בעיה ברסיבר דחוף!!
שלום,
יש לי רסיבר של דנון שמחובר לממיר דרך כבל coaxial digital.
עכשיו בשביל לשמוע אני צריך להגביר את הרסיבר על 6.00db- שזה כמעט על מקסימום!!!!
ניסיתי לחבר דרך aux וגם שם אני צריך להגביר כמעט למקסימום בשביל לשמוע!
לפעמים אני גם מחבר את המחשב שלי לרסיבר דרך aux ורואה סרטים,אני משתמש בתוכנה Media Player Classic-Home Cinema וגם שם אני צריך להגביר עד הסוף ניסית לעשות gain בהגדרות של המדיה פלייר הזה ועדיין בשביל לשמוע אני צריך להגביר אומנם פחות אבל זה עדיין הרבה מאוד עד 18.00db-.
שיניתי תוכנה לSplash Pro EX ושומעים קצת קצת יותר חזק אבל לא כל כך.
יש לי סטרימר Popcorn Hour A-300 שגם אותו חיברתי לרסיבר וגם שם צריך להגביר על 8.00db- בשביל לשמוע!!
מה לעשות האם זה משהו ברסיבר שצריך להגדיר כדי שיישמע יותר חזק כי לא הגיוני שזו בעיה בממיר של hot או בסטרימר או במחשב שלי,פשוט זה קצת מעצבן אותי!!
בבקשה עיזרו לי!!!
יש לי רסיבר של דנון שמחובר לממיר דרך כבל coaxial digital.
עכשיו בשביל לשמוע אני צריך להגביר את הרסיבר על 6.00db- שזה כמעט על מקסימום!!!!
ניסיתי לחבר דרך aux וגם שם אני צריך להגביר כמעט למקסימום בשביל לשמוע!
לפעמים אני גם מחבר את המחשב שלי לרסיבר דרך aux ורואה סרטים,אני משתמש בתוכנה Media Player Classic-Home Cinema וגם שם אני צריך להגביר עד הסוף ניסית לעשות gain בהגדרות של המדיה פלייר הזה ועדיין בשביל לשמוע אני צריך להגביר אומנם פחות אבל זה עדיין הרבה מאוד עד 18.00db-.
שיניתי תוכנה לSplash Pro EX ושומעים קצת קצת יותר חזק אבל לא כל כך.
יש לי סטרימר Popcorn Hour A-300 שגם אותו חיברתי לרסיבר וגם שם צריך להגביר על 8.00db- בשביל לשמוע!!
מה לעשות האם זה משהו ברסיבר שצריך להגדיר כדי שיישמע יותר חזק כי לא הגיוני שזו בעיה בממיר של hot או בסטרימר או במחשב שלי,פשוט זה קצת מעצבן אותי!!
בבקשה עיזרו לי!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
1. למה לפרסם ביותר מפורום אחד במקביל.
2. אם זה קורה בכל הכניסות שלך, לדעתי הרסיבר תקול. שווה לאפס את ההגדרות שלו ליתר בטחון ואם גם זה לא עוזר, אז לשים לתיקון במעבדה.
2. אם זה קורה בכל הכניסות שלך, לדעתי הרסיבר תקול. שווה לאפס את ההגדרות שלו ליתר בטחון ואם גם זה לא עוזר, אז לשים לתיקון במעבדה.