מחפש טלוויזיה 3D, גודל 55-60 אינץ, תקציב עד 13k

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
MOTIX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 253
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.
אני מחפש טלוויזיה לסלון.
דרישות:
- 55-60 אינץ - מרחק צפייה 4 מטר.
-תלת מימד (גם המרה משידור רגיל לתלת מימד)
Full HD LED
Smart שעובד בצורה טובה
-עד 13k
-תומך בכל סוגי התלת מימד.
-תפריט נורמלי (לא חובה עברית)
-כמה שיותר דקה.
-מהחברות הטובות ביותר- לא pilot sharp וכל הסוג ד'. חברות כמו פיליפס טושיבה. לא יודע למה זה נראה לי ככה אבל lg וסמסונג נראות כמו צעצועים של ילדים, אבל אני עדיין לא סגור על זה אז תמליצו אם יש דגמים טובים.

שאלות:
1. מה ההבדל בין 3d אקטיבי לפסיבי? האם האקטיבי ממש עושה כאבי ראש? האקטיבי יותר מומלץ מבחינת איכות?
2. יש לי גישה להורדת סרטי 3d, האם ניתן לחבר לטלוויזיה את המחשב ולראות דרכו? מחברים דרך hdmi וזהו?
3. האם אפשר לחבר הארדיסק חיצוני ולהפעיל ממנו סרט בתלת מימד?
4. הייתי בחנות סלון חללית וראיתי בתצוגה את הטלוויזיה הזאת שהיא מומלצת בזאפ ונאאה לי שגם פה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799371
וגם דגם יותר חדש שלה אבל תלת מימד אקטיבי.
5. יש מלא סוגים של תלת מימד, מסך כפול כזה, אדום ירוק, אדום כחול וכו', מה הכי טוב?

אשמח לקבל המלצות ותגובות.
הפורום הזה מדהים. בזכותו קניתי את הפיליפס 42 לחדר (לא זוכר את הדגם המדוייק משהו עם 8 ו4 חח).
תודה.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

״צעצועים של ילדים״..... טוב...
מזל לפחות שאתה ״לא סגור על זה״.

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

אם אתה אוהב פיליפס הייתי מציע לך לבדוק את הדגם החדש שלהם 8007 בגודל 55" ,אפשר להשיג אותה סביב ה 15K ,אומנם רשמתה תקציב עד 13K אבל אני חושב שווה עוד טיפה להוסיף לדגם שנחשב לדגם האיכותי ביותר בפיליפס, עם כול הפיטצ'רים ועיצוב דק במיוחד

טיפ: אם אתה כבר הולך להוציא סכום כזה אל תקנה משהו לפני שראיתה בעיניים שלך באופן אובייקטיבי.

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
נתן תודות: 0

שליחה #4 

על סמך מה לעזאזל אתה טוען ששארפ מייצרים מסכים "סוג ד'"?

MOTIX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

לא אוהב אותם. סמסונג וlg נראים לי כמו צעצועים ולא טלוויזיות. ראיתי בתצוגה ולא אהבתי גם את התמונה שלהם.
אולי אני טועה ויש דגמים טובים שלהם.
למה אתם מתעצבנים? :? 8) :?: 8)
איש איש במשקפי התלת מימד שלו יחיה ;-]

הפיליפס ב15k נראית ממש טוב...
אבל איפה אפשר לקנות אותה ב15k? ראיתי בזאפ וזה מתחיל מ20.
יש לכם עוד המלצות (אפשר גם lg וסמסונג ושארפ אם יש דגמים טובים)?

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #6 

Motix ,

מבלי חלילה להעליב אבל נראה שאחרי שביקרת באותה ״תצוגה״ וצפית בכמה מסכים למספר דקות הפכת ממש ל״מומחה על״ למסכים.

במקרה כזה לא נראה שיש פה יכולת או טעם למישהו לעזור לך ועדיף פשוט שתיקח את מה שהכי אהבת בתצוגה.

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אבל איפה אפשר לקנות אותה ב15k?
...
אני מאמין שבכל חנות נורמלית שמוכרת טלוויזיות פיליפס. (זאפ זה לא אינדיקציה אובייקטיבית)
סביר להניח שלא תמצא אותה בתצוגה ברוב המקומות כי היא חדשה.
אני ראיתי אותה בגני התערוכה של "חבר" .

MOTIX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

בקשר לפיליפס תודה על התשובה.
אפשר הסבר למה היא יותר טובה מהפיליפס
55PFL7606H מה יותר טוב בה?

יש לי בעסק 42 של פיילוט ואחת של סמסונג. יש לי ניסיון ולא אהבתי כ"כ. אם היתי הופך בכמה דקות למומחה לא היתי שואל כאן...
האמת שלא כ"כ מעניין אותי החברה אלא דגמים ספציפיים. יש מיליון סוגים לכל חברה, אני מחפש דגמים שמתאימים לי ואני כבר אלך לתצוגה ואבדוק את התמונה אם היא לטעמי.

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

7606 טלוויזיה לא רעה ,אבל אני חושב שהיא כבר לא נמכרת בחנויות זהו דגם כאילו של שנה שעברה ויצאו דגמים חדשים
8007 יותר איכותית ,מעבד התמונה שלו יותר מתקדם עם ציפוי מבריק של הסמך דבר שמוסיף מאוד לאיכות התמונה ,עיצוב יותר דק ויוקרתי ותאורה הקפית יותר מתקדמת ועוד פיצ'רים נוספים כמו תלת מימד אקטיבי ב FULL HD עם המרה ,WIFI מובנה , מקלדת בגב השלט ועוד...
אם בכל זאת אתה בדילמה לגבי 15K ואתה שואל על 7606 כי היא יותר בתקציב שלך אז תבדוק גם את הדגם החדש 5507 של פיליפס ברמה נמוכה יותר אבל גם למסך הזה יש תמונה מעולה ביחס למחיר ,ניתן להשיג אותה בפחות מ 10K בגדול 55".

אם אתה רוצה אלטרנטיבות אחרות לפילפס יש לך עוד כמה דגמים מומלצים פה בפורום כמו ה- ES8000 של סמסונג מבחינת רמה אפשר להגיד שמגבילה ל 8007 של פיליפס אבל יותר יקרה אז לא כל כך מסתדר עם התקציב שלך .
ועוד מסך שעדיין לא יצא לי לראות אבל משבחים אותו מבחינת איכות תמונה זה הפלזמה של פנסוניק VT50 ואומרים פה שאפשר להשיג אותה באזור ה 15K.

zivdagan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #10 

ניתן להשיג את ה 8007 בגודל 55 אף בפחות.
אני השגתי אותה ב 13,500 ...

MOTIX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

zivdagan כתב:ניתן להשיג את ה 8007 בגודל 55 אף בפחות.
אני השגתי אותה ב 13,500 ...
...
מאיפה השגת אותה ב13.5?
האם יש מקום שאפשר לראות אותה בתצוגה?

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

^
zivdagan
ומי נותן לך את האחריות על הטלוויזיה?

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

MOTIX כתב:לא אוהב אותם. סמסונג וlg נראים לי כמו צעצועים ולא טלוויזיות. ראיתי בתצוגה ולא אהבתי גם את התמונה שלהם.
אולי אני טועה ויש דגמים טובים שלהם.
למה אתם מתעצבנים? :? 8) :?: 8)
איש איש במשקפי התלת מימד שלו יחיה ;-]

הפיליפס ב15k נראית ממש טוב...
אבל איפה אפשר לקנות אותה ב15k? ראיתי בזאפ וזה מתחיל מ20.
יש לכם עוד המלצות (אפשר גם lg וסמסונג ושארפ אם יש דגמים טובים)?
...
כפי שנאמר אינספור פעם במסגרת פורום זה בפרט, ובמסגרת האתר בכלל, במספר רב של מאמרים, לא ניתן להתרשם בצורה רצינית מאיכות תמונה של מסך בתצוגה בד"כ, מהסיבות הבאות:

א. בד"כ התצוגה מאד מוארת, ומסכים רבים נמצאים אחד ליד השני בתצוגה ורק מפריעים. זה לא מדמה את הסביבה האמיתית של המסך.
ב. למעט מקרים חריגים מאד(אם בכלל), המסכים אינם מכוילים אפילו לכיול בסיסי, ולהיפך הם מכוונים למצב VIVID\DYNAMIC, מה שגורם להם להיראות "טוב" בחנות אך גרוע בבית.
ג. ע"ב הנ"ל, ניתן לגרום למסך הטוב והיקר ביותר להיראות כמו המסך הגרוע והזול ביותר, ולהיפך.

ההתרשמות שלך מוטעית, ולמעט PILOT, החברות שציינת מייצרות את המסכים הטובים ביותר בשוק ולא מסכי סוג ד' או מסכים לילדים.

בדוק את הדגם:
Sharp LC60LE847U (מסך LED תלת מימד בגודל 60' מודל 2012) כייל אותו ע"פ הכיול המומלץ ב-AVSFORUMS ואני בטוח בהסתברות גבוהה מאד שאתה תודהם לטובה.

אדי44
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #14 

לגבי הפיליפס 55PFL8007 אני מנחש שהתמונה מדהימה מבלי שראיתי .כן ראיתי את ה- 55PFL5507 בשקם על איזשהו ערוץ yes HD והתמונה היתה באמת טובה מאוד.
מעניין מדוע עד עכשיו לא נתקלתי ברשת באף ביקורת לגבי הסדרות החדשות של פיליפס .רק בכדי לקבל מושג לגבי היכולות \איכות שלהם.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #15 

http://techrar.blogspot.co.il/2012/05/p ... 7-and.html

http://www.avforums.com/forums/lcd-led- ... lxx07.html

אני גם רוצה ליראות בהמשך את 6007 בתצוגה,הוחלט סופית ללכת על 3D פאסיוי,בדגם הזה יש פאנל FPR של LG,לפי דעתי בנתונים מתחרה עם 671 של LG,שראיתי בתצוגה ואהבתי את ה-3D שלו.עברית ו-SMART לא כל כך מעניין אותי.

נ.ב: בקשר להבחנה שלך ש-SHARP זה סוג ד',בדגם היוקרתי ביותר נחש פאנל של מי יושב (i)
ומי היצרן שמייצר מסכים ל-IPHONE 5 :?:

MOTIX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

תודה לכולם על התגובות.
ראיתי כמה טלוויזיות בתצוגות.
ראיתי את ה-ES8000, אחלה פיצרים, אבל האיכות של הכבלים (לא בhd) היתה לא משהו וגם יותר מידי שטויות.
היתה שם סוני שנראתה סבבה וגם פנסוניק, לא זוכר את הדגמים.
את הפיליפס 8007 החדשה לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת או תצוגה. הדגם הזה מעניין אותי...
מה אתם ממליצים ללכת לראות?
ולמי שאמר שלא רואים טוב בתצוגה, אני מאמין שמה שאתה אומר נכון, אבל איזו אפשרות אחרת יש ללקוח לבחור טלוויזיה אם לא בתצוגה לפני שהוא קונה?

מה שמעניין אותי גם הוא מהן הדרכים שאפשר לנגן תלת מימד 1080p או 720p?
הבנתי שדרך המחשב צריך כרטיס מסך תומך 3d, נגן בלוריי.
האם ניתן לצרוב סרט בתלת מימד ולנגן בבלוריי כולל כתוביות בעברית והכל?
האם יש סטרימר שמעביר תלת מימד?
Usb הארדיסק חיצוני משער שאי אפשר.

אשמח לקבל מידע על הנושא ועוד המלצות לדגמים מומלצים טובים וחדשים ומצטער אם התבאסתם עלי על כל המסכי ד'. הכוונה היתה שהפיצרים כמו סמארט tv הם לא הדברים העיקרים שאני מחפש אלא יותר איכות התמונה.

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #17 

סליחה שאני מתפרץ לדלת פתוחה ............ האם למסכים של פילפס (מהסדרות החדשות) יש תמיכה לכתוביות בעברית ?

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

MOTIX,

1. בנוגע לאפשרויות הלקוח להתרשם ממסכים, לצערי הרב האפשרויות מוגבלות למדי.

א. הסתמכות על ביקורות מקצועיות באינטרנט(לדוגמא, כאן באתר ובאתרים מקצועיים אחרים, וב-AVSFORUMS).

ב. חנויות מסוימות מתמחות אשר יאפשרו לך להכשיר את התאורה מסביב ולתת לך זמן לשחק עם ההגדרות של המסך.

2. בנוגע לסוגיות ה"סוג ד'". אף אחד לא "מתבאס" עליך. התמונה שמצטיירת לך בראש היא שגויה, ואם אתה לא מוכן להפנים, אז לי אישית לפחות חשוב שאחרים לא יוטעו. אם המסקנה שלך גם לאחר הדיון היא שהחברות שתייגת כ"סוג ד'" מייצרות מסכים עם שלל פיצ'רים(כמו smart tv) אך על חשבון איכות תמונה, אז המסקנה שלך שגויה מהיסוד.

MOTIX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

הפנמתי. אני מבין שהכללתי. זרקתי.את זה באוויר כדי שתבינו שאיכות התמונה חשובה לי יותר מהכל. בואו נמשיך הלאה :-)

האם יש כאן ביקורת על הes8000 באתר? לא מצאתי... האם עם כיול טוב ניתן לשפר ממש את האיכות של התמונה בצפייה בערוצים לא hd?
אין איזה רשימה של 10 טלוויזיות מומלצות שיצאו השנה שלפיה אוכל ללכת ולבדוק אותן בתצוגה?

MOTIX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

Anybody?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”