B&O beovox s45
לפני כמה חודשים הציעו לי זיג רמקולים B&O. באתי לראות אותם ונבהלתי. מישהו צבע אותם בצבע לבן עד כדי כך מכוער שמיד עמרתי: לא, לא, לא!!! והתחלתי ללכת. אבל הבחור שרצה למכור אותם עצר אותי, חיבר את הרמקולים למגבר ושם מוסיקה מהמחשב שלו. ולא יכולתי ללכת. מיד התאהבתי בסאונד של הרמקולים וקניתי. ממש לא יקר.
הם נראו ככה:
הם נראו ככה:
קניתי בד לגרילים- ברח' נחלת בנימין, לא ממש אודיופילי
, אבל נרא לא רע.
חידשתי צבע ישן בפוליטורה ועוד לא הספקתי לצפות בלכה.
חיברתי את הרמקולים לרסיבר PIONEER 636 ושמתי בחדר שינה כמערכת שניה.
מקווה שאקנה פטפון בעתיד (התחלתי לצבור כסף
), אבל בינתיים משתמש בדיסקמן ישן בתור המקור.
מאוד אוהב את הסאונד של הרמקולים. את מוסיקה אלקטרונית לא כל כך, אבל רוק הם מנגנים טוב מאוד.
די מפורט, דרייבי וכיפי
רק מפחד לגעת בברגים חלודים, השארתי אותם כמו שהיו.
חידשתי צבע ישן בפוליטורה ועוד לא הספקתי לצפות בלכה.
חיברתי את הרמקולים לרסיבר PIONEER 636 ושמתי בחדר שינה כמערכת שניה.
מקווה שאקנה פטפון בעתיד (התחלתי לצבור כסף
מאוד אוהב את הסאונד של הרמקולים. את מוסיקה אלקטרונית לא כל כך, אבל רוק הם מנגנים טוב מאוד.
די מפורט, דרייבי וכיפי
רק מפחד לגעת בברגים חלודים, השארתי אותם כמו שהיו.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
כל הכבוד!
. אני מסיר את הכובע בהערצה. אתה יכול לראות כאן את פרוייקט שיפוץ ה-4311 שלי ולקבל כמה רעיונות ושמות של חומרים להמשך הטיפול והשיחזור. אני המום שהצלחת להסיר את הצבע המזעזע הלבן וכולי אושר למראה התמונות החדשות. מדהים!!! אפשר לשפץ גם את הפאנל האחורי, הבאפל והסרת הלבן מהמסגרות של הגריל בקלי קלות ובלי מאמץ רב. בד 'אקוסטי' זו אגדה לילדים. גם אני קונה בנחלת בניימין - סביר להניח שבאותה חנות שאתה קנית וזה ממש, אבל ממש, הדבר האחרון שצריך להטריד מישהו. יופי של עבודה!!! איזה כיף לראות. 
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
B&O זו חברה פנטסטית..
בטח יש להם באס מעולה, הא?
יש לי איפשהו זוג bevox 1001 מחוברים ל bevox 901 ואני בעיקר אוהב את הבאס.
והסטנדים.. מאיפוא הם? כי המקוריים לא נראו בסביבה...
והסטנדים.. מאיפוא הם? כי המקוריים לא נראו בסביבה...
תודה, אשמח לעצה תובה, כי באמת, אין לי ניסיון רב. רק "הסרת הלבן מהמסגרות של הגריל"- זה כנרא פס מתכתי שכמו מסגרת בצד קדמי של הרמקול.tnsilver כתב:כל הכבוד!. אני מסיר את הכובע בהערצה. אתה יכול לראות כאן את פרוייקט שיפוץ ה-4311 שלי ולקבל כמה רעיונות ושמות של חומרים להמשך הטיפול והשיחזור. אני המום שהצלחת להסיר את הצבע המזעזע הלבן וכולי אושר למראה התמונות החדשות. מדהים!!! אפשר לשפץ גם את הפאנל האחורי, הבאפל והסרת הלבן מהמסגרות של הגריל בקלי קלות ובלי מאמץ רב. בד 'אקוסטי' זו אגדה לילדים. גם אני קונה בנחלת בניימין - סביר להניח שבאותה חנות שאתה קנית וזה ממש, אבל ממש, הדבר האחרון שצריך להטריד מישהו. יופי של עבודה!!! איזה כיף לראות.
...
עוד דבר, שקצת הדעיג אותי ,חוץ מברגים חלודים- משהו מתנדנד בתוך אחד הרמקולים. אבל לא משפיע על הסאונד.
נכון! הסטנדים מאולתרים, אין לי אורגינלים...Form78HiFi כתב:B&O זו חברה פנטסטית..
והסטנדים.. מאיפוא הם? כי המקוריים לא נראו בסביבה......
ובאס של הרמקולים מאוד הפתיע אותי. קטנים ושתוחים- אבל עם באס גדו-ו-ו-ול!
הסתקלתי על התמונות של המכשיריםשלך- מאוד יפים. לB&O, כנרא, כל המכשירים היו מסוגננים מאוד יפה. אני זוכר, בת''א היתה להם חנות והמחירים שם היו עד כדי כך גבוהים, שאני פחדתי אפילו להיכנס כדי רק לראות.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
מה השם של החנות? אני גם רוצה לרכוש בד לגריל.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

טוב, חייבים לעשות משהו בנידון. אולי מסיר צבע? קצת שיוף עם נייר זכוכית עדין? קשה לי לראות בתמונות אבל הפס הזה לא נראה טבעי שם. אני סומך עליך שתטפל בו כבר. הדבר הכי טוב בברגים חלודים זה שאפשר להחליף אותם בקלות בחדשים ומבריקים. אל תפחד. פתח את האלמנטים, בדוק מה מכרכש בתוך הרמקול וקבע אותו או הוצא מהתיבה אם הוא לא שייך לשם. אלמנטים אפשר לאטום עם פלסטלינה כשמחזירים למקום. לא סיפור.vectorM כתב:...רק "הסרת הלבן מהמסגרות של הגריל"- זה כנרא פס מתכתי שכמו מסגרת בצד קדמי של הרמקול. עוד דבר, שקצת הדעיג אותי ,חוץ מברגים חלודים- משהו מתנדנד בתוך אחד הרמקולים. אבל לא משפיע על הסאונד....
כנס לנחלת בנימין ברגל מאלנבי - ליד הבר-בורגר 'אגדיר' מימינך, ותמשיך ללכת איזה 250 מטר למטה. יש שם המון חנויות בדים. כנס תשאל - יש לפחות 4 שמוכרות בד אקוסטי - כולל אחת שנמצאת בצד שמאל 150 מטר לפני כל השאר. חוץ ממע"מ מחוז דן אף אחד לא מכיר את השמות של החנויות האלה.CRAZYDIAMOND כתב:מה השם של החנות? אני גם רוצה לרכוש בד לגריל....
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
איזה רמקולים מופלאים הרבה שנים טובות חייתי איתם בשמחה רבה,צליל מופלא ואיכות בניה שלא רואים כאלו
במקרה ותתקל בבעיה איתם יש חנות בצפון רח' בן יהודה שהבעלים יודע לתקן ציוד של B&O ולפני שנים רבות שימש כמעבדת שירות שלהם
במקרה ותתקל בבעיה איתם יש חנות בצפון רח' בן יהודה שהבעלים יודע לתקן ציוד של B&O ולפני שנים רבות שימש כמעבדת שירות שלהם
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
אפשר לשחרר את הברגים של הווופר, להרים אותו (העדינות וזהירות על החוטים המגיעים אליו) ולהציץ פנימה.משהו מתנדנד בתוך אחד הרמקולים...
WOW! הפרויקט ממש מרשים! חבל שלא קראתי קודם. היה פותר לי כמה בעיות בחירת חומרים. ובהחלפת קבלים לא אתעסק- מפחד, אין לי שום ניסיון.tnsilver כתב:. אתה יכול לראות כאן את פרוייקט שיפוץ ה-4311 שלי ולקבל כמה רעיונות ושמות של חומרים להמשך הטיפול והשיחזור.
אני המום שהצלחת להסיר את הצבע המזעזע הלבן וכולי אושר למראה התמונות החדשות. מדהים!!! אפשר לשפץ גם את הפאנל האחורי, הבאפל והסרת הלבן מהמסגרות של הגריל בקלי קלות ובלי מאמץ רב. בד 'אקוסטי' זו אגדה לילדים. גם אני קונה בנחלת בניימין - סביר להניח שבאותה חנות שאתה קנית וזה ממש, אבל ממש, הדבר האחרון שצריך להטריד מישהו. יופי של עבודה!!! איזה כיף לראות....
ועוד, סליחה על הבורות, מה זה "הבאפל"?..
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
איזו מציאה מרשימה! תתחדש!

Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
אכן רמקול כיפי ביותר.. לחבר טוב שלי יש אותם בסלון ודוחף אותם מגבר של סוני בעל לא פחות מ12 וואטים שלמים של כוח טהור!! הם נשמעים מעולה אצלו
לי יש את האחים הקטנים שלהם, גרסת הTWO WAY (שנמצאים כרגע אצל bennyo) וגם הם חביבים ביותר!
אם תרצה קצת עזרה בשיפוץ אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.
לי יש את האחים הקטנים שלהם, גרסת הTWO WAY (שנמצאים כרגע אצל bennyo) וגם הם חביבים ביותר!
אם תרצה קצת עזרה בשיפוץ אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אגב,איזה רסיבר הוא זה שמונח על הפיוניר? קשה לזהות מהתמונה.
Vintage audio is a way of life
נכון מאוד! כמגבר הסניו הזה קצת חלש, אבל הרדיו שלו טוב מאוד- די רגיש. ולפיונר שלי רדיו לא תופס סטריאו! לא יודע למה. לכן אני לפעמים מדליק רדיו בסניו ומחבר לכניסה של פיונר כד לשמוע רדיו באיכות טובהarieza כתב:הרסיבר מזכיר סניו אולי דגם 2016?...
- grafitis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
- נתן תודות: 61 פעמים
- קיבל תודות: 235 פעמים
זה לא חדש ש B&O עשו רמקולים טובים.
אפשר לאהוב את הסאונד שלהם או לא,
אבל הם תמיד השתמשו בדרייברים טובים, בקרוסאוברים רציניים ובנו מאסיבי.
הרעש שאתה שומע יכול להיות קרוסאובר משוחרר,
אם כן כדאי לסדר כי יכול להיות קצר אם הוא מטייל בארגז.
יש לי ארגזים של BEOVOX 4703 במצב סביר המתפנים בקרוב, אם אתה רוצה.
נראים לי מתאימים בגודל.
נראים לי מתאימים בגודל.
דרך אגב. בקשר לדרייברים. יש לי עוד זוג רמקילי וינטג'- SONY 7200 שכרגע נמצא במעבדה בתיקון. הסוני הם רמקולים גדולים ואם אני אשים עלהם B&O זה יכול איך שהו להשפיע על הדרייברים שלהם?grafitis כתב:זה לא חדש ש B&O עשו רמקולים טובים.
נראים לי מתאימים בגודל....
- tnsilver
- חבר מביא חבר

baffle board זה הפאנל הקדמי שתפקידו לבזר את גלי הקול בצורה שווה. או סתם קרש (kresh - מת על המילה הזו בעברית) שמחזיק את האלמנטים כדי שלא יפלו.vectorM כתב:...מה זה "הבאפל"?.....