עזרה דחופה - בעיות חוזרות עם הa210
שלום לכולם, עד כה(לפני חודש) הסטרימר היה מקבל מדיה מהמחשב הראשי שלי אך כאשר סיימתי לבנות את פרוייקט הNAS שלי המבוסס על WIN7 כמובן ששיתפתי את התיקיות וניסיתי להזרים את המדיה לפופקורן אך למעשה מה שלא עשיתי זה פשוט לא עובד. חשוב לציין שבעבר הכל היה עובד מצויין, אשמח מאוד לקבל מדריך שיוכל לפתור את הבעיה\או עזרה מכם..
לבסוף הצלחתי לפתור את הבעיה,אך שוב פעם הבעיות חוזרות ונפתרות רק אחרי שאני מכבה ומדליק את הnas, למעשה הבעיה היא שכאשר הסטרימר מזהה את הנאס אך הוא לא מצליח לגשת לתיקיות ,ברגע שאני מסה להכנס אליו הפופקורן כותב ״המידע לא נמצא על השרת״.מיואש ומחכה לעזרתכם
לבסוף הצלחתי לפתור את הבעיה,אך שוב פעם הבעיות חוזרות ונפתרות רק אחרי שאני מכבה ומדליק את הnas, למעשה הבעיה היא שכאשר הסטרימר מזהה את הנאס אך הוא לא מצליח לגשת לתיקיות ,ברגע שאני מסה להכנס אליו הפופקורן כותב ״המידע לא נמצא על השרת״.מיואש ומחכה לעזרתכם
נערך לאחרונה על ידי Ben_p ב 02/09/2012 0:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני משתף מ- NAS בלי בעיות. אף פעם לא היו בעיות (שנה+ מאז שקניתי).
שמעתי על בעיות של NAS-ים ו- Win7 בגלל מכשירים ש"רבים" מי היה ה- Domain Master Browser. הסיפור של לכבות/להדליק נשמע לי כמו רמז משמעותי שמכוון לבעיה הזאת.
אם השינמוך לא עובד לך, אפשר להעזר בכלי מה- command line שיעזור להבין אם זה מקור הבעיה. לכלי הזה קוראים nbtstat. אם לא נוח לך לעבוד מחלון דוס, יש את הכלי הזה, Lan Scanner, שיריץ את nbstat בשבילך ויציג לך את המידע.
עריכה: תיקון שגיאת כתיב, nbtstat במקום nbstat.
שמעתי על בעיות של NAS-ים ו- Win7 בגלל מכשירים ש"רבים" מי היה ה- Domain Master Browser. הסיפור של לכבות/להדליק נשמע לי כמו רמז משמעותי שמכוון לבעיה הזאת.
אם השינמוך לא עובד לך, אפשר להעזר בכלי מה- command line שיעזור להבין אם זה מקור הבעיה. לכלי הזה קוראים nbtstat. אם לא נוח לך לעבוד מחלון דוס, יש את הכלי הזה, Lan Scanner, שיריץ את nbstat בשבילך ויציג לך את המידע.
עריכה: תיקון שגיאת כתיב, nbtstat במקום nbstat.
נערך לאחרונה על ידי שלגון ב 15/09/2012 1:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
כמו שכתבתי, זאת יכולה להיות בעיה שכמה מחשבים (ולצורך העניין, גם ה- NAS הוא מחשב) שמחליטים שהם ה- Domain Master Browser. קל לבדוק אם זאת הבעיה אם משתמשים באחד הכלים שהפנתי אליהם.Dj-Ben-P כתב:אז ככה..מצטער על הדיליי פשוט לא היה לי זמן אחר מלבד סופ"ש. עשיתי את השינמוך לגירסא של מאי 2011 והבעיה פשוט לא נפתרה.. מה עושים ?...
אני אשמח לנסות לעזור.
מומלץ מאיזו בחינה? אני משתמש בגרסה האחרונה ובינתיים אין בעיות.Dj-Ben-P כתב:תודה רבה על ההצעה הנדיבה שלגון, איך אני בודק אם זאת אכן הבעיה ? מה שבטוח אני מיואש נורא..יכול להיות שמומלץ לעדכן לגרסא חדשה\ישנה יותר ממאי 2011 ?...
לגבי הבעיה שאתה סובל ממנה. תשחזר אותה (כלומר כשתגיע למצב שהבעיה קורית) תריץ את ה- lan scanner ותראה אם היא מדווחת שכמה מחשבים חושבים שהם ה- master browser. אם אתה לא בטוח איך לפרש את הנתונים, תפרסם פה תמונת מסך של התוכנה. אבל רק אחרי/בזמן שהבעיה קורית.
למה הכל צריך להיות כל-כך קשה. שתי אפשרויות: אפשר לנסות לתקן את הבעיה. אם תעתיק את הודעת השגיאה לגוגל תמצא כמה מדריכים. או להשתמש בכלי מחלון דוס. כנראה שגם שם תתקל בבעיה הזאת כשתנסה לתשאל מחשבים ברשת במחשב עבור מחשב אחד או יותר.Dj-Ben-P כתב:שאני משתמש בLAN SCAN הוא מבצע "LAN SCANNING" ואז הוא כותב הודעת שגיאה : system error 53 has occured.
the network path not found...
טוב, תפתח חלון dos טוב, תריץ את הפקודה
קוד: בחירת הכל
nbtstat -A <ip address>
לדוגמא:
nbtstat -A 192.168.1.1קוד: בחירת הכל
nbtstat -nמה שצריך לבדוק זה שיש רק מחשב אחד, שכשאתה מריץ את הפקודות האלה, מופיעה שורה של: ..__MSBROWSE__.
השורה הזאת מציינת שהמחשב חושב שהוא ה- master browser.