריך לעשות ריסטרט כדי להחליף מערכות הפעלה.
אפשר ש XP תהיה מכונה וירטואלית.
אם אני לא טועה בווינדוס 8 הוסיפו את ה Hyper-V
ככה אתה חוסך עוד מערכת הפעלה מותקנת על המחשב
ופשוט הווינדוס XP ירוץ כאילו הוא אפליקציה
ולא צריך לעשות ריסטרט כדי להחליף מערכות הפעלה.
המחשב הוא מחשב שקיבלנו מהעבודה שלו עליו רץ XP עם תוכנות של העבודה שלו.theone כתב:+1 על התקנת WINDOWS XP כמערכת וירטואלית.
אתה יכול לפרט למה בדיוק הוא צריך את ה- WIN XP כדי לדעת אם באמת מערכת הפעלה וירטואלית מתאימה במקרה שלך....
אין לי אפשרות להתקין את הXP מאפס כמערכת וירטואלית מכיוון שאין לי איך להשיג את התוכנות האלה ....
תודה רבה על התשובות המהירות:)
בס"ד
עד כמה שאני יודע, יש אפשרות בVMWARE (בשימוש בכלי VMware vCenter Converter) לקחת מכונה פיזית ולהפוך אותה למכונה וירטואלית - אני חושב שזה יכול לעבוד (אלא אם כן הרשיון של התוכנות האלה של אבא שלך מבוסס על סוג H/W ID או דברים כאלה ואז הרשיון לא יפעל..).
עד כמה שאני יודע, יש אפשרות בVMWARE (בשימוש בכלי VMware vCenter Converter) לקחת מכונה פיזית ולהפוך אותה למכונה וירטואלית - אני חושב שזה יכול לעבוד (אלא אם כן הרשיון של התוכנות האלה של אבא שלך מבוסס על סוג H/W ID או דברים כאלה ואז הרשיון לא יפעל..).