עזרה דחופה - בעיות חוזרות עם הa210

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם, עד כה(לפני חודש) הסטרימר היה מקבל מדיה מהמחשב הראשי שלי אך כאשר סיימתי לבנות את פרוייקט הNAS שלי המבוסס על WIN7 כמובן ששיתפתי את התיקיות וניסיתי להזרים את המדיה לפופקורן אך למעשה מה שלא עשיתי זה פשוט לא עובד. חשוב לציין שבעבר הכל היה עובד מצויין, אשמח מאוד לקבל מדריך שיוכל לפתור את הבעיה\או עזרה מכם..

לבסוף הצלחתי לפתור את הבעיה,אך שוב פעם הבעיות חוזרות ונפתרות רק אחרי שאני מכבה ומדליק את הnas, למעשה הבעיה היא שכאשר הסטרימר מזהה את הנאס אך הוא לא מצליח לגשת לתיקיות ,ברגע שאני מסה להכנס אליו הפופקורן כותב ״המידע לא נמצא על השרת״.מיואש ומחכה לעזרתכם
נערך לאחרונה על ידי Ben_p ב 02/09/2012 0:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #2 

יש למישהו מושג מה הבעיה ? :(

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1857
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #3 

אין לי NAS אבל ממה שקראתי יש בעיה עם הקושחות האחרונות ו NAS
הייתי ממליץ להתקין את הקושחה של מאי 2011 ולקרוא על הבעיה בפורומים שלהם

Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #4 

ראשית תודה רבה לך שאתה היחידי שהרים את הכפפה וענה לשאלה.למען האמת אכן עידכנתי לגרסה האחרונה של הפופקורן ,איך אני מבצע שינמוך? תודה מראש מקווה שזה יפתור את הבעיה

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1857
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #5 

מורידים את הקושחה ל USB והולכים לפי ההסבר באתר שלהם. לא מסובך

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #6 

אני משתף מ- NAS בלי בעיות. אף פעם לא היו בעיות (שנה+ מאז שקניתי).
שמעתי על בעיות של NAS-ים ו- Win7 בגלל מכשירים ש"רבים" מי היה ה- Domain Master Browser. הסיפור של לכבות/להדליק נשמע לי כמו רמז משמעותי שמכוון לבעיה הזאת.
אם השינמוך לא עובד לך, אפשר להעזר בכלי מה- command line שיעזור להבין אם זה מקור הבעיה. לכלי הזה קוראים nbtstat. אם לא נוח לך לעבוד מחלון דוס, יש את הכלי הזה, Lan Scanner, שיריץ את nbstat בשבילך ויציג לך את המידע.

עריכה: תיקון שגיאת כתיב, nbtstat במקום nbstat.
נערך לאחרונה על ידי שלגון ב 15/09/2012 1:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #7 

אז ככה..מצטער על הדיליי פשוט לא היה לי זמן אחר מלבד סופ"ש. עשיתי את השינמוך לגירסא של מאי 2011 והבעיה פשוט לא נפתרה.. מה עושים ?

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

Dj-Ben-P כתב:אז ככה..מצטער על הדיליי פשוט לא היה לי זמן אחר מלבד סופ"ש. עשיתי את השינמוך לגירסא של מאי 2011 והבעיה פשוט לא נפתרה.. מה עושים ?
...
כמו שכתבתי, זאת יכולה להיות בעיה שכמה מחשבים (ולצורך העניין, גם ה- NAS הוא מחשב) שמחליטים שהם ה- Domain Master Browser. קל לבדוק אם זאת הבעיה אם משתמשים באחד הכלים שהפנתי אליהם.

אני אשמח לנסות לעזור.

Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #9 

תודה רבה על ההצעה הנדיבה שלגון, איך אני בודק אם זאת אכן הבעיה ? מה שבטוח אני מיואש נורא..יכול להיות שמומלץ לעדכן לגרסא חדשה\ישנה יותר ממאי 2011 ?

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

Dj-Ben-P כתב:תודה רבה על ההצעה הנדיבה שלגון, איך אני בודק אם זאת אכן הבעיה ? מה שבטוח אני מיואש נורא..יכול להיות שמומלץ לעדכן לגרסא חדשה\ישנה יותר ממאי 2011 ?
...
מומלץ מאיזו בחינה? אני משתמש בגרסה האחרונה ובינתיים אין בעיות.

לגבי הבעיה שאתה סובל ממנה. תשחזר אותה (כלומר כשתגיע למצב שהבעיה קורית) תריץ את ה- lan scanner ותראה אם היא מדווחת שכמה מחשבים חושבים שהם ה- master browser. אם אתה לא בטוח איך לפרש את הנתונים, תפרסם פה תמונת מסך של התוכנה. אבל רק אחרי/בזמן שהבעיה קורית.

Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #11 

שאני משתמש בLAN SCAN הוא מבצע "LAN SCANNING" ואז הוא כותב הודעת שגיאה : system error 53 has occured.
the network path not found

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

Dj-Ben-P כתב:שאני משתמש בLAN SCAN הוא מבצע "LAN SCANNING" ואז הוא כותב הודעת שגיאה : system error 53 has occured.
the network path not found
...
למה הכל צריך להיות כל-כך קשה. שתי אפשרויות: אפשר לנסות לתקן את הבעיה. אם תעתיק את הודעת השגיאה לגוגל תמצא כמה מדריכים. או להשתמש בכלי מחלון דוס. כנראה שגם שם תתקל בבעיה הזאת כשתנסה לתשאל מחשבים ברשת במחשב עבור מחשב אחד או יותר.

טוב, תפתח חלון dos טוב, תריץ את הפקודה

קוד: בחירת הכל

nbtstat -A <ip address>
לדוגמא&#58;
nbtstat -A 192.168.1.1
עבור כל אחד מהמחשבים שיש לך ברשת (חיבור חוטי+אלחוטי). זה כולל את ה- NAS והסטרימר. כולם, חוץ מהמחשב שעליו אתה רץ. בשבילו, תריץ את הפקודה הבאה:

קוד: בחירת הכל

nbtstat -n
רק בשביל לוודא: מספר הפקודות שאתה מריץ שווה למספר המחשבים. כולם אותה פקודה (כל אחד עם הIP שלו) חוץ מהמחשב שעליו אתה עובד - עבורו אתה מריץ פקודה שונה. יש?

מה שצריך לבדוק זה שיש רק מחשב אחד, שכשאתה מריץ את הפקודות האלה, מופיעה שורה של: ..__MSBROWSE__.
השורה הזאת מציינת שהמחשב חושב שהוא ה- master browser.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”