חיוב של 1400 שקל מיס על שימוש ב VOD כאשר נאמר לנו שה VOD בחינם.
-
Destination
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עברנו דירה ואמרו לאמא שלי שיכולים לעשות לה הטבה "VOD בחינם", ואמי הבינה את זה בכך שכל הסרטים חינם. אחותי ראתה 35 סרטים ועוד כמה סדרות בתקופה הזאתי והגיע אלינו חיוב של 1500 ש"ח, כאשר אמי הייתה בטוחה שה VOD בחינם.
הנציגה שדיברה איתה בטלפון הסבירה לאחר החיוב שהיא התכוונה שדמי השירות של ה VOD בחינם והיא חשבה שאמי הבינה שהיא מתכוונת לזה, ואמרה שנשלח אלינו במייל ושם כתוב שדמי השירות רק בחינם,בדקתי את זה וזה נכון(וגם שם רשום לא דמי שרות אלא ד"ש, קיצור שאמי אינה מבינה ואני בטוח שהרבה מכם לא יודעים שד"ש זה דמי שירות) אך אמי לא בודקת את האימייל ולא בקיאה בכל הדברים האלו. עקב טעות הבנה הגיע אלינו חיוב של 1400 שקל שיהיה לנו מאוד קשה לשלם(אם חד הורית ושתי ילדים), ואין לנו הקלטה של השיחה עם הנציגה שהסבירה לאמי שה "VOD חינם", (זה מה שנאמר לאמא שלי בטלפון, לא שדמי השירות הם בחינם, כאשר דמי השירות הם כ 14.90 שקל בחודש.)
לדעתכם יש איזושהי אפשרות לבטל את החיוב הזה?
הנציגה שדיברה איתה בטלפון הסבירה לאחר החיוב שהיא התכוונה שדמי השירות של ה VOD בחינם והיא חשבה שאמי הבינה שהיא מתכוונת לזה, ואמרה שנשלח אלינו במייל ושם כתוב שדמי השירות רק בחינם,בדקתי את זה וזה נכון(וגם שם רשום לא דמי שרות אלא ד"ש, קיצור שאמי אינה מבינה ואני בטוח שהרבה מכם לא יודעים שד"ש זה דמי שירות) אך אמי לא בודקת את האימייל ולא בקיאה בכל הדברים האלו. עקב טעות הבנה הגיע אלינו חיוב של 1400 שקל שיהיה לנו מאוד קשה לשלם(אם חד הורית ושתי ילדים), ואין לנו הקלטה של השיחה עם הנציגה שהסבירה לאמי שה "VOD חינם", (זה מה שנאמר לאמא שלי בטלפון, לא שדמי השירות הם בחינם, כאשר דמי השירות הם כ 14.90 שקל בחודש.)
לדעתכם יש איזושהי אפשרות לבטל את החיוב הזה?
לפי איך שזה נראה זה מצב בעייתי...
תבקש את קשרי לקוחות שיעשו הנחה או משהו כזה...
ודרך אגב אתה צריך להגיד להם שהם היו צריכים להתקשר לבדוק אם כל ההזמנות האלה הגיוניות... לא הגיוני שבן אדם ממוצע יזמין ב- 1500 ש"ח סרטים.
זה כמו שחברת ויזה מתקשרת לבדוק על עסקאות גבוהות...
תבקש את קשרי לקוחות שיעשו הנחה או משהו כזה...
ודרך אגב אתה צריך להגיד להם שהם היו צריכים להתקשר לבדוק אם כל ההזמנות האלה הגיוניות... לא הגיוני שבן אדם ממוצע יזמין ב- 1500 ש"ח סרטים.
זה כמו שחברת ויזה מתקשרת לבדוק על עסקאות גבוהות...
תגיד להם שזו פשוט שערוריה לחייב בסכום כזה לא הגיוני על טעות אנוש. תדגיש שאתה כן מוכן להגיע להסכם, מכיוון ומדובר באי הבנה - כן צריך לשלם על זה - אבל שיבואו לקראתך. תאיים לפרסם את זה בכלי התקשורת, העיתונות וברחבי האינטרנט. כל זאת כמובן בשיחה עם מנהל בכיר ולא פחות. עם נציג שיחה כזו באמת תהיה בזבוז זמן.
דבר ראשון אתה צריך לדבר לכל הפחות עם שימור לקוחות, עדיפות למנהל.
אני הייתי טוען את הדבר הבא-
הם כן חייבו אותך דמי שימוש בסך 15ש"ח על הVOD, ולכן הטענה שלהם ש"VOD בחינם" הוא דמי השימוש היא לא הגיונית בעליל, ולכן הדבר היחיד שנשאר שיכול להיות בחינם הם אכן עלויות הזמנות הסרטים והסדרות בVOD.
הייתי מתעקש איתם על זה, אבל כמובן לא בצורה "ישראלית" הנובחת על הנציג, אלא מדבר איתו בגובה העיניים ומנסה לגרום לו להבין את הבעיה ואת המצב, אך בו זמנית מראה לו שאני לא פראייר ולא מתכוון לוותר להם-ברוב הפעמים זה מצליח. אם הם לא היו מוכנים לוותר או להגיע להסכם המקובל עלי הייתי מתחיל להזכיר שהייתה פה הפרה בוטה של החוזה מטעמם(החוזה אומר שאין דמי שימוש והיו דמי שימוש) ושאני מצפה שיהיה פה הסכם המקובל על שני הצדדים לפני החרפת הצעדים מולם.
אני הייתי טוען את הדבר הבא-
הם כן חייבו אותך דמי שימוש בסך 15ש"ח על הVOD, ולכן הטענה שלהם ש"VOD בחינם" הוא דמי השימוש היא לא הגיונית בעליל, ולכן הדבר היחיד שנשאר שיכול להיות בחינם הם אכן עלויות הזמנות הסרטים והסדרות בVOD.
הייתי מתעקש איתם על זה, אבל כמובן לא בצורה "ישראלית" הנובחת על הנציג, אלא מדבר איתו בגובה העיניים ומנסה לגרום לו להבין את הבעיה ואת המצב, אך בו זמנית מראה לו שאני לא פראייר ולא מתכוון לוותר להם-ברוב הפעמים זה מצליח. אם הם לא היו מוכנים לוותר או להגיע להסכם המקובל עלי הייתי מתחיל להזכיר שהייתה פה הפרה בוטה של החוזה מטעמם(החוזה אומר שאין דמי שימוש והיו דמי שימוש) ושאני מצפה שיהיה פה הסכם המקובל על שני הצדדים לפני החרפת הצעדים מולם.
מה הקשר למשרד התקשורת ?...
האישה כנראה לא הבינה מזה אומר VOD חינם, זה לא מוציא אותה מיד חובה
היא הייתה צריכה לשאול ולברר...
ברגע שמזמינים פריט ב VOD מופיע לידו חיוב - זה לא הדליק אצלכם נורה אדומה ?
לא חשבתם להתקשר ולשאול ?
ממה שאני רואה ומבין, מדובר בחיוב תקין
נערך לאחרונה על ידי liav5000 ב 02/09/2012 9:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Destination
-
- חבר שרק התחיל

כשרק התחברנו ל VOD לפני כשנה וחצי-שנתיים הייתה לנו שנה של VOD חינם שניתנה לנו, וזה עבד בצורה כזאתי שמראים חיוב על הסרט כאשר מזמינים אותו אך מקבלים עליו זיכוי בחשבוניות ולכן יוצא שלא משלמים עליו, אמא שלי הבינה את זה כך כאשר שמעה VOD חינם בטלפון עם הנציגה והייתה בטוחה שככה זה יעבוד ולכן לא חשבה לברר יותר לעומק, והייתה בטוחה שלזה הכוונה.
דמי השירות אכן לא חויבו.. האם מה שכתוב באימייל שקיבלה קובע כ"חוזה" בין החברה ללקוח?
אגב מה שהכי מעצבן זה שהנציגה שדיברה איתה דיברה ברוסית, שפת האם של אמא שלי כך שלא יכול להיות שהיא לא הבינה לגמרי מה נאמר לה, נאמר לה ש VOD חינם היא והייתה בטוחה שזו הכוונה ולא חשבה על זה יותר לעומק או שהכוונה אולי לדמי שירות(שלא הוזכר לגביהם שום דבר בשיחה הראשונית).
אם הנציגה הייתה מסבירה את עצמה כמו שצריך מלכתחילה לא היינו נכנסים למצב שכזה, וכל מה שנאמר לאמא שלי בטלפון לאחר החיוב זה שהם מצטערים שהנציגה לא הסבירה את עצמה מספיק טוב אך מה שכתוב באימייל זה מה שמחייב ולא ניתן לעשות עם זה כלום.
למנהל אי אפשר להגיע הוא כל הזמן "עסוק" "לא פנוי" ו"לא נמצא" ובנתיים דיברנו רק עם נציגות.
אז אתם אומרים שחוץ מלשלם את אין לנו אפשרות אחרת?
דמי השירות אכן לא חויבו.. האם מה שכתוב באימייל שקיבלה קובע כ"חוזה" בין החברה ללקוח?
אגב מה שהכי מעצבן זה שהנציגה שדיברה איתה דיברה ברוסית, שפת האם של אמא שלי כך שלא יכול להיות שהיא לא הבינה לגמרי מה נאמר לה, נאמר לה ש VOD חינם היא והייתה בטוחה שזו הכוונה ולא חשבה על זה יותר לעומק או שהכוונה אולי לדמי שירות(שלא הוזכר לגביהם שום דבר בשיחה הראשונית).
אם הנציגה הייתה מסבירה את עצמה כמו שצריך מלכתחילה לא היינו נכנסים למצב שכזה, וכל מה שנאמר לאמא שלי בטלפון לאחר החיוב זה שהם מצטערים שהנציגה לא הסבירה את עצמה מספיק טוב אך מה שכתוב באימייל זה מה שמחייב ולא ניתן לעשות עם זה כלום.
למנהל אי אפשר להגיע הוא כל הזמן "עסוק" "לא פנוי" ו"לא נמצא" ובנתיים דיברנו רק עם נציגות.
אז אתם אומרים שחוץ מלשלם את אין לנו אפשרות אחרת?
מניסיון:
1. פניה למשרד התקשורת
2. דיבור רק עם נציגים בכירים. אם לא נותנים לך נציג בכיר, תבקש להתנתק ואז יעבירו אותך לנציג בכיר.
3. אם אתה משלם בהוראת קבע, בטל אותה לפני שגובים את הסכום. יותר קל להגיע להסכם לפני שגבו ממך את הכסף. תבקש חשבונית בנפרד על VOD ועל יתר השירותים שצרכת מהם כדי שתוכל לשלם להם את הסכום שאינו במחלוקת.
שיהיה בהצלחה!
1. פניה למשרד התקשורת
2. דיבור רק עם נציגים בכירים. אם לא נותנים לך נציג בכיר, תבקש להתנתק ואז יעבירו אותך לנציג בכיר.
3. אם אתה משלם בהוראת קבע, בטל אותה לפני שגובים את הסכום. יותר קל להגיע להסכם לפני שגבו ממך את הכסף. תבקש חשבונית בנפרד על VOD ועל יתר השירותים שצרכת מהם כדי שתוכל לשלם להם את הסכום שאינו במחלוקת.
שיהיה בהצלחה!
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תפרסם בפייסבוק שלהם...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
1. בפייסבוק שלהם לדעתי זה יהיה אפקטיבי.
2. כדאי לדבר עם מנהל בכיר.
3. כדאי לשלוח להם מכתב/פקס רשמי
ברור כאן שמדובר באי הבנה, השאלה היא גם חוקית (הם מבחינתם צריכים לשלם את העלויות הללו לספקי הסרטים שלהם...).
סביר להניח שתצטרכו לשלם סכום משמעותי, אם כי אני מקווה שהם לפחות ילכו לקראתכם ויתנו לכם הנחה משמעותית.
בעולם יש הרבה מקרים כאלה, בד"כ בסלולר. יש את הסיפור המפורסם של הבחור שגלש בספינת שעשועים כשהיא היתה פיזית בפורט. הוא לא ידע שיש להם חיבור GSM והסכם לוויני (כלומר הוא בעצם גלש על חשבון roaming). בסופו של תהליך הוא קיבל חשבון של כ-25,000 דולר...
הם הלכו לקראתו ולמרות שהוא שילם סכום נכבד, זה לא היה 25,000 דולר...
2. כדאי לדבר עם מנהל בכיר.
3. כדאי לשלוח להם מכתב/פקס רשמי
ברור כאן שמדובר באי הבנה, השאלה היא גם חוקית (הם מבחינתם צריכים לשלם את העלויות הללו לספקי הסרטים שלהם...).
סביר להניח שתצטרכו לשלם סכום משמעותי, אם כי אני מקווה שהם לפחות ילכו לקראתכם ויתנו לכם הנחה משמעותית.
בעולם יש הרבה מקרים כאלה, בד"כ בסלולר. יש את הסיפור המפורסם של הבחור שגלש בספינת שעשועים כשהיא היתה פיזית בפורט. הוא לא ידע שיש להם חיבור GSM והסכם לוויני (כלומר הוא בעצם גלש על חשבון roaming). בסופו של תהליך הוא קיבל חשבון של כ-25,000 דולר...
הם הלכו לקראתו ולמרות שהוא שילם סכום נכבד, זה לא היה 25,000 דולר...
-
Destination
-
- חבר שרק התחיל

אכן תשלום בהוראת קבע ויש עוד שבוע וחצי עד שאמור לרדת התשלום, ננסה להתקשר אליהם היום ולהגיע לשיחה עם מישהו יותר בכיר מנציגות ונראה מה יצא מזה.
ביטול הוראת קבע / חיוב באשראי על שירות שסופק הוא לא חוקי ויכול לגרור אחריו צעדים שרק ירעו את מצבך.shayze כתב:מניסיון:
1. פניה למשרד התקשורת
שיהיה בהצלחה!...
הייתי מתמקד בשתי האופציות הראשונות + פייסבוק.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
מהכרות עם רמת השירות של חברת יס אתה לא אמור לעבור מסכת גיהינום, ברור כאן שנעשתה טעות באמת ובתמים,
יש פה נציגה של יס, מקווה שהיא תראה את השרשור ותיצור עמך קשר על מנת לסייע בעדך בבעיה זוץ
בהצלחה!
יש פה נציגה של יס, מקווה שהיא תראה את השרשור ותיצור עמך קשר על מנת לסייע בעדך בבעיה זוץ
בהצלחה!
יש סכום במחלוקת וסכום שאינו במחלוקת. ברור שאת הסכום שלא במחלוקת חייבים לשלם, והם צריכים לאפשר לכם לשלם רק את הסכום שלא במחלוקת.mikee8 כתב:ביטול הוראת קבע / חיוב באשראי על שירות שסופק הוא לא חוקי ויכול לגרור אחריו צעדים שרק ירעו את מצבך.shayze כתב:מניסיון:
1. פניה למשרד התקשורת
שיהיה בהצלחה!...
הייתי מתמקד בשתי האופציות הראשונות + פייסבוק....
ברגע שגבו את הכסף, תצטרכו באמת לרדוף אחריהם ויגידו לכם לחפש...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
את הסכום יורידו מהוראת הקבע, קשה לי להאמין שהנושא ייפתר עד אז.
כדאי לכם להתכונן לכך כלכלית ולהיות מוכנים לספוג את זה לעת אתה.
דעתי האישית היא שהחוק לא איתכם וגם יהיה לכם קשה להוכיח מה אמרה הנציגה.
סביר להניח שהיא אמרה "שירות VOD חינם" וזה משפט שאומר שהשירות עצמו חינם, התכנים לא אבל ללא ספק הוא מבלבל.
אני חושב שהדרך הכי נכונה היא לתקוף את החברה במדיה, כל מדיה, תוך שימוש בעובדה שאמך חד הורית, החזק מול החלש תמיד עובד...
פגיעה תודעתית תעשה יותר עבודה מריצות לבית משפט.
בסופו של דבר אתם תשלמו סכום כלשהו אני מקווה בשבילכם שהוא יהיה כמה מאות שקלים ולא יותר.
כדאי לכם להתכונן לכך כלכלית ולהיות מוכנים לספוג את זה לעת אתה.
דעתי האישית היא שהחוק לא איתכם וגם יהיה לכם קשה להוכיח מה אמרה הנציגה.
סביר להניח שהיא אמרה "שירות VOD חינם" וזה משפט שאומר שהשירות עצמו חינם, התכנים לא אבל ללא ספק הוא מבלבל.
אני חושב שהדרך הכי נכונה היא לתקוף את החברה במדיה, כל מדיה, תוך שימוש בעובדה שאמך חד הורית, החזק מול החלש תמיד עובד...
פגיעה תודעתית תעשה יותר עבודה מריצות לבית משפט.
בסופו של דבר אתם תשלמו סכום כלשהו אני מקווה בשבילכם שהוא יהיה כמה מאות שקלים ולא יותר.