עברית ב SageTV
-
OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
למנוע POPUPS של המערכת ב TASKBAR שמורידית את ה SAGE מהפוקוס או אפילו למצב MINIMIZE
להעלות יותר מהר את המחשב ממצב כבוי
להפוך את המערכת ליותר "מאובטחת" מפני משתמשים "סקרנים" (הילדים...) שישחקו עם הגדרות המחשב
להפוך את המערכת ליותר פשוטה (לאשתי...)
להעלות יותר מהר את המחשב ממצב כבוי
להפוך את המערכת ליותר "מאובטחת" מפני משתמשים "סקרנים" (הילדים...) שישחקו עם הגדרות המחשב
להפוך את המערכת ליותר פשוטה (לאשתי...)
Enjoy the Silence
אצלי כל ההודעות מערכת מופיעות מאחורי ה-SAGETV - ולכן לא מפריעות. ה-SAGETV עולה במצב של FULL SCREEN - אתה יכול לקבוע את זה ב-SETUP של SAGETV עצמו.
זמן העלאה - חסכון של מספר שניות...תלוי גם במערכת עצמה.
אם אין לך מקלדת מחוברת למחשבים המיועדים ל-SAGETV (המצב אצלי....) אין שום דרך ל"שחק" עם המערכת כי אין דרך לצאת מ-SAGETV - כמובן אם דואגים שלא תהיה דרך כזו ע"י הורדת האופציה ליציאה בתפריטים.
אני לא מבין איך המערכת "פשוטה" יותר...הרי כל האינטראקציה היא מול הממשק של SAGETV ?
אורן.
זמן העלאה - חסכון של מספר שניות...תלוי גם במערכת עצמה.
אם אין לך מקלדת מחוברת למחשבים המיועדים ל-SAGETV (המצב אצלי....) אין שום דרך ל"שחק" עם המערכת כי אין דרך לצאת מ-SAGETV - כמובן אם דואגים שלא תהיה דרך כזו ע"י הורדת האופציה ליציאה בתפריטים.
אני לא מבין איך המערכת "פשוטה" יותר...הרי כל האינטראקציה היא מול הממשק של SAGETV ?
אורן.
-
OferL
- חבר מביא חבר

אני עולה ב FULL SCREEN ועדיין הודעות המערכת קופצות לפני ה SAGE
יש אצלי מקלדת אלחוטית...
והכוונה לפשט היא בדיוק בגלל דברים כמו הודעות מערכת שגורמות לאשתי להתקשר אלי לתמיכה...
זה בכל מקרה נראה לי דרך פעולה נקיה יותר למחשב שאמור להיות HTPC נטו
יש אצלי מקלדת אלחוטית...
והכוונה לפשט היא בדיוק בגלל דברים כמו הודעות מערכת שגורמות לאשתי להתקשר אלי לתמיכה...
זה בכל מקרה נראה לי דרך פעולה נקיה יותר למחשב שאמור להיות HTPC נטו
Enjoy the Silence
...נחזור לבעיה המקורית -
נסה לבדוק בפורום של SAGETV אם מישהו ניסה להפוך את SAGETV ל-SHELL ובאילו בעיות נתקל.
שווה גם לשלוח לתמיכה של SAGETV שאלה....
אולי תנסה SHELL אלטרנטיבי ל-EXPLORER? יש אלטרנטיבות "קלות" משקל שלא יבלבלו לך את ה"מוח" כמו ה-EXPLORER ואולי יפתרו את הבעיה.
אורן.
נסה לבדוק בפורום של SAGETV אם מישהו ניסה להפוך את SAGETV ל-SHELL ובאילו בעיות נתקל.
אולי תנסה SHELL אלטרנטיבי ל-EXPLORER? יש אלטרנטיבות "קלות" משקל שלא יבלבלו לך את ה"מוח" כמו ה-EXPLORER ואולי יפתרו את הבעיה.
אורן.
-
OferL
- חבר מביא חבר

שמתי הודעה בפורום SAGE.oshapir כתב:...נחזור לבעיה המקורית -
אורן....
בינתיים ענה אחד שהציע לי להתנצר...
הפורום מחקו את ההודעה שלו לפני שהספקתי לענות. אבל לא חשוב. נראה אם תהיה תשובה.
Enjoy the Silence
SageTV היא תוכנת HTPC. היא כוללת מודול PVR (העיקרי) השולט בהקלטות שידורי הטלויזיה והצפיה בהם וכן כוללת מודולים לטיפול בסרטים, מוסיקה, תמונות וצפייה ב-DVD
SageTV יכולה להוות את התוכנה היחידה במרכז המדיה ולתת פתרון כולל לכל סוגי המדיה בשימוש.
כיום, רוב תוכנות ה-PVR מכילות גם מודולים לניהול סרטים/מוסיקה/תמונות וכיו"ב.
תוכנות אחרות - מקבילות ל-SageTV
GB-PVR - חינמית
MEDIA PORTAL - חינם-קוד פתוח
WINDOWS MCE 2005
BEYONDTV ועוד.
אורן.
SageTV יכולה להוות את התוכנה היחידה במרכז המדיה ולתת פתרון כולל לכל סוגי המדיה בשימוש.
כיום, רוב תוכנות ה-PVR מכילות גם מודולים לניהול סרטים/מוסיקה/תמונות וכיו"ב.
תוכנות אחרות - מקבילות ל-SageTV
GB-PVR - חינמית
MEDIA PORTAL - חינם-קוד פתוח
WINDOWS MCE 2005
BEYONDTV ועוד.
אורן.
אני משתמש בMEEDIO כבר המון זמן ואני מאוד מרוצה
אבל קבלתי את הרושם שאני יכול לפחות בתחום של הטלויזיה ללהגיע לרמה יותר גבוהה של שימוש בתוכנת ה SAGETV
עברתי על המדריך ב"דביק" אבל אני השתגעתי לא הצלחתי להבין יש הרבה דברים שלא מובנים כל כך לינקים שלא עובדים וכ"ו. אתה יכול להמליץ לי על מקום מסודר עם מדריך נוח,כי פשוט לא הסתדרו לי דברים הבעיה העיקרית שהיתה לי היא שלא הצלחתי למשוך את תוכנית השידורים.
אגב יש לי כמה שאלות בסיסיות, למה אני צריך את תוכנית השידורים כשבלחיצה אחת בשלט על GUIDE אני רואה אותה מולי?
וכשאני מקבל את הלוח שידורים, אני יכול ללחוץ כל תוכנית ולעבור אוטומטית לערוץ?
לא מצאתי SCRRENSHOTS של התוכנה בגלל זה אני עדין לא מבין כל כך מה האופי שלה ואיך היא עובדת.
אבל קבלתי את הרושם שאני יכול לפחות בתחום של הטלויזיה ללהגיע לרמה יותר גבוהה של שימוש בתוכנת ה SAGETV
עברתי על המדריך ב"דביק" אבל אני השתגעתי לא הצלחתי להבין יש הרבה דברים שלא מובנים כל כך לינקים שלא עובדים וכ"ו. אתה יכול להמליץ לי על מקום מסודר עם מדריך נוח,כי פשוט לא הסתדרו לי דברים הבעיה העיקרית שהיתה לי היא שלא הצלחתי למשוך את תוכנית השידורים.
אגב יש לי כמה שאלות בסיסיות, למה אני צריך את תוכנית השידורים כשבלחיצה אחת בשלט על GUIDE אני רואה אותה מולי?
וכשאני מקבל את הלוח שידורים, אני יכול ללחוץ כל תוכנית ולעבור אוטומטית לערוץ?
לא מצאתי SCRRENSHOTS של התוכנה בגלל זה אני עדין לא מבין כל כך מה האופי שלה ואיך היא עובדת.