לפני קצת יותר מחודש פניתי למוקד עידן+ בעניין, ולאחר שעברתי את מסכת השאלות ההכרחיות ("איזה ממיר יש לך?" "איזו אנטנה?") וקביעות מעצבנות לא פחות של המוקדנית שלא הבינה הרבה מהחיים שלה ("אין כרגע הפרעות בקליטה" "לא, אין כמעט אנשים שפונים אלינו עם בעיה כזאת, זה רק אצלך"), הבטיחו לי שיחזור אליי טכנאי לתחקר הלאה. לאחר שעבר זמן ללא פניה חוזרת התקשרתי שוב לפני כשבועיים ושוב הובטח לי שיחזור טכנאי.
באופן פלאי, החל מערבו של אותו יום של ההתקשרות השנייה, מצב הקליטה השתפר אצלי פלאים. ככה, פתאום. לא שאין בעיות כלל - מידי פעם מופיעים הריבועים ותופעות צבע מעניינות כאלה ואחרות, אבל אין קפיאות או החשכות נוראיות. בקיצור ניתן לראות תוכנית שלמה מהתחלה ועד הסוף בצורה נורמלית.
לפני כמה ימים התקשר טכנאי מעידן+ ותיארתי לו את המצב המעודכן, כמובן שלאור השיפוא אין פעולה מעשית שצריך לעשות אצלי. לשאלתי האם השתנה משהו בשבועות האחרונים שמסביר את השיפור הפתאומי התשובה הייתה שלילית, וכנ"ל בכיוון ההפוך בקשר למשהו ש(לא) קרה לפני חודשיים-שלושה שחירבן את המצב.
אני תוהה מה המצב אצל שאר החברים באזור המרכז ובכלל - האם גם אתם חשים בשיפור?
אם כן האם יש למישהו ניחוש מה הגורם לשינויים האלה? מזג האוויר? ספינה עם אמצעי ל"א שהגיעה ועזבה? חייזרים? מה??