סוני KDL-46EX650
ראיתי את הדגם הזה בביג בוקס והתמונה נראתה מעולה. מישהו יכול לתת לי חוות דעת מקצועית על הטלויזיה או להפנות אותי (ראיתי את הדגם הזה באתרים מאוסטרליה, אבל שם היא 50 הרץ ולא 100 כמו בישראל). אני לא מוצא עליה ביקורות, אולי בגלל שהיא חדשה בשוק?!
ראיתי אותה בסניף ביג בוקס ליד הקניון. כבר הספקתי לראות עליה ביקורת אחת לא מחמיאה. בכל מקרה, החלטתי ללכת בסוף על סמסונג 6200 כמו כל העדר (אני יודע שהיא תלת מימד והסוני הספציפית הזו לא). מהניסיון למדתי שלא טוב
להיות שונה, וכדאי לקחת מה שכולם לוקחים (תיכה לאחר מכן, וכו').
אני עדיין סבור שבסוני רואים יותר טוב (למרות ה - 400 הרץ של הסמסונג), אבל הבנתי גם שהשירות של סוני בארץ לא טוב.
להיות שונה, וכדאי לקחת מה שכולם לוקחים (תיכה לאחר מכן, וכו').
אני עדיין סבור שבסוני רואים יותר טוב (למרות ה - 400 הרץ של הסמסונג), אבל הבנתי גם שהשירות של סוני בארץ לא טוב.
- אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לדעתי אחת הסיבות שלא מדברים עליהם, היא בגלל שהתמחור של ישפאר למוצרים שלהם ובמיוחד לטלוויזיותElisho כתב:עוד דבר, שמת לב שאף אחד כמעט ולא מדבר על סוני בפורום הזה. קצת מוזר, לא?...
הוא מאוד מאוד יקר. העלתי את הטענה הזו לא פעם כאן בפורום עם דוגמאות.
הייתי במקרה בישפאר וראיתי את הדגם עליו אתה מדבר,
התמונה לא רעה בכלל לטעמי , יותר טובה מה ES6200 של סמסונג.
היא לא ברמה של הסוני מסדרות 755, 855 בהן יש 100HZ אמיתי והחלקת תמונה דיגיטלית
עד 400 הרץ ויותר.
מצד שני , לדעתי יש אלטרנטיביות יותר מוצלחות, וזולות יותר מסמסונג כמו D5500 או סדרה 6 אם תצליח להשיג
התמונה לא רעה בכלל לטעמי , יותר טובה מה ES6200 של סמסונג.
היא לא ברמה של הסוני מסדרות 755, 855 בהן יש 100HZ אמיתי והחלקת תמונה דיגיטלית
עד 400 הרץ ויותר.
מצד שני , לדעתי יש אלטרנטיביות יותר מוצלחות, וזולות יותר מסמסונג כמו D5500 או סדרה 6 אם תצליח להשיג
Elisho תתחדש! בכל מקרה אשמח לשמוע את התרשמותך מה6200.
אני קצת פחןת מודאג מהשרות של ישפאר. יותר חבל לי על העדר פיצ'רים שימושיים כמו פענוח כל הפורמטים וכתוביות בעברית. מצד שני הex650 מגיעה עם wifi מובנה שזה שזה,שינוי מרענן..
אני חושב שכן אלך על סוני אבל יכול להיות על הדגם ex720 דווקא. הוא אמנם יותר ישן וללאwifi מובנה אבל הוא 100hrz אמיתי והיא גם טלויזיה יפה, גם קצת חשוב..
Ronin, האם אתה אומר שאיכות התמונה בd5500 יותר טובה? חבל שהעיצוב שלה ככ משעמם..והאםהתכוונתלסדרה 6 של האותD?
אני קצת פחןת מודאג מהשרות של ישפאר. יותר חבל לי על העדר פיצ'רים שימושיים כמו פענוח כל הפורמטים וכתוביות בעברית. מצד שני הex650 מגיעה עם wifi מובנה שזה שזה,שינוי מרענן..
אני חושב שכן אלך על סוני אבל יכול להיות על הדגם ex720 דווקא. הוא אמנם יותר ישן וללאwifi מובנה אבל הוא 100hrz אמיתי והיא גם טלויזיה יפה, גם קצת חשוב..
Ronin, האם אתה אומר שאיכות התמונה בd5500 יותר טובה? חבל שהעיצוב שלה ככ משעמם..והאםהתכוונתלסדרה 6 של האותD?
מבחינת תמונה ושחורים - סדרה D של סמסונג לטעמי יותר מוצלחת ורואים את זה בבירור לאחר השוואות שראיתי מולyondon כתב:Elisho תתחדש! בכל מקרה אשמח לשמוע את התרשמותך מה6200.
Ronin, האם אתה אומר שאיכות התמונה בd5500 יותר טובה? חבל שהעיצוב שלה ככ משעמם..והאםהתכוונתלסדרה 6 של האותD?...
סדרת ES החדשה. ES6800 הראתה תמונה כמעט באותה איכות כמו ה D5500
אני גם מחפש כעת 46" וה D5500 אמנם מכוערת אך זולה למדי. אם תצליח לשים יש על D6400 או D6600
זו תהיה עסקה טובה. אני לא הצלחתי להשיג וחרשתי את כל הקשרים שיש לי והרשתות השונות.
יש אולי בודדים בייבוא מקבילי או משהו כזה...
בינתיים מתלבט אולי למתוח תקציב ל ES6800 או LG 47 671Y היקרות יותר
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אולי זה קורה כי יותר אנשים מתפשרים על סמסונג?אדי44 כתב:לדעתי אחת הסיבות שלא מדברים עליהם, היא בגלל שהתמחור של ישפאר למוצרים שלהם ובמיוחד לטלוויזיותElisho כתב:עוד דבר, שמת לב שאף אחד כמעט ולא מדבר על סוני בפורום הזה. קצת מוזר, לא?...
הוא מאוד מאוד יקר. העלתי את הטענה הזו לא פעם כאן בפורום עם דוגמאות....
גילוי נאות: לי יש סוני
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מה גורם לך לחשוב שלקנות סמסונג זו התפשרות ביחס לסוני ?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
עד כמה שאני שם לב, תגובת מרבית האנשים למכשירים של סוני "אחלה מכשיר, אבל יקר:(", ובעיניי סוני מספקת שילוב טוב מאוד של איכות תמונה ועיצוב חיצוני.jacko-il כתב:מה גורם לך לחשוב שלקנות סמסונג זו התפשרות ביחס לסוני ?...