איכות קליטה של עידן+ בימים אלו

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
gimm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

לפני חודש-חודשיים תפסתי טרמפ על אחד השרשורים פה והצטרפתי לתלונות על הפרעות קליטה קשות, עד כדי קפיאת התמונה וגם החשכת המסך לדקות ארוכות.

לפני קצת יותר מחודש פניתי למוקד עידן+ בעניין, ולאחר שעברתי את מסכת השאלות ההכרחיות ("איזה ממיר יש לך?" "איזו אנטנה?") וקביעות מעצבנות לא פחות של המוקדנית שלא הבינה הרבה מהחיים שלה ("אין כרגע הפרעות בקליטה" "לא, אין כמעט אנשים שפונים אלינו עם בעיה כזאת, זה רק אצלך"), הבטיחו לי שיחזור אליי טכנאי לתחקר הלאה. לאחר שעבר זמן ללא פניה חוזרת התקשרתי שוב לפני כשבועיים ושוב הובטח לי שיחזור טכנאי.
באופן פלאי, החל מערבו של אותו יום של ההתקשרות השנייה, מצב הקליטה השתפר אצלי פלאים. ככה, פתאום. לא שאין בעיות כלל - מידי פעם מופיעים הריבועים ותופעות צבע מעניינות כאלה ואחרות, אבל אין קפיאות או החשכות נוראיות. בקיצור ניתן לראות תוכנית שלמה מהתחלה ועד הסוף בצורה נורמלית.

לפני כמה ימים התקשר טכנאי מעידן+ ותיארתי לו את המצב המעודכן, כמובן שלאור השיפוא אין פעולה מעשית שצריך לעשות אצלי. לשאלתי האם השתנה משהו בשבועות האחרונים שמסביר את השיפור הפתאומי התשובה הייתה שלילית, וכנ"ל בכיוון ההפוך בקשר למשהו ש(לא) קרה לפני חודשיים-שלושה שחירבן את המצב.

אני תוהה מה המצב אצל שאר החברים באזור המרכז ובכלל - האם גם אתם חשים בשיפור?
אם כן האם יש למישהו ניחוש מה הגורם לשינויים האלה? מזג האוויר? ספינה עם אמצעי ל"א שהגיעה ועזבה? חייזרים? מה??
:?:

gllu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

אצלי היה ממש גרוע במהלך האולימפיאדה. המסך היה קופא, מסך שחור כל כמה דקות...

ברגע שהאולימפיאדה נגמרה, נגמרו גם הבעיות. ממש מעצבן.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #3 

אין לי הרבה מה להוסיף לך, אבל גישה כזו ״וקביעות מעצבנות לא פחות של המוקדנית שלא הבינה הרבה מהחיים שלה״ ממש מבאסת לראות, זילזול בנציגי תמיכה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

gimm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #4 

mp3lll כתב:אין לי הרבה מה להוסיף לך, אבל גישה כזו ״וקביעות מעצבנות לא פחות של המוקדנית שלא הבינה הרבה מהחיים שלה״ ממש מבאסת לראות, זילזול בנציגי תמיכה.
...
לא הייתה שום כוונה לזלזל.
אני כן מקווה מנציגת תמיכה פחות לדקלם אקסיומות ("אין הפרעות קליטה, נקודה") ויותר להקשיב ללקוח. לי הייתה הרגשה בזמן ששוחחתי איתה שאני הנודניק שמטריד בבעיה לא-קיימת, או שלכל הפחות חטאתי באחזקת ממיר ו/או אנטנה בלתי איכותיים (למקות שציינתי שמדובר בשמי ממירים שונים - אחד מהם טלויזיה עם טיונר מובנה, ובאנטנה מרכזית, כולם קלטו מעולה משך שנתיים עד שבועיים לפני הפנייה).

sblueeye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

אני יכול לאשר שבאזורי (פולג) חל שיפור באיכות הקליטה - נכון לשלושת השבועות האחרונים. היה מקרה נקודתי השבוע, אם אני לא טועה ביום שלישי 28/8, בו שוב בשעות הערב לא היתה קליטה תקינה למשך שעה-שעתיים.

משתמש בדונגל/PC ואנטנת קבלן חיצונית על בנין בעל 9 קומות.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”